reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Wyśpij się zwariowana kobieto... wypoczynek jest nam teraz bardzo wskazany! Musisz sie dobrze czuc i byc wypoczeta bo dzidzius odczuwa Twoje zmeczenie a jak bedziesz sie tak forsowac to i do porodu wczesniejszego mozesz doprowadzic. Juz znam jedna taka artystke co w 30 tyg czop sluzowy jej odszedl a w 33 tyg wody i poród sie zaczal....z jej wlasnej winy bo sie nie oszczedzala. lepiej uwazac niz pozniej zalowac... takze marsz do łozka i przespij sie jeszcze troche. 5 godz snu to za malo!

No, ale za 7 min powtórka Brzyduli- polubiłam ten serial, co prawda mogę nagrać, ale... słyszę, że już pranie wiruje, więc wywieszę, wstawię nowe, w tzw międzyczasie obejrzę film i pójdę spać :-) No i oczywiście przejrzę:-) forum

reklama
Tak sie zastanawiam czy dzis idac do Urzedu Skarbowego nie dostane zrypek!!!
18 wrzesnia odebralam dowód nowy i mialam zlozyc im zmiany aktualizacyjne bo zmeinilam nazwisko i adres i mialam na to miesiac czasu od wydania dowodu a ja na smierc zapomnialam.

Luzik, nie martw się, bardzo dużo osób wcale nie składa aktualizacji- więc nie martw się- nic Ci nie grozi.

No i masz racje próbuj... moje małe ADHD ma mało miejsca ale nie wiem jak ona to robi że nadal jest w stanie tworzyc fale w moim brzuchu... czasem widac jakby robila w nim fikołki co jest już nie mozliwe... albo jakby kladla sie poprzecznie i z jednej str wyciagala rece a zdrugiej nogi... mam wtedy brzuch splaszczony i na maxa rozciagniety.. hehe bardzo dziwne uczucie.. ale wiem jedno.. jak już urodze bedzie mi baaardzo brakowac tych jej figli:-(
moçzliwe ze bedzie brakować ale nadrobimy to patrzeniem w te sliczne oczęta :)
Dobrze wiedziec:) oddam papier i szybko stamtad wyjde:-D
uciekaj , uciekaj.. :-D
ja jak durna wstałam wtedy predko bo myslalam ze sie nachodze napisze jeszcze Bóg wie czego a tu podchodze oddaje a baba do mnie 'to wszystko, dziekuje' :-D

No, ale za 7 min powtórka Brzyduli- polubiłam ten serial, co prawda mogę nagrać, ale... słyszę, że już pranie wiruje, więc wywieszę, wstawię nowe, w tzw międzyczasie obejrzę film i pójdę spać :-) No i oczywiście przejrzę:-) forum

Uparciuch że masakra... nie dobrze.. Mea powinna Cię ochrzanić bo raczej jej slowa dobrze do nas trafiaja, ja do dzis przezywam że wczoraj napisała mi bolesną prawdę. bo jazda bez pasów jest naprawde bezmyślna...
ja tez wczoraj pominelam brzydule a chyba jestem od niej uzalezniona... zawsze ogldalam na www.odsiebie.com odcinek z wyprzedzeniem ale kurcze serwer im nie działa i juz nie mozna:-(

Uparciuch że masakra... nie dobrze.. Mea powinna Cię ochrzanić bo raczej jej slowa dobrze do nas trafiaja, ja do dzis przezywam że wczoraj napisała mi bolesną prawdę. bo jazda bez pasów jest naprawde bezmyślna...
ja tez wczoraj pominelam brzydule a chyba jestem od niej uzalezniona... zawsze ogldalam na www.odsiebie.com odcinek z wyprzedzeniem ale kurcze serwer im nie działa i juz nie mozna:-(
a ja Ci powiem co do tych pasów.. to z początku zdarzało mi się jezdzic z odpietymi ale to głównie dlatego że jak mnie na haftowanie brało to zdarzylam zjechac i nie miałabym juz czasu na pasy.. :p
pozniej znowu zapinałam pasy i wcale tak nie cisną - trzeba tylko umiejetnie je przepiąć pod brzuszek i bedzie ok.. :)

moçzliwe ze bedzie brakować ale nadrobimy to patrzeniem w te sliczne oczęta :)

uciekaj , uciekaj.. :-D
ja jak durna wstałam wtedy predko bo myslalam ze sie nachodze napisze jeszcze Bóg wie czego a tu podchodze oddaje a baba do mnie 'to wszystko, dziekuje' :-D

Mnie już energia rozpiera bo chciałabym zobaczyć moja dzidziulke. Bylam wczoraj odwiedzic mojego chrzesniaka Kacperka to poprostu on juz jest taki duzy a wczoraj skonczył 5 miesiac i jest taki slodki i bystry. Najbardziej mi zaimponowal tym ze juz prawie sam siada:) zreszta ja mam swira na punkcie wszystkich dzieci dlatego swojej Julki sie nie moge doczekac...
Dodam tu jedna fotkę tego mojego małego łobuza.. zaznaczam że to jest wczesniak!!! urodzil sie w 34 tyg a nic z wczesniaka w nim nie ma:-)

Witam sie z Ranka =))) i znów ukochany wyczekany cały tydzien piątek :-):-):-) i Zaczynamy 35 tydzien ale fajnie :-):-):-)

a pozatym wczoraj zobaczyłam na brzuchu pierwszy rozstęp :-:)dry::confused::shocked2:
co prawda maleńki ledwie widac ale miałam nadzieje ze skoro do tej pory nie wyskoczyły na brzuchu to ich nie bedzie :-D nadzieja matka głupich :-D

........no a teraz nadrobie was ................. :)

Mnie już energia rozpiera bo chciałabym zobaczyć moja dzidziulke. Bylam wczoraj odwiedzic mojego chrzesniaka Kacperka to poprostu on juz jest taki duzy a wczoraj skonczył 5 miesiac i jest taki slodki i bystry. Najbardziej mi zaimponowal tym ze juz prawie sam siada:) zreszta ja mam swira na punkcie wszystkich dzieci dlatego swojej Julki sie nie moge doczekac...
Dodam tu jedna fotkę tego mojego małego łobuza.. zaznaczam że to jest wczesniak!!! urodzil sie w 34 tyg a nic z wczesniaka w nim nie ma:-)
śliczny ten Kacperek :)
nas wszystkie rozpiera energia :) ja sie ciesze w każdy czwartek bardziej jak nowy tydzien rozpoczynam :-D

reklama
a ja Ci powiem co do tych pasów.. to z początku zdarzało mi się jezdzic z odpietymi ale to głównie dlatego że jak mnie na haftowanie brało to zdarzylam zjechac i nie miałabym juz czasu na pasy.. :p
pozniej znowu zapinałam pasy i wcale tak nie cisną - trzeba tylko umiejetnie je przepiąć pod brzuszek i bedzie ok.. :)

Macie w zupełności rację. Ja kiedyś rozmawiałam z kolegą policjantem to mi powiedzial ze mam nie dac sie namowic na jazde bez pasow ze to niby bezpieczniejsze. podczas jakiejs stluczki pas odpowiednio zapiety pod brzuchem mnie zaamortyzuje i nie uderze brzychem w tapicerke w razie gdyby poduszka nie wystrzelila itp... a brzuszek jest idealnie zabezpieczony ze taki pas na pewno nie skrzywdzi dziecka a wrecz odwrotnie. No ale raz sprobowalam drugi i trzeci i poczulam duza wygode dla siebie ale od dzis to zmieniam.. w sumie zalezy mi najbardziej na dziecku wiec musze o nia dbac:-)

Do góry