reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

4- tyg dziecko przestało oddychać, mama zadzwoniła na 112 i dodzwoniła sie na policję, policjant wysłał pogotowie i przez telefon poinstruował matkę jak ma reanimować dziecko, do czasu przyjazdu pogotowia dziecko zaczęło oddychać i odzyskało przytomność.- to tak w skrócie.

gdzie to slyszalas ??

reklama
Hej dziewczynki!
Pora jak na mnie nietypowa, ale właśnie lecę do położnej na kontrolę ciśnienia i sprawdzenie czy Młodej się jednak nie odwidziało i wróciła na swoją pozycję... Trzymajcie kciuki! Wieczorkiem dam znać co i jak (o ile mnie nie wsadzą do szpitala na weekend, bo był też taki pomysł, ale wtedy wyślę smsa lub Marcin się odezwie za mnie...).
Trzymajcie się!

Macie w zupełności rację. Ja kiedyś rozmawiałam z kolegą policjantem to mi powiedzial ze mam nie dac sie namowic na jazde bez pasow ze to niby bezpieczniejsze. podczas jakiejs stluczki pas odpowiednio zapiety pod brzuchem mnie zaamortyzuje i nie uderze brzychem w tapicerke w razie gdyby poduszka nie wystrzelila itp... a brzuszek jest idealnie zabezpieczony ze taki pas na pewno nie skrzywdzi dziecka a wrecz odwrotnie. No ale raz sprobowalam drugi i trzeci i poczulam duza wygode dla siebie ale od dzis to zmieniam.. w sumie zalezy mi najbardziej na dziecku wiec musze o nia dbac:-)

A mi nie wolno jezdzić z pasami ze wzgl. na nisko położony brzuch, po prostu nie mam gdzie go zapiąc by nie leżał na brzuchu, mały też nisko więc ...... Dżin wydał zaświadczenie, bo podczas wypadku pasy by po prostu małego połamały na pół

Hej dziewczynki!
Pora jak na mnie nietypowa, ale właśnie lecę do położnej na kontrolę ciśnienia i sprawdzenie czy Młodej się jednak nie odwidziało i wróciła na swoją pozycję... Trzymajcie kciuki! Wieczorkiem dam znać co i jak (o ile mnie nie wsadzą do szpitala na weekend, bo był też taki pomysł, ale wtedy wyślę smsa lub Marcin się odezwie za mnie...).
Trzymajcie się!

trzymamy kciuki zeby sie mala ladnie odwrocila :) a do szpitala po co ?? w zwiazku z cisnieniem ??

A mi nie wolno jezdzić z pasami ze wzgl. na nisko położony brzuch, po prostu nie mam gdzie go zapiąc by nie leżał na brzuchu, mały też nisko więc ...... Dżin wydał zaświadczenie, bo podczas wypadku pasy by po prostu małego połamały na pół

to najbezpieczniej nie jezdzic wogole samochodem ... max do lekarza i spowrotem !!

reklama
Do góry