reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
my juz kupilismy pieluszki 4:szok::szok::szok::szok:rany a niedawno 1 byly lekko przyduze hehehedupka rosnie hihihi Amelka na dlugosc to ma jeszcze z jakies 4 cm w gondoli a maz sie smieje ze lada dzien nogi jej wyjda z wozka;-)

Ja też się obawiam, że całej zimy to w gondoli nie przejeździmy :no: A tak liczyłam, że spacerówke dopiero na wiosnę wyciągnę.

Dziewczyny jak Wy teraz w takie juz zimne dni ubieracie swoje Dzieciaczki??

Czy pod jakies spodenki zakładacie rajstopki czy śpioszki czy jak?? :confused:

W domu małą trzymam w śpiochach lub body z długim rękawem i rajstopy. Na spacery wrzucam ją tak jak chodzi w domku do zimowego kombinezonu.

chciałam Was prosić o plecenie dobrego termometru dla maluszka; może jakiś link do allegro? chodzi mi o taki którego same używacie i nie fiksuje, jak te badziewie made in china...

Stary poczciwy rtęciowy :-)

:-);-):-)
moja tez na brzuchu nie lubi dlugo lezec ale za to w dzien sypia tylko na brzuchu :tak:

a przodem do swiata lubi od niedawna byc noszona - wczesniej tylko jak worek ziemniakow chciala byc przewieszona przez ramie ;-)

A moja całe dnie może leżeć na brzuchu. Tylko w wózku leży na plecach i w foteliku.

Rubi- nie zazdroszcze i zycze powodzenia oby lepiej było!!!
ja jakoś przekonania do chusty nie mam...mamy jedną taką typu sportowego ale się nie sprawdza a nosidełko po Karolu bebe confort- Karol lubił w nim bys ale ono jest bardzo proste i przez to niewygodne do zakładania i szybko się ciężar czuje- dlatego zamarzyłam o czymś bardziej wypasionym...
a powiedzcie mi czy piersi nie przeszkadzają przy motaniu chusty albo chusta nie przeszkadza piersiom??? mam spore piersi i bardzio wrażliwe teraz-praktycznie cały czas nie tylko w nawały i jak widzę to wszystko takie zamotane to ażmnie boli na sama mysl...ale może się mylę :)

andariel ;-) moj malz jak tylko zaczeli cwirkac ze wycofuja termometry rteciowe to polecial do apteki i kupil 6 :-) takze mam spory zapas ale nie jestem zbyt chetna zeby Moni go w pupke wsadzic bo mam stracha ze jak zacznie fikac to termometr peknie....

baska ;-) moja chusta przyszla wczoraj :-) Monia akurat spala wiec omotalam sie sama - piersi nie przeszkadzaja w motaniu bo masz chuste akurat miedzy nimi... potem jak dziecko wlozysz to moze cos ugniatac ale mi bylo wygodnie dosc :-)
jak Monia sie obudzila to ja nakarmilam i wyczekalam az odbije i bedzie miala dobry humor... zaczelam od pozycji noworodkowej ale chyba moje dziecie ma za dlugie nogi na nia bo nijak nie umialam ich schowac w chuscie no i to pozycja lezaca wiec Monia protestowala...
z druga pozycja noworodkowa mniej wiecej to samo wiec zaczelam wsadzac Monie na "zabke"... tu jej sie spodobalo ale... chyba za bardzo nia majtalam i piekny serowy paw upiekszyl Monie, mnie i chuste :-);-):tak::-D:-p
tak wiec chusta po jednym uzyciu juz obheftana i wyprana - wlasnie schnie na suszarce i 10.11 idziemy na rehabilitacje i nauke motania ;-)

chogata ;-) Monia na kolanach lubi lezec na brzuszku bo widac znacznie wiecej niz jak ja poloze w lozeczku albo na kanapie :-):tak:

anet ;-) wymyslaj atrakcje :-) a dzieci nie lubia pozycji ktorych nie znaja i trzeba je do nich przyzwyczjac ;-)
mas mate edukacyjna? Moja na macie szaleje ale w lozeczku to tylko spi na brzuchu :-) lubi tez na kolanach lezez na brzuszku i lubi jak ja nosze brzuchem do dolu (robily samolot ;-))

to prawda mitemil - miałam, używałam i chwaliłam, ale ostatnio się zepsuł - zatrzymał się na 36 stopniach i ani w dół, ani w górę; a nowego już nie dostanę;

Poszukaj na allegro, bo własnie tu jeszcze takowe znalazłam.

andariel ;-) moj malz jak tylko zaczeli cwirkac ze wycofuja termometry rteciowe to polecial do apteki i kupil 6 :-) takze mam spory zapas ale nie jestem zbyt chetna zeby Moni go w pupke wsadzic bo mam stracha ze jak zacznie fikac to termometr peknie....

Martynie mierze temperature pod paszką, a żeby była spokojna robie to w trakcie karmienia lub daje jej herbatkę.

reklama
Do góry