reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

ja jestem za, czemu nie. Mieszkam co prawda na Long Island ale do NYC mam jakies 70 mil wiec bez korkow w godzine dotre, u mnie tylko gorzej jak bede bardzo gruba i bedzie slisko na drogach to wtedy niestety podziekuje. Ja ogolnie czesto Brooklyn odwiedzam, bo tam mieszka moj tato i brat, wiec zagladam w stare katy :-D

reklama
Wama no wlasnie taki nam poradzono grzebien do podszerstku bo on ma jeszcze ten szczeniakowy puszek pod spodem i powiem ci sporo on pomaga.. ale wiem ze cos z wierzchu musimy uzywac.. dzis go poczesalam wlasnie taka szczotka co pawimi pokazala ale nie wiem czy to cos pomaga bo mam wrazenie ze to tak "gladzi" po wierzchu.. eh zobacyzmy po kilku razach jak sie sprawdza!! :))

pawimi moja roga nastepnym razem tego CO ci nie odpuszcze:D jutro wysle ci kolczatke moja droga mam nadzieje ze szybciutko dojdzie :)

aj wrocilismy z parku.. psiego lol:D pojechalismy z rodzinka i Winstonem troche go zapoznawac z innymi psami.. uooo ile psow tam bylo to o mamo! w ogole olbrzymi park :)
Musze hehe sie pochwalic ze lol zrobilismy a raczej Winston zrobil furore lol :d doslownie kazda jedna osoba stawala by go pochwalic porozmawiac i poglaskac go:D nasz maly lobuz byl padniety na sam koniec.. narazie trzymalismy go na smyczy moze nastepnym razem pozwolimy mu troche poszalec z innymi :D

domiska ale ja i tak mam dluzsze niz Ty :) az tak drastycznych ciec nie zrobilam, musze sie najpierw sie przyzwyczaic po wlosach do pasa :) zaraz cos wrzuce....

reklama
ja jestem moooocno za Twin! ja tez zastanawialam sie nad tym kiedys i sie dowiedzialam ze takie toddler to moze na 2 lata? wiec myslalam i myslalam i stwierdzilam ze 2 lata znowu szybko mina a dziecko bedzie roslo lozko malalo wiec kupilam Twin i powiem ci jestem BARDZOOO zadowolona!

Do góry