reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

NO ja wlasnie tez jako taka dzialam ,co prawda krzycze w trakcie czesto ,ale robie co trzeba ,a pozniej po wszystkim trzese sie i rycze !!!!!!
Tak byla nie raz z Patrykiem ,jak sie zaksztusilo mi dziecko , jak wsadzil se do nosa kule plastikowa i zaczol sie prawie dusic ,ja rozwalil brode ( dzieki Bogu obeszlo sie bez szycia ) No i kilka razy ojca ratowalam jak dostawal ataku padaczki ! ( boze dziekuje ci ze nie musze patrzec na to w ciazy - jakos nie dostal ani razu ) Ale jedno jest pewne _ ZAPOMINAM NUMER TELEFONU NA POGOTOWIE STRAZ CZY POLICJE - no boj zabij nie wiem w tym momencie nic ,trzymam sluchawke i niewiem gdzie mam dzwonic ! Wtedy moje dziecko wkracza do akcji ! I mi dyktuje numery ( uczyli sie w pierwszej klasie ) :szok::szok:
Spoko, jak się coś stanie to zadzwonię do twojego syna :tak::-D;-)
No ja właśnie nic nie mówię, nie krzyczę i nie myślę chyba, zupełnie dziwnie. potem się zastanawiam czy do szpitala dojechałam i jakim cudem o 1 w nocy miałam ubraną 2kę dzieci w 5 minut. Ale po to mnie nie ma poprostu:-D:szok:

reklama
A czy was tez tak cycki bola????? Normalnie jak na poczatku ciazy ze sie dotknac nie moge ,tzn raczej samych sutkow nie moge dotknac ale ogolnie cale cyce bola !
Juz mam tak od 2 -3 dni!:confused:

Ja już od jakiegoś czasu:tak: Ała, na sama myśl mnie boli, męża kilka razy po łapkach zdzieliłam

I ta koleżanka była na 3d:tak:
Ale dla porównania hehe dróga koleżanka przed porodem miała usg i pokazało wage 3500 i tyle urodziła- 3520:tak:
Ja np wiem, że dużego dziecka nie urodze bo ani z mojej strony ani ze strony męża nie było duzych noworodków.
to ja juz wole opcje z ta pierwsza kolezanka :eek:

hahahah !

Gin mnie pocieszyl ze wcale to on kolosem nie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wage ma przyzwoita ale nie zeby kolos i ja sie tym pocieszam oooo !

Najpierw gratulacje dla Asi i Lilijki za pomyślne wizyty:-):-):-)

Ciekawa jestem ile mój synuś waży bo w 30 tyg miał tyle samo co twój Aśka!!! No więc mam nadzieję że też ma już koło 3 kg;-) Ale ja najprędzej usg jakimś cudem mogę mieć za 3 tyg...a nie wiem czy dotrwam:-) Porównamy jak się urodzą;-)

A mnie ostatnio piersi bolą tak jakby mleko do nich spływało:szok: Stare mamuśki będą wiedziały o co mi chodzi;-)

Co do wypadków przy dzieciach to pisałam wam kiedyś jak Hania dusiła się serem!!! A dziś to myślałam że ojca zabiję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poszłam sobie po śniadanku do łazienki...Hania patrzyła na bajkę i słyszę że się drzwi otwierają, i tata idzie do brata! Ale nie słyszałam żeby drzwi zamykał!!! A centralnie za drzwiami mamy BARDZO strome i wysokie schody! Jak wyparzyłam z tej łazienki.....patrzę drzwi otwarte!!!! Jak idiotka patrzę na dół czy aby tam nie leży:zawstydzona/y:
A on ją wziął na ręce i w pokoju brata był:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie nie umiałam kubka z herbatą utrzymać bo te schody to mój koszmar:no:

reklama
Do góry