mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Czesc laseczki poczytalam Was sobie od rana i zaraz tez musze sie wziac za robote. Dzis sie nie przemeczam i na obiad upieke ziemniaki w cwiartki i do tego zrobie szybka salatke z piekinskiej i git. Potem do taty jedziemy i po sklepach keszcze troszke luknac. Wczoraj mi brzuszek strasznie twardnial tzn jak siedzialam to nie a jak tylko wstalam albo polazilam to tak sie napinal jakby mnie zaraz mial skurcz jak w lydke zlapac no i w biedronce stalam chyba z 20 minut w kolejce mi to w supermarkecie jeszcze ani razu nikt nie ustapilMoze to przez stres bo wczoraj ta cala sytuacja z tata mnie stresowala dzis juz musze byc spokojniejsza bo sie wystraszylam bo ciagle te skurcze mialam a wczesniej nigdy nic. Pogoda u nas ladna i cieplo chyba jest to az sie chce wyjsc.
Asiu Filipek normalnie wielki chlopak juz jest super zaraz go bedziesz miala przy sobie
Elizka ciesze sie ze udalo sie wrocic do domku bez szwanku oby jak najdluzej wytrzymac!!!
Kopciuszku mnie tez pobolewa nieraz jajnik a pozniej przespie sie i jak reka odjal rozne te nasze bole np. wczoraj mnie bolaly plecy po lewej stronie i noga.
ty troche przyhamuj bo jeszcze sobie bidy narobisz ... jak juz masz stresy /a tego nie zawsze da sie uniknac/ to przynajmniej lez i NIC NIE ROB co by sie nie meczyc !!!
plan minimum wypelniony