Ide lukac na gotowanie ! Cos wykabinuje na bank bo mi sie chce salatki ze szok !mam dylemat ... albo zrobie meksykanska /ktoras na watku gotowaniowym wrzucila/ albo zrobie taka moja ulubiona warstwowa - marta 100 tez ja ostatnio napisalazalezy czy znajde pekinska czy nie ...
reklama
W
wika_20
Gość
u mnie wtedy kiedy będą nam się pokrywały zmiany Lenką zajmie się teściowa ale przy zmianach 12 godzinnych będzie zdarzało się to rzadko. Damy radę i nasi mężowie też
wczoraj byłam u mamy i kupiłam Małej przewijak w Smyku
jak zwykle zielony
opłacało mi się bardziej niż na allegro
więc jestem zadowolona
A ile Natalka dałas za przewijak w smyku ??
mam dylemat ... albo zrobie meksykanska /ktoras na watku gotowaniowym wrzucila/ albo zrobie taka moja ulubiona warstwowa - marta 100 tez ja ostatnio napisalazalezy czy znajde pekinska czy nie ...
a ja własnie zrobiłam sałatke meksykańska :-) i tak fajnie wyglada kolorowo ;-) ale najadłam sie obiadem wiec poczeka jeszcze troszke :-)
Ide lukac na gotowanie ! Cos wykabinuje na bank bo mi sie chce salatki ze szok !
A ja juz mam =ppp
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ide lukac na gotowanie ! Cos wykabinuje na bank bo mi sie chce salatki ze szok !
jak mas zielonego ogorka to ja tez wrzucilam super przepisik !!
wciska się dupką:-)
jak na mnie i na mój brzuch jest duża zdaniem lekarza
on obstawiał góra 2 700 a Ona już 2915 waży
ja mogę gołębia pożyczyć-mąż ma 120 szt![]()
No to ja sie nie dziwie ze mi tez sie na zygi zbiera co jakis czas !!!!!!! Jak moje dziecko przytulilo sobie wage 3032 gram przy wzroscie mamusi 164 cm i 50 kg wagi startowej !
Tez mnie od kilku dnia lapie takie cofanko zyganko ! w tym oblewaja mnie poty ,brzuszek twardy i dreszcze mam a nawet mam wrazenie ze biegunki dostane ! Tak mnie maly uciska ze sie matka meczy ! Ale jszcze troszke :-)
Dawaj golebia !!! hahahaha
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea wydaje mi się, że ten dodatkowy urlop będzie się należał też tym kobietom, które urodziły w 2009 i w 2010 nadal przebywają na urlopie macierzyńskim.
no wlasnie nigdzie to nie jest napisane czarno na bialym - czyli jak zwykle w polskim prawie
jak to powiedziala w radiu RMF pani minister "co innego przepisy a co innego ich interpretacja !!"
G
Georgina
Gość
Na mnie po uczelni też czekały naleśniki. Zjadłam 2.5. Bleee teraz taka napchana jestem.Ja chyba se dzisiaj trzasne nalesniczki oooooo !!!! Maly sie ucieszy( fif) !Ten troszke wiekszy ( patryk ) tez A i mamusia bedzie zadowolona
Pozniej jak Jarek worci bedzie drugie - of kors miecho !!!!
NO a ja wlasnie niewiem czy dalej te nalesniki chce hahahaah ,jarek obiecal nasmazyc jak wroci z pracy ale cos mi ochota odeszla ,bo wlansie sie zamulilam Karpatka hahahahha teraz slinka mi leci jak pomysle o jakiejs salatce !!!!!!!!!!!!!!!!!Na mnie po uczelni też czekały naleśniki. Zjadłam 2.5. Bleee teraz taka napchana jestem.
G
Georgina
Gość
Ja byłam na uczelni, dwie piątki za dwa zaliczenia uzyskałam, ależ mi to humor poprawiło z miejsca:-):-) Zaraz z J będziemy kończyć dupsy w pokoju Małej, potem jakieś filmidło lukniemy bo już zapomniałam co to znaczy filma se obejrzeć z facetemWitam, ja noc przespałam spokojnie, trochę kości mnie bolą ale to norma. U mnie dziś dużo planów bo mąż ma wolne. O 10 jedzie odebrać wózek i fotelik, potem zakupy w markecie, a jak wróci to go zatrudnię do prasowania ciuszków, czas się już zacząć powoli pakować.

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
NO a ja wlasnie niewiem czy dalej te nalesniki chce hahahaah ,jarek obiecal nasmazyc jak wroci z pracy ale cos mi ochota odeszla ,bo wlansie sie zamulilam Karpatka hahahahha teraz slinka mi leci jak pomysle o jakiejs salatce !!!!!!!!!!!!!!!!!
zamow sobie salatke zamiast nalesnikow