reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
u mnie wtedy kiedy będą nam się pokrywały zmiany Lenką zajmie się teściowa ale przy zmianach 12 godzinnych będzie zdarzało się to rzadko. Damy radę i nasi mężowie też:tak:
wczoraj byłam u mamy i kupiłam Małej przewijak w Smyku
jak zwykle zielony:-D
opłacało mi się bardziej niż na allegro:tak:
więc jestem zadowolona

A ile Natalka dałas za przewijak w smyku ??

mam dylemat ... albo zrobie meksykanska /ktoras na watku gotowaniowym wrzucila/ albo zrobie taka moja ulubiona warstwowa - marta 100 tez ja ostatnio napisala :) zalezy czy znajde pekinska czy nie ...

a ja własnie zrobiłam sałatke meksykańska :-) i tak fajnie wyglada kolorowo ;-) ale najadłam sie obiadem wiec poczeka jeszcze troszke :-)

Ide lukac na gotowanie ! Cos wykabinuje na bank bo mi sie chce salatki ze szok !

A ja juz mam =ppp

wciska się dupką:-)
jak na mnie i na mój brzuch jest duża zdaniem lekarza
on obstawiał góra 2 700 a Ona już 2915 waży

ja mogę gołębia pożyczyć-mąż ma 120 szt:-D

No to ja sie nie dziwie ze mi tez sie na zygi zbiera co jakis czas !!!!!!! Jak moje dziecko przytulilo sobie wage 3032 gram przy wzroscie mamusi 164 cm i 50 kg wagi startowej !
Tez mnie od kilku dnia lapie takie cofanko zyganko ! w tym oblewaja mnie poty ,brzuszek twardy i dreszcze mam a nawet mam wrazenie ze biegunki dostane ! Tak mnie maly uciska ze sie matka meczy ! Ale jszcze troszke :-)
Dawaj golebia !!! hahahaha

mea wydaje mi się, że ten dodatkowy urlop będzie się należał też tym kobietom, które urodziły w 2009 i w 2010 nadal przebywają na urlopie macierzyńskim.

no wlasnie nigdzie to nie jest napisane czarno na bialym - czyli jak zwykle w polskim prawie :)

jak to powiedziala w radiu RMF pani minister "co innego przepisy a co innego ich interpretacja !!"

Ja chyba se dzisiaj trzasne nalesniczki oooooo !!!! Maly sie ucieszy( fif) !:-D Ten troszke wiekszy ( patryk ) tez A i mamusia bedzie zadowolona :) Pozniej jak Jarek worci bedzie drugie - of kors miecho !!!!
Na mnie po uczelni też czekały naleśniki. Zjadłam 2.5. Bleee teraz taka napchana jestem.

Na mnie po uczelni też czekały naleśniki. Zjadłam 2.5. Bleee teraz taka napchana jestem.
NO a ja wlasnie niewiem czy dalej te nalesniki chce hahahaah ,jarek obiecal nasmazyc jak wroci z pracy ale cos mi ochota odeszla ,bo wlansie sie zamulilam Karpatka hahahahha teraz slinka mi leci jak pomysle o jakiejs salatce !!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam, ja noc przespałam spokojnie, trochę kości mnie bolą ale to norma. U mnie dziś dużo planów bo mąż ma wolne. O 10 jedzie odebrać wózek i fotelik, potem zakupy w markecie, a jak wróci to go zatrudnię do prasowania ciuszków, czas się już zacząć powoli pakować.
Ja byłam na uczelni, dwie piątki za dwa zaliczenia uzyskałam, ależ mi to humor poprawiło z miejsca:-):-) Zaraz z J będziemy kończyć dupsy w pokoju Małej, potem jakieś filmidło lukniemy bo już zapomniałam co to znaczy filma se obejrzeć z facetem:-p

reklama
Do góry