reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ile Natalka dałas za przewijak w smyku ??
usztywniany-49.80
na allegro z przesyłką więcej by wyszło

a ja własnie zrobiłam sałatke meksykańska :-) i tak fajnie wyglada kolorowo ;-) ale najadłam sie obiadem wiec poczeka jeszcze troszke :-)

A ja juz mam =ppp

No to ja sie nie dziwie ze mi tez sie na zygi zbiera co jakis czas !!!!!!! Jak moje dziecko przytulilo sobie wage 3032 gram przy wzroscie mamusi 164 cm i 50 kg wagi startowej !
Tez mnie od kilku dnia lapie takie cofanko zyganko ! w tym oblewaja mnie poty ,brzuszek twardy i dreszcze mam a nawet mam wrazenie ze biegunki dostane ! Tak mnie maly uciska ze sie matka meczy ! Ale jszcze troszke :-)
Dawaj golebia !!! hahahaha
no to jest całkiem normalne-dzieci są duże i się rozpychają a my rzygamy jak koty
ja mam dokładnie te same dolegliwości co Ty

Ja byłam na uczelni, dwie piątki za dwa zaliczenia uzyskałam, ależ mi to humor poprawiło z miejsca:-):-) Zaraz z J będziemy kończyć dupsy w pokoju Małej, potem jakieś filmidło lukniemy bo już zapomniałam co to znaczy filma se obejrzeć z facetem:-p
gratki
ja czekam na powtórki Brzyduli bo jestem całkiem w tyle:tak:

Asia, Natalka to czekam na tego gołębia z karpatką:)
No tak nasze Dzidzie już duże. Ja jak zjem za dużą porcję to czuję, że pęknę a to co zjadłam, mam wrażenie, że umiejscowiło się w gardle.

reklama
no normie focha na was zarzuce:-) ignorujecie mnie :tak::szok::happy2:... ale wybaczam:tak:

ja wrocilam ze spacerku,,,,, a teraz mam zamiar nic nie robic, a co .....:-)

Do góry