Czesc dziewczyny !
NO to ja po wizycie

u swego gina ! Ktory wypisal mi skierowanie do szpitala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normlanie jestem tak zla ze szok!!!!
Ktg wyszlo nam idealnie ,ciesnienie TEZ 130 /80 ,ale ze przynioslam kolejne kilogramy to stwierdzil ze mam obrzeki i ze to juz ktorys raz z kolei przynosze za duza wage ! NO ja pier....ole ! Taz przytylam sumujac 22 kg !

To az tak duzo chyba nie jest jak na koncowke ciazy ????? I cisnienie tez ladne w ostatnim czasie ! NO boziu ...myslalam ze zartuje ale on mi ciach w lapke skierwoanie bo pani mi tu z obrzekami przychodzi a ja sie boje ze to gestoza nam sie zaczela wkradac coraz bardziej .poloze pania i porobimy badania itp ~! NO wiecie co ? jak ja sie czuje bardzo dobrze ! w domu prawie nic nie robie ....no ZŁA jestem - bo do cholery te 3 dni bede musiala polezec co by kase dostali za mnie w szpitalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!I pewnie nic im nie wykryje i mnie puszcza !
Bez meza ,bez Patryka ,bez netu no trafi mnie tam !!!!!!!!!!!!!!!

Wiec dzis wieczorem mam ladnie spakowac sie i przyjechac on bedzie na dyzurze i mnie przyjmnie !
Of kors popłakałąm sie mezowi ,Bo cala ciaze dalam rade a teraz bach na 3 tyg przed porodem beda mnie klasc bo im sie opuchlizna nie podoba ! Najlepsze jest to ze nikt u mnie obrzekow nie widzi !!! Tylko ten jeden lekarz !