reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
osz kurde :szok: na wysokosci pepka mam 89 cm :szok: oj :-( gruuuuba jestem :-(
Nie przejmuj się ja 28 tydzień zaczynam z obwodem 100 cm:szok: a byłam taki szczupaczek:sorry:

ja już wróciłam:-) po 15 idę po wyniki myślałam że się przewróce tyle ludu i taka kolejka masakra:-(a ja bez żadnego jedzonka na żołądku:-(ale dotrwałam zostawiłam złodziejom 32 zł i wróciłam:-( jeszcze co za baby tam pracują poszłam na zanieść krew na badanie na przeciwciała a tam pielęgniarka opowiada drugiej o sekcji zwłok noworodka:eek: od razu mi się słabo zrobiło cholera jakiś felerny tydzień mam obudźcie mnie w poniedziałek bo mam wizytę;-):-)

ja już wróciłam:-) po 15 idę po wyniki myślałam że się przewróce tyle ludu i taka kolejka masakra:-(a ja bez żadnego jedzonka na żołądku:-(ale dotrwałam zostawiłam złodziejom 32 zł i wróciłam:-( jeszcze co za baby tam pracują poszłam na zanieść krew na badanie na przeciwciała a tam pielęgniarka opowiada drugiej o sekcji zwłok noworodka:eek: od razu mi się słabo zrobiło cholera jakiś felerny tydzień mam obudźcie mnie w poniedziałek bo mam wizytę;-):-)

Te baby to na serio nie mają o czym gadać przy ciężarnych:wściekła/y:
Mam nadzieję, że przeciwciał nie stwierdzą i będzie ok:tak:

Witajcie Lutóweczki!!
ja już po porannej glukozie,dzisiaj robiłam badanie,na wyniki musze poczekac do czwartku( mam nadzieje,że nie bedzie tak źle;-))
dzisiaj idę pierwszy raz do szkoły rodzenia sie zapisac;-)na 16stą..
a o 19stej mam wizytę:tak::-D
czyli zakręcony dzionek dzisiaj mnie czeka..

Najeli jeszcze raz 100latek życia w szczęściu,zdrowiu,miłości wśród najbliższych;-):tak::-)

Nie przejmuj się ja 28 tydzień zaczynam z obwodem 100 cm:szok: a byłam taki szczupaczek:sorry:

a ja bym sie jeszcze zapytała czy przy śniadaniu rozmawiają o rozwolnieniu:-D ja dzisiaj byłam na glukozie,to też baby na poczekalni dupska posadziły widzą ,że ja z brzuchem żada nie ustąpi choc już mi było niedobrze ze względu,że byłam nadczo i jeszcze to czekanie...eh..:wściekła/y:
no ale już mam to za sobą..
Pati wyniki na pewno bedą dobre;-)

reklama
Witajcie Lutóweczki!!
ja już po porannej glukozie,dzisiaj robiłam badanie,na wyniki musze poczekac do czwartku( mam nadzieje,że nie bedzie tak źle;-))
dzisiaj idę pierwszy raz do szkoły rodzenia sie zapisac;-)na 16stą..
a o 19stej mam wizytę:tak::-D
czyli zakręcony dzionek dzisiaj mnie czeka...
to trzymam kciuki:tak::-) i czekam na relację;-):-)
a ja bym sie jeszcze zapytała czy przy śniadaniu rozmawiają o rozwolnieniu:-D ja dzisiaj byłam na glukozie,to też baby na poczekalni dupska posadziły widzą ,że ja z brzuchem żada nie ustąpi choc już mi było niedobrze ze względu,że byłam nadczo i jeszcze to czekanie...eh..:wściekła/y:
no ale już mam to za sobą..
Pati wyniki na pewno bedą dobre;-)
mam nadzieję że prędko do nich nie zawitam takie miejsca się omija:-D dzięki ja trzymam kciuki za glukoze;-) a te baby to wszędzie widzę takie egoistki w mksie też całą drogę stałam nikt nie podniesie dupska bo niby po co ale jestem tego zdania że Bóg pokara na prostej drodze;-)

Do góry