reklama
anaconda27
styczniówka2006
Pobudka śpiochy bo ja już kawkę kończę pić

Maja kaszle ale wczoraj kupiłam jej syrop przeciwkaszlowy i mam nadzieję że pomoże

, do tego nosek też zapchany, ale do przedszkola poszła
Mnie znowu tydzień nie będzie bo przyjeżdża moja siostra i na komputer czasu będzie brakować

Maja kaszle ale wczoraj kupiłam jej syrop przeciwkaszlowy i mam nadzieję że pomoże

Mnie znowu tydzień nie będzie bo przyjeżdża moja siostra i na komputer czasu będzie brakować

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Witam i ja z rana

Juz dawno tak wczesnie na nogach nie bylam ale trzeba bylo sie zmobilizowac i wstac bo na 9 mamy wizyte z Emily u dentysty calkiem bym zapomniala gdybym nie wczoraj przez przypadek karteczke z terminem znalazla

U mnie jeszcze wszyscy spia ja ide sie szykowac a potem bede moich spiochow budzila

Anaconda fajny prezencik ja jeszcze sie nie zastanawialam nad prezentami na mikolaja i pod choinke a to juz tuz tuz

Beata super fotki a Kubek to maly akrobata

Juz dawno tak wczesnie na nogach nie bylam ale trzeba bylo sie zmobilizowac i wstac bo na 9 mamy wizyte z Emily u dentysty calkiem bym zapomniala gdybym nie wczoraj przez przypadek karteczke z terminem znalazla

U mnie jeszcze wszyscy spia ja ide sie szykowac a potem bede moich spiochow budzila

Anaconda fajny prezencik ja jeszcze sie nie zastanawialam nad prezentami na mikolaja i pod choinke a to juz tuz tuz

Beata super fotki a Kubek to maly akrobata

anaconda27
styczniówka2006
A u mnie już nikogo nie ma:-
-
-(
A co do prezentów to Maja od babci dostała 100zł więc jeszcze barbie muszkieterka będzie, ale to muszę do leclerca pojechać bo tam tańsze niż w allegro

A co do prezentów to Maja od babci dostała 100zł więc jeszcze barbie muszkieterka będzie, ale to muszę do leclerca pojechać bo tam tańsze niż w allegro

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Moja Helenka z samego rana krzyczy do mnie:
"Mamo daj obiadeK!" No to ja jej na to, że może jednak śniadanko... A onia, że kotleta chce
Odgrzałam jej wczorajsze pulpety z makronem i zjadła na śniadanie 

A M tak zapracowany, że nie miał czasu do domu wrócić
Ślicznie
Daj znac po szczepieniu
Bawiła się tak ładnie u kolegi 
A co ty robiłas z samego rana w Warszawskich Łazienkach?
;-)
Moja Helenka z samego rana krzyczy do mnie:
"Mamo daj obiadeK!" No to ja jej na to, że może jednak śniadanko... A onia, że kotleta chce

A M tak zapracowany, że nie miał czasu do domu wrócić

Ślicznie

Witam! Ja dopiero teraz bo dzisiaj dzień w biegu... Jutro też jedziemy na szczepienie i nie wiadomo jak potem będzie
Teraz Zuza spi. Też coś śpiąca jestem. ostatnio godz. 21 a ja bym najchętniej do wyrka wskoczyła. Starzeje się czy jak![]()
Daj znac po szczepieniu

Ja też chcę taka kupić Helence

A co ty robiłas z samego rana w Warszawskich Łazienkach?

anaconda27
styczniówka2006
A co ty robiłas z samego rana w Warszawskich Łazienkach?;-)
Liście grabiłam

Mama Helenki
i Aniki :D
Liście grabiłam;-);-);-)
![]()
No to muszę Cię pochwalić

Marta1981
Rodzyneczka
To ja z jajecznicą przychodzę
Zaraz i tak do pracy będę zmykać.

Zaraz i tak do pracy będę zmykać.

luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczyny, widze słońce u Was a u nas tylko mgła i wioter, hihi
Kurcze mała cos mi sie przestawiła i zamiast spac do 9.30 wstaje o 8 rano. To straszne!
My juz po sniadanku, chata posprzątana, zostala jeszcze tylko kuchnia, salon, pokój małej, łazienka, korytarz, pranie, zmywanie i wodę w zbiorniku podmienić i tak sie zastanawiam czy starczy mi czasu kota wykąpać.
No to jak widac dzis mam luźny dzień, hihi, to lepiej zaraz sie za niego wezme.
A wiecie co, w ostatnie 2, może 3 miesiące zauważyłam, że bardzo mi sie wzrok pogorszył. Wczoraj na poczcie mialam duzy problem. Co prawda ja miałam kiedys okulary, tylko tak czesto ich nie nosilam, ze zgubilam. Powinnam isc przebadac patrzałki, ale jak powiem P, to bedzie , że to od komputera i zapewne bedzie mial racje.
A AS to nam już całkiem wsiąkła w te szkolne obowiązki, byle do ferii hihii
Kurcze mała cos mi sie przestawiła i zamiast spac do 9.30 wstaje o 8 rano. To straszne!
My juz po sniadanku, chata posprzątana, zostala jeszcze tylko kuchnia, salon, pokój małej, łazienka, korytarz, pranie, zmywanie i wodę w zbiorniku podmienić i tak sie zastanawiam czy starczy mi czasu kota wykąpać.
No to jak widac dzis mam luźny dzień, hihi, to lepiej zaraz sie za niego wezme.
A wiecie co, w ostatnie 2, może 3 miesiące zauważyłam, że bardzo mi sie wzrok pogorszył. Wczoraj na poczcie mialam duzy problem. Co prawda ja miałam kiedys okulary, tylko tak czesto ich nie nosilam, ze zgubilam. Powinnam isc przebadac patrzałki, ale jak powiem P, to bedzie , że to od komputera i zapewne bedzie mial racje.
A AS to nam już całkiem wsiąkła w te szkolne obowiązki, byle do ferii hihii
reklama
Witam i ja
Mlode wstaly juz o 8;30 a ja o 7;20 i szybko musialam budzic Dominika

Czuje sie jakas niewyspana

Cala noc padalo ,a ja mialam pranie na balkonie

Teraz wychodzi sloneczko

MARTA
Ale mi narobilas smaka na jajecznice

Zaraz sobie usmaze na sniadanko:-)
mniam,mniam

ANACONDA