D
daffodill
Gość
ide zrobic cos do przekaszenia... zaraz wracam do was:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uu robie si egoraco:-)nie ma śmiacia
zaczyna mnie wszystko zarąbiście boleć...
ja wczoraj próbowałam zawiązać konspirację przeciw mężowi i namawiałm córkę,żeby wyszła dzisiaj póki tatuś jest w domu co by mógł asystować
do tego w gratisie mój gin ma dzisiaj dyżurek
do niedzieli czyli na swoje urodziny raczej bym wyszła
same plusy
chyba trzeba okna pomyć![]()
Witam i ja
Ja listopadówek nie podczytuje bo nie widzę takiej potzreby i nie bedeczytać co na nasz temat piszą, widac babki maja problemy.... z głową
Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co i jak;-) w sumie od srody nie byłam badana, hehe teraz zapowiadają sie bardzo częste wizyty.
mamusia dała mi cenną radę-ruszaj się więc będę Was podczytywać ale w ruchu:-)![]()
co do tego że dzieci niby mają czkawke bo "wychładzamy brzuch". Dla mnie to też jakaś ściema, bo często jak rano się budze to młody ma czkawke-a wtedy jestem zakopana w łóżku to nie możliwe że zimno w brzuch :]
Mi się raczej wydaje, że w dzisiejszych czasach raczej nikt już nie ryzykuje SN przy ułożeniu pośladkowym, tym bardziej, że nie mam 20, ani 30 lat a poprzedni poród był 10 lat temui raczej jestem traktowana jako 40 letnia pierworódka
![]()
Kochana i tu jesteś w błędzie;-) powaznie, w moim mieście w szpitalu każa rodzić SN choćby nie wiem co, zawsze kończy się tak, że po około 14 godzinach bólu robią w końcu cc:-( Ordynator ma dwie sprawy w sądzie za to:-( i dlatego ja się tzrymam z daleka od tego szpitala..... a niby taki super, bo nawet premier u nas był i dawali jako przykład świetnie radzącego sobie szpitala w wiadomościach.... tak chwalą, gorzej jak ktos musie się w nim leczyć.
hmm słyszałyście że podobno w III trymestrze ciąży mogą wrócić dolegliwości z początku ? chyba coś w tym jest, bo mnie znowu tak jak na początku, szczególnie po śniadaniu mnie mdli :/ i wrócił ból głowy /u mnie nie trwa kilka godzin, tylko kilka dni :/ od wczoraj mnie czacha boli :-( ehh.. jeszcze tylko 4-6 tygodni![]()
Wiecie co dziewczyny... mam mega nerwa!!!!!
moj maz zmienil prace!!! ostatnia wyplate dostal 31 wrzesnia!!!! w tamtej pracy mial wyplaty zawsze osatniego kazdego miesiaca a w tej ma do 10 kazdego miesiaca. pazdziernik przepracowal i do 10 listopada powinien dostac wyplate a tu co????? dupa!!!! dzis juz 17 a szef twierdzi ze nie wie czy bedzie w ogole!!!!!! masakra!!!! a teraz pracuje drugi miesiac i co tez za darmo????? jak sobie znow to przypomnialam to mnie wscieklizna bierze!!!!! pozostanie chyba Sad parcy jedynie bo co zrobic!!! dziecko na dniach sie moze urodzic a my nie mozemy pozwolic sobie na nie terminowe wynagrodzenie!!!
Laski zostałam obrażona na jednym pod-forum za to,że przestałam się na nim udzielać
jestem dalej tematem do obgadywania a to co się o mnie pisze rozmija się kompletnie z prawdą
co mogę zrobić w takiej sytuacji???
ale laska działa mi na nerwy
jestem dziwna
ciąża źle na mnie działa
usunęła mnie na nk a teraz pisze,że to ja ją usunęłam
na kłamie na każdym kroku
i szuka sensacji-zawsze wszystko o wszystkich musi wiedzieć
brakuje mi reszty dziewczyn bo są fajne laski ale ze względu na nią przestałam tam pisać![]()
tak mnie wygło,że się wyprostować nie mogę
jest mi niedobrze i słabo mi się robi
mi jak czytam Twoje posty to tez bo przezywam razemz Tobatak mnie wygło,że się wyprostować nie mogę