reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
przeczytalam was od rana :) jeszcze mam kolo 20 stron od wczoraj do nadrobienia :)
odnosnie listopadowek to wykazmy po prostu kto madrzejszy i do tematu nie wracajmy :) mysle ze wszyscy zgadzaja sie z tym co wczoraj napisalam ze kazdy ma swoj swiat i niech sie swego trzyma jak mu tam dobrze :)

ja wczoraj próbowałam zawiązać konspirację przeciw mężowi i namawiałm córkę,żeby wyszła dzisiaj póki tatuś jest w domu co by mógł asystować
do tego w gratisie mój gin ma dzisiaj dyżurek
do niedzieli czyli na swoje urodziny raczej bym wyszła
same plusy
chyba trzeba okna pomyć:-D:tak:

niezly plan !! ale na te okna to ty babo raczej nie licz :) po urodzeniu bedziesz szczesliwa jak bedziesz mogla odpoczac !!!

Witam i ja:tak:
Ja listopadówek nie podczytuje bo nie widzę takiej potzreby i nie bede:tak: czytać co na nasz temat piszą, widac babki maja problemy.... z głową:-D

Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co i jak;-) w sumie od srody nie byłam badana, hehe teraz zapowiadają sie bardzo częste wizyty.

to ty teraz masz wizyty co tydzien ?? ciekawe co ja sie w piatek dowiem :) czy sie ta gwiazda obrocila czy nie bardzo !!

mamusia dała mi cenną radę-ruszaj się więc będę Was podczytywać ale w ruchu:-):tak:

to jest baaaaardzo dobra rada !!! zwlaszcza jak juz masz skurcze !!

co do tego że dzieci niby mają czkawke bo "wychładzamy brzuch". Dla mnie to też jakaś ściema, bo często jak rano się budze to młody ma czkawke-a wtedy jestem zakopana w łóżku to nie możliwe że zimno w brzuch :]

a to chyba jakis przesad jest :) zreszta nie pierwszy i pewnie nie ostatni w temacie czkawki :D ale ponoc maluszkom w brzuchu to nie przeszkadza wiec nie ma co sie przejmowac !!!

Mi się raczej wydaje, że w dzisiejszych czasach raczej nikt już nie ryzykuje SN przy ułożeniu pośladkowym, tym bardziej, że nie mam 20, ani 30 lat a poprzedni poród był 10 lat temu :tak::tak: i raczej jestem traktowana jako 40 letnia pierworódka :-D:-D:-D

Kochana i tu jesteś w błędzie;-) powaznie, w moim mieście w szpitalu każa rodzić SN choćby nie wiem co, zawsze kończy się tak, że po około 14 godzinach bólu robią w końcu cc:-( Ordynator ma dwie sprawy w sądzie za to:-( i dlatego ja się tzrymam z daleka od tego szpitala..... a niby taki super, bo nawet premier u nas był i dawali jako przykład świetnie radzącego sobie szpitala w wiadomościach.... tak chwalą, gorzej jak ktos musie się w nim leczyć.

moj gin bynajmniej by sie nie odwazyl kzac posladkowo rodzic SN ... jak z nim o tym rozmawialam to mi powiedzial ze tylko na wyrazne zyczenie matki rodzi sie posladkowo !! albo jak sa powazne przecwwskazania do znieczulenia !!

marta nie dzwne ze uciekasz od takiego szpitala ... strach sie bac !!

hmm słyszałyście że podobno w III trymestrze ciąży mogą wrócić dolegliwości z początku ? chyba coś w tym jest, bo mnie znowu tak jak na początku, szczególnie po śniadaniu mnie mdli :/ i wrócił ból głowy /u mnie nie trwa kilka godzin, tylko kilka dni :/ od wczoraj mnie czacha boli :-( ehh.. jeszcze tylko 4-6 tygodni :confused2:

no to jest powazny klopot jak glowa boli ... a z mdlosciami to norma bo dziecko uciska zoladek !! jak ci sie brzuch obnizy to bedzie lepiej :)

Wiecie co dziewczyny... mam mega nerwa!!!!!
moj maz zmienil prace!!! ostatnia wyplate dostal 31 wrzesnia!!!! w tamtej pracy mial wyplaty zawsze osatniego kazdego miesiaca a w tej ma do 10 kazdego miesiaca. pazdziernik przepracowal i do 10 listopada powinien dostac wyplate a tu co????? dupa!!!! dzis juz 17 a szef twierdzi ze nie wie czy bedzie w ogole!!!!!! masakra!!!! a teraz pracuje drugi miesiac i co tez za darmo????? jak sobie znow to przypomnialam to mnie wscieklizna bierze!!!!! pozostanie chyba Sad parcy jedynie bo co zrobic!!! dziecko na dniach sie moze urodzic a my nie mozemy pozwolic sobie na nie terminowe wynagrodzenie!!!

ulala nieciekawie ... probujcie rozmowy a jak to nie pomoze to faktycznie pozostanie szukac czegos nowego a tego goscia do sadu pracy ... sprawa wygrana ale troche narwow przy tym bedzie !!

Laski zostałam obrażona na jednym pod-forum za to,że przestałam się na nim udzielać
jestem dalej tematem do obgadywania a to co się o mnie pisze rozmija się kompletnie z prawdą
co mogę zrobić w takiej sytuacji???

ale laska działa mi na nerwy
jestem dziwna
ciąża źle na mnie działa
usunęła mnie na nk a teraz pisze,że to ja ją usunęłam
na kłamie na każdym kroku
i szuka sensacji-zawsze wszystko o wszystkich musi wiedzieć
brakuje mi reszty dziewczyn bo są fajne laski ale ze względu na nią przestałam tam pisać:tak:

znam taka sytuacje jeszcze ze starego forum ... znalazly sie 2 gwiazdy ktore kompletnie rozbily towarzystwo ... my znalazlysmy rozwiazanie - zamknieta grupa gdzie sobie gadamy w takim gronie jakie nam odpowiada !!

tak mnie wygło,że się wyprostować nie mogę:-D
jest mi niedobrze i słabo mi się robi

czyli chyba się powoli zaczyna!
jak ja już bym chciała być na Twoim miejscu! chyba każda z nas chciałaby zdobyć pierwsze miejsce w porodzie sn :p jest ktoś z Tobą w domu ? żebyś sama nie była w takich chwilach !

no faktycznie podium zajete jest na cesarki ale sposob naturalny ma 3 misjca honorowe wolne... dawac dziewczyny.. czas rozkrecic to....

reklama
Do góry