reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

bos se takiego nicka trudnego wymyslila !!! ja sie 3 dni uczylam jak sie to pisze !!!

monia sa zachlanne na te medela nie ??

Ty tutaj nie podśmiewaj się z koleżanek, dobrze.:-D
Ja już wymyśliłam sobie, że skoro będę mogła wybrać sobie termin porodu to wybiorę 1 grudzień i mam szansę być pierwszą grudniówką ( albo choć zdobyć pozycje w pierwszej trójce), która urodziła dziecko w grudniu, tak jak na prawdziwą grudniówkę przystało.
I nie będziecie mogły mnie wywalić z tego forum ha ha ha

reklama
monia sa zachlanne na te medela nie ??

no pewnie że zachłanne :) za to Ty masz największą szanse żeby zgarnąć medal styczniówkom :p ja miałam niby też na sylwestra termin, chłop na początku mi mówił że styczeń realny, ale wczoraj wyszło że połowa grudnia powinna być, bo ja w sumie nie pamiętałam terminu ostatniej @, i wychodziło mu że ciąża jest starsza o ok tydzień, więc powinnam być obecnie w 35 tyg :]

ty tutaj nie podśmiewaj się z koleżanek, dobrze.:-d
ja już wymyśliłam sobie, że skoro będę mogła wybrać sobie termin porodu to wybiorę 1 grudzień i mam szansę być pierwszą grudniówką ( albo choć zdobyć pozycje w pierwszej trójce), która urodziła dziecko w grudniu, tak jak na prawdziwą grudniówkę przystało.

WARIATKA!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Ty tutaj nie podśmiewaj się z koleżanek, dobrze.:-D
Ja już wymyśliłam sobie, że skoro będę mogła wybrać sobie termin porodu to wybiorę 1 grudzień i mam szansę być pierwszą grudniówką ( albo choć zdobyć pozycje w pierwszej trójce), która urodziła dziecko w grudniu, tak jak na prawdziwą grudniówkę przystało.

hehehe tez dobry plan ... a cos podczytuje ze ci sie mala obraca !! ech te dziewczyny !!! wogole sie nie sluchaja !!! a co to bedzie za 15 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

wybacz mea ze az tyle czasu Twojego zabralam.. nie chcialam... a mi sie naprawde to podoba.. fajnie to poczytac... jeszcze pedofilem nikt mnie nie zrobil:-)

doczekasz sie i pedofila jak tak dalej bedziesz kusic los !!!

W końcu doczytałam!
Jejciu jak ja się wczoraj żle czułam:no: Jeszcze NIGDY mnie tak kręgosłup nie bolał jak wczoraj:wściekła/y: A mąż w pracy na 12 więc cały dzień sama z Haneczką:no: Wiem że po urodzeniu drugiego będzie więcej roboty ale jak się wszystko ładnie zagoi to już nie będę się tak męczyć z własnym dzieckiem:zawstydzona/y:

Czytam cały czas na bierząco ale nie zaznaczyłam postów więc nie wszystko pamiętam:zawstydzona/y:
Akożka...grunt że wyszłyście cało z przekręcania;-)Trudno widocznie tak miało być że czeka cie cesarka!
Biedne dziewczyny które muszą męczyć się w szpitalu:no:

Monia jak to ładnie ujęłaś z tymi Listopadówkami...zgadzam się w 100% ale w tej ciąży mam zanik szarych komórek i nie mogę mądrze swojego zdania wyrazić:-):-):-)

Natalka pisz na bierząco co i jak!!!!

Ja tam na medal się nie napalam....może zastanowiłabym się jakby jakaś nagroda była;-):-):-):-)

hehehe tez dobry plan ... a cos podczytuje ze ci sie mala obraca !! ech te dziewczyny !!! wogole sie nie sluchaja !!! a co to bedzie za 15 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

doczekasz sie i pedofila jak tak dalej bedziesz kusic los !!!

Ojoj dlatego już nie kusze... piszcie justyna i wsio... a mozna zmienic nick??? to ulatwilabym sprawe...

Czy Twoja szklana kula nie mówi nic na temat mojej Hani?
Sprawdź, może się jeszcze przekręci przed czwartkową wizytą u gina:-):-)

I błagam nie ujrzyj porodu w ciągu najbliższych 10 dni, planowałam pochodzić w ciąży jeszcze z 20 dni i w drodze kompromisu mogę zgodzić się na 10 ale ani dnia krócej;-);-)

Kochana, ja mam wrażenie, że Ty przenosisz :tak:

co napisały odnośnie Jutki??
ja w nocy miałam takie bóle,że zwyczajnie się budziłam do tego skurcze które nie ustąpiły
no i zaczęła się biegunka
czekam na czop i wody:-D
ja chcę już być "po"

ja też miałam koszmarną noc. do 4 nad ranem męczyły mnie skurcze, nieregularne, przeszły po drugiej no-spie. biegunki może już nie mam, za to kupkę robię z 5-6 razy dziennie :szok: no i ten ból w podbrzuszu...

napisaly cos w stylu ze urodzily sie grudniowe blizniaki w listopadzie i ze chyba boja sie do nich zawitac!!!

chyba chodziło o bliźniaki Marty :tak:

Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co i jak;-) w sumie od srody nie byłam badana, hehe teraz zapowiadają sie bardzo częste wizyty.

trzymamy kciuki za wizytę!

hmm słyszałyście że podobno w III trymestrze ciąży mogą wrócić dolegliwości z początku ? chyba coś w tym jest, bo mnie znowu tak jak na początku, szczególnie po śniadaniu mnie mdli :/ i wrócił ból głowy /u mnie nie trwa kilka godzin, tylko kilka dni :/ od wczoraj mnie czacha boli :-( ehh.. jeszcze tylko 4-6 tygodni :confused2:

ja migreny mam od 4 dni, praktycznie non-stop mi łeb pulsuje :-(

i tu sie zgodze bo ja od wczoram mam mega nudnosci i brak apetytu jak z poczqatku ciazy!!

hehehe, przygotowania do porodu, Kochana :-p

czytam dalej...

reklama
W końcu doczytałam!
Jejciu jak ja się wczoraj żle czułam:no: Jeszcze NIGDY mnie tak kręgosłup nie bolał jak wczoraj:wściekła/y: A mąż w pracy na 12 więc cały dzień sama z Haneczką:no: Wiem że po urodzeniu drugiego będzie więcej roboty ale jak się wszystko ładnie zagoi to już nie będę się tak męczyć z własnym dzieckiem:zawstydzona/y:

Czytam cały czas na bierząco ale nie zaznaczyłam postów więc nie wszystko pamiętam:zawstydzona/y:
Akożka...grunt że wyszłyście cało z przekręcania;-)Trudno widocznie tak miało być że czeka cie cesarka!
Biedne dziewczyny które muszą męczyć się w szpitalu:no:

Monia jak to ładnie ujęłaś z tymi Listopadówkami...zgadzam się w 100% ale w tej ciąży mam zanik szarych komórek i nie mogę mądrze swojego zdania wyrazić:-):-):-)

Natalka pisz na bierząco co i jak!!!!

Ja tam na medal się nie napalam....może zastanowiłabym się jakby jakaś nagroda była;-):-):-):-)

Nagrdoą jest nasza narodzona dzidzia:-)

Do góry