reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ciśnieniomierze sa już od 45zł bo sama niedawno nabyłam nadgarstkowy..

no, teraz to wszystko tanieje. Ale ja jakoś nie ufam tym elektronicznym pierdołom. No. termometr-wolałam tysiąc razy rtęciowy..ale już nie kupie takiego.. Te elektroniczne oszukują, termometry czy ciśnieniomierze, wszystko takie tandetne, byle sie ręką ruszy i inny pomiar już jest, ehh...

Ja nie kupuję:no: wystarczy ze dziecko bedzie w kombinezonie i owiniete kocykiem, no można zamiast kocyka posciel;-)ja dla Antka kupowałam i pozniej oddałam bo wcale z tej pościelki nie korzystałam.

ja tez nie zamierzam kupować pościeli do wózka, jakiś polarowy kocyk, małego w ciepły kombinezonik, i mu będzie wystarczająco ciepło na pewno.

znacie dziewczynki jakas dobra masc na sucha skore stop???? bo juz nie wyrabiam!!!!!!!! tak od tego puchniecia mi wysychajka ze mam cholernie szorstkie i nic nie pomaga!!!!!

reklama
poszturchalam go i odkopal raz z laska...
nie wiem czy czekac az dr bedzie w prywatnym gabinecie czy teraz....:confused2:

moj tez tak jak sie odezwie to tylko raz,,,, jakby MAMO NIE budz mnie .... spie .... no a teraz ma czkawke :-)

Tak , liczy sie ruchy podczas najwiekszej aktywności... Jak byłam w szpitalu kazali liczyc po sniadaniu,obiedzie i kolacji...min. 15ruchów w ciągu godziny...jak w ciagu pierwszych 10min. jest 10 to nie trzeba dalej liczyć:tak:

No co lekarz to inna,..

ja na moja mam spsoob.. choc u niej to ja o ruchy nie musze prosic wrecz na odwrot... blagam by wreszcie sie uspokoila.. ale jak tylko podrapie sie po brzuchu to bardzo dokuczliwie mnie kopie!! no a jak sama sie za nia stesknie i chce by sie ze mna pobawila to sie szturchamy heheh.. przesuwam ją lekko i ona wtedy dokazuje.. albo plcem delikatnie naciskam by wglebic dolek i ona wtedy mi odpukuje:-)

znow mam bóle ale to nie sa te co powinny i mnostwo czegos mi sie saczy.... szlak mnie trafia ze to sie nie chce rozkrecic...

a mialam was dziewczyny pytac... jaka posciel do wozka kupowalyscie??? bo ja zdalam sobie sprawe ze ejszcze tego nie mam a nie wiem jaka kupic:-)

Ja tak samo kombinezon i kocyk polarowy a i mam spiworek taki od wozka a posciele te na allegro do wozka to wygladaja tak samo jak rozek rozlozony ... hehe bo mam rozek z poduszka i dokladnie takie cos samo jest jak rozek tyle ze rozlozony .... strata kasy ...

Do góry