reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ciśnieniomierze sa już od 45zł bo sama niedawno nabyłam nadgarstkowy..

Taa... Ja wiem że najlepiej byłoby kupić ale naprawde nie mam za co. Od 2 tyg nie biorę witaminek bo nam się trochę krucho z kasą zrobiło i nie mam za co ich kupic. Rodzice nie mają z czego nam dać, kredyt studencki wstrzymany ale moze w tym miesiącu juz z powrotem go dostaniemy a decyzji o stypach ni widu ni słychu. Więc tak trochę w zawieszeniu żyjemy. A 45 zł to dla mnie majatek na dzień dzisiejszy;-)
Poza tym ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, maż tez nie więc na te 2 tyg to troche bez sensu kupować.
Dziewczyny, co zrobić żeby mi się chciało tak mocno jak mi się nie chce?;-) O sprzatanie pytam

reklama
Taa... Ja wiem że najlepiej byłoby kupić ale naprawde nie mam za co. Od 2 tyg nie biorę witaminek bo nam się trochę krucho z kasą zrobiło i nie mam za co ich kupic. Rodzice nie mają z czego nam dać, kredyt studencki wstrzymany ale moze w tym miesiącu juz z powrotem go dostaniemy a decyzji o stypach ni widu ni słychu. Więc tak trochę w zawieszeniu żyjemy. A 45 zł to dla mnie majatek na dzień dzisiejszy;-)
Poza tym ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, maż tez nie więc na te 2 tyg to troche bez sensu kupować.
Dziewczyny, co zrobić żeby mi się chciało tak mocno jak mi się nie chce?;-) O sprzatanie pytam

o kurcze :/ nieciekawa sytuacja. No ale witaminy to powinnaś brać !

Na suchą skóre polecam ambilan firmy orion- w aptekach za około 15 zł. Ja używam na łokcie, kolana i ręce jak mammega wyschnięte. Bezzapachowy, bez ulepszaczy a natłuszcza fajnie. Tez mam problem ze stopami- ale u mnie to po prostu zaniedbanie. Niewygodnie mi się o nie dbało i sobie odpuściłam a teraz mam;-)

o kurcze :/ nieciekawa sytuacja. No ale witaminy to powinnaś brać !

a ja ja zupelnie rozumiem,,,, bo tez tak mialam i to doslownie 2 moze 3 tyg temu.... dopiero wczoraj leki wykupilam i to tez nie wszystkie...... no ale ... niestety przygotowania na przyjscie malenstwa bardzo duzo pochlaniaja -pieniedzy zwlaszcza:-(

reklama
Do góry