reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
larkaa - dla mnie takie filmy są gupie :)
Na taki film idzie się do kina tylko na efekty, bo fabuła zawsze jest denna. W każdym takim filmie zawsze cały świat jest zagrożony i zawsze Hamerykanie ratują całą ludzkość przed zagładą. I jeszcze upokorzają polaczków, rosjan itp :)
Jakoś mnie nie kręcą takie filmy. Pewnie ściągnę za jakiś czas, ale wcale mi się nie spieszy. ;-)

My do kina raczej nie pojdziemy,bo z malymi dziecmi raczej nie wpuszczaja:-Dwiec pozostanie nam sciagniecie tego filmu A zmieniajac temat to pogoda u nas okropna ,moge zapomniec o spacerze:-(wieje potwornie,a do tego pada Ja chce LATO albo chociaz wiosne,czy az tak duzo wymagam:-p:-)

mnie też nie interesuje ten film, chociaż żeby wyrwać się z domu wieczorem to mogłabym i na to;-)
Mysia a u nas dzisiaj super pogoda:-) padało całą noc a od rana świeci słonko, tylko wieje trochę:eek: ale tu u mnie na zadupiu to mało kiedy nie wieje:sorry:

ardzesh no na takie filmy trzeba iść tak jak mówisz, z nastawieniem tylko na efekty. Jak ktoś oczekuje po takim filmie nie wiadomo jakiej fabuły, to napewno się rozczaruje :) no, ale właśnie po to są takie filmy, jak ktoś chce dobrej fabuły, to nich idzie na dramat obyczajowy :D

Cześć Dziewczyny,
po dłuższej nieobecności, po odnowieniu łącza internetowego mogę w końcu tutaj zaglądnąć. A jak już jestem to się witam. Przyznam, że na ten film z chęcią wybrałabym się do kina. Od róznych gatunków można oczekiwać różnych doznań, że tak to ujmę. Filmy, jak ten o którym toczy się dyskusja, mają to do siebie, że ogladając je w kinie można się absolutnie oderwać od codzienności. Niesamowicie wartka akcja wciąga bez pamięci i w tym tkwi sens i sedno, a przy tym efekty są mówiąc skromnie -niczego sobie. Idąc do kina na taki film, raczej nikt nie spodziewa się specjalnie głębokich analiz i refleksji, do jakich miałby skłaniać. Bazują one na innych emocjach, wcale nie gorszych, po prostu pasujących do nastroju odbiorcy. Nawet kino, które odmóżdża, jak niektóre durnowate komedie -ma swoich zwolenników i nie dziwi mnie to. Nie każdy lubi dostarczać sobie powodów do nostalgii czy melancholii przez oglądanie dramatów obyczajowych -wystarczy, że codzienność często nie szczędzi czynników wywołujących podobne odczucia.
Chęć wypadu do kina snuje się za mną, jak natrętna piosenka, której wbrew woli nie da się przestać nucić, kiedy się ją gdzieś przypadkiem zasłyszało.

reklama
Do góry