reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Mikimauro jakoś się nie mogę tu wbić z powrotem po dłuuugiej przerwie:sorry: Nie zawsze mam czas być na bieżąco na wszystkich forach. Na Lutym 2007 jestem od początku swego istnienia na BB, na Mamach z Irlandii trochę krócej, a tu było mnie najmniej i tak jakoś wyszło, że zrezygnowałam z tego wątku:-( Ostatnio mnie oświeciło, że jeszcze istnieje Luty 2009 i pomyślałam, że może chociaż czasem się odezwę i zobaczę co nowego u Maluchów;-)

reklama
pbg a gdzie wy wyjeżdżacie? ja jeszcze nie łapie się tutaj tak dobrze we wszystkim:sorry::sorry::sorry:
bo my tak jedną nogą w Anglii a jedną w Polsce mieszkamy ;-)
Ja też dziś kupiłam sobie gorący kubek i właśnie popijam zagryzając rogalem z pasztetem :tak:
ja też dziś miałam taki dzień i pomidorową zupkę z bułeczką już na śniadanie wciągnęłam :-p

Mikimauro jakoś się nie mogę tu wbić z powrotem po dłuuugiej przerwie:sorry: Nie zawsze mam czas być na bieżąco na wszystkich forach. Na Lutym 2007 jestem od początku swego istnienia na BB, na Mamach z Irlandii trochę krócej, a tu było mnie najmniej i tak jakoś wyszło, że zrezygnowałam z tego wątku:-( Ostatnio mnie oświeciło, że jeszcze istnieje Luty 2009 i pomyślałam, że może chociaż czasem się odezwę i zobaczę co nowego u Maluchów;-)
Rozumiem Cię doskonale, to ja tak właśnie mamz Mamami z Irlandi, tam jest zgrana ekipa, ale będe klikać, no i Ty nas tu odwiedzaj:tak::tak::tak:

Jak dla mnie rewelacja, mężowi też się podobało, a on to taki krytyk filmowy jest ;)
Efekty są niesamowite, film trwa 2,5 h i ciągle coś się dzieje.
Nie wiem czy widziałyście film 'Pojutrze' tego samego reżysera, ale w tym było tak, że akcja była na początku, a druga połowa filmu to było jak tatuś na sankach jechał po swojego syna, a syn palił książkami w kominku. Nudy straszne.
A w 2012 akcja jest NON STOP.
A efekty? Japierdziele...
Poszłabym jeszcze raz na to do kina :)
Aha i jeszcze fajne jest to, że film jest o tyle realistyczny, że to co się na nim dzieje jest bardzo prawdopodobne. Oglądaliśmy z mężem kiedyś film na Discovery, to były takie teorie, że tak kiedyś może się stać. Aha - jedyna przesada to główny bohater, który powinien umrzeć 100 razy, a wychodzi cało, ale tak chyba zawsze jest w takich filmach ;]

Jak ktoś nie widział trailera
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc"]YouTube- '2012' Trailer HD[/ame]

Hej Babeczki,

ja na lutówki tez rzadko lookam, bo odkąd nie jestem moderem nie mogę nikomu zjeb... dać..wiec szkoda mi czasu ;-) Heheh żartuję. No wiadomo czemu mnie nie ma - rozkręcamy nowy dział, artykuły, dzieci chorowały -już mają się lepiej, no a oprócz rozrywek normalne codzienne sprawy.... a na weekend teściowa przyjedzie jeszcze więc pasowało by co posprzątać ... Ale wiecie co....może niedługo Was zacznę męczyć fotkami i filmikami - kupiliśmy aparata (mieliśmy tylko kamerkę od czasu jak to Kuba zepsuł starego fotoaparata) la la la :-)

miłego dnia! :-)

reklama
Do góry