reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Witajcie wtorkowo
a co tu taka cisza :eek:
mamuśki gdzie się podziewacie.?
młody nawet dał mi dzisiaj pospać bo wstał o 6.30. obudził sięo 4.00 ale wzięłam na ręce i zaraz jeszcze usnął,
pogoda u nas beznadziejna pada i pada od niedzieli nie wychodzimy na spacery, no oprócz tego, że po południu jeździmy do weterynarza z psem (od soboty codziennie).
miałam wam coś jeszcze pisać i zapomniałam, przez tą pogodę nawet mi się nie chce myśleć, dobrze, że młody nie marudzi, lecę zrobić sobie jakąś kawkę.

miłego dnia życzę:tak:

a jak tam wam mija dzień mamuśki?

reklama
maltanka u mnie to samo przez ten deszcz to nigdzuie nie wychodzimy i nic sie nie chce, dzis musze jakos sie wybrac na zakupy bo w lodowce swiatlo haha, zawiniemy sie w folie na wozku i parasol i jakos wyjdziemy, a ja juz po kawce ale slabo mnie postawila na nogi moze jeszcze jedna wypije:)

To i ja się podłączam do kawkowania, bo tak jak Elunię mnie pierwsza nie postawiła na nogi. Pogoda do d... i choć Weronika ładnie spała, to ja jestem taka wypluta. My też dziś chyba tylko na zakupy wyskoczymy, bo trzeba mleczko i kaszkę kupić - mała obraziła się na łyżeczkę :sorry: Oj jak ja bym chciała znowu lato :-(

nic sie nie chce jak taka aura, a na zakupy trzeba wrrr folia na wozek tylko zostaje jak mala sie obudzi to pojdziemy, a teraz chyba druga kawke zrobie sobie

To prawda, nic się nie chce jak za oknem szaro i buro, a już na pewno nie chce się wychodzić na dwór. Z tym że naszym bobasom wcale nie przeszkadza taka pogoda, moja Werka uwielbia jak jej kapie na nosek :tak:. To my biedne mamusie się męczymy :-D:tak::tak:
O młodzież właśnie się obudziła. Trzeba psiaka wyprowadzić, bo mąż dziś o 4 rano wyjechał.

U mnie tez tak ponuro_Od 2 dni nie wyhcodze z dareczkiem. Nic mi sie nie chce mam lenia i z przyjemnością poszłabym spać, mimo iż Dareczek spał ładnie. budził się tylko 3 razy.

U nas też nie najciekawsza pogoda, odwołali nasz lot z powodu złej pogody nad Kanałem La Manche, choć niektóre połączenia nadal latały :eek: dziwne, no ale raptem dzień dłużej zostałyśmy w PL.
Niestety nie najlepiej Zuzia mi tą tygodniową eskapadę odchorowuje - tam ciągle była noszona i przez kogoś zabawiana, więc teraz domaga się ciągłego zainteresowania sobą, a dziś w nocy odstawiła mi taki cyrk jakiego długo nie zapomnę :-( wrzeszczała dobrą godzinę bez wyraźnego powodu, próbowałam ją uspokoić na wszelkie sposoby ale nie dało się. W końcu zasnęła jak udało mi się zainteresować ją zabawką. A no i zaczyna się już po mału wymuszanie rzecze wrzaskiem...

Współczuje pogody U nas fajnie jest z 14 stopni :-)Mała spi ja pranie wywiesiłam na dwór zupke nastawiłam a teraz w koncu kawke pije:-)
Zosia wstanie to zjemy i na spacerek:-)

Nocka u nas dzisiaj ok nawet pobudka o 1 i o 4 wstała po 8

Dostałam z tesco bony na tą club card 15 zł taniej na odzież cherokee
przy zakupie za 45 zł i 5 zł taniej słoiki bobowity fajnie Rzadko tam jeżdze bo mam najdalej (10 km)ale teraz to na pewno pojade cos Zosia kupic:-):-) i tak teraz jade koło tesco jak do szpitala jeżdze

Wczoraj miałam dosć normalnie jazda zajmuje mi 40-42 min a wczoraj 65 min:crazy: takie korki

reklama
U nas też nie najciekawsza pogoda, odwołali nasz lot z powodu złej pogody nad Kanałem La Manche, choć niektóre połączenia nadal latały :eek: dziwne, no ale raptem dzień dłużej zostałyśmy w PL.
.
pbg a gdzie wy wyjeżdżacie? ja jeszcze nie łapie się tutaj tak dobrze we wszystkim:sorry::sorry::sorry:

Współczuje pogody U nas fajnie jest z 14 stopni :-)Mała spi ja pranie wywiesiłam na dwór zupke nastawiłam a teraz w koncu kawke pije:-)

Dostałam z tesco bony na tą club card 15 zł taniej na odzież cherokee
przy zakupie za 45 zł i 5 zł taniej słoiki bobowity fajnie Rzadko tam jeżdze bo mam najdalej (10 km)ale teraz to na pewno pojade cos Zosia kupic:-):-) i tak teraz jade koło tesco jak do szpitala jeżdze

mary rzuć trochę do mnie tej fajnej pogody:tak::tak:
dostałaś pocztą bony? ja też mam tą kartę ale nic mi nie przyszło:no:

no młody w końcu mi usnął, ale coś nie za bardzo mógł. ja już dwa prania powiesiłam, przez tą pogodę wszystko na grzejnikach wisi.
ale miała ochotę na zupkę chińską z torebki-no i właśnie ją kończę. (nie ma to jak zdrowe jedzenie:zawstydzona/y:)
i mam zamiar póki mały śpi wyciągnąć jakąś książkę :yes:bo od 9 miesięcy tylko Hubert i w wolnej chwili komputer:happy:

Do góry