maltanka
Fanka BB :)
A poczytać dam, a jakże;-) jak tylko badania się uda zrobić i obronić w lutym (!)![]()
Martussa trzymam kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A poczytać dam, a jakże;-) jak tylko badania się uda zrobić i obronić w lutym (!)![]()
uda sie, ja trzymam kciukasy za Ciebieniopja też
Uda się, udaA poczytać dam, a jakże;-) jak tylko badania się uda zrobić i obronić w lutym (!)![]()
A czy Ty myślisz, że u nas to tata nie pomaga synom?Wolfia to on jeszcze mały to zrozumiałe, że by papierki zostawiał, a mój M to robi tak co roku.
zawsze jak rozbieramy choinkę to pełno papierków po cukierkach :-)
hahahaha... w dzieciństwie tak robiliśmy. Zawsze tata podkradał cukierasy a zwalał na nas, a mama ze ścierą ganiała;-)A czy Ty myślisz, że u nas to tata nie pomaga synom?On to jeszcze potrafi ładnie zatuszować ślady i zawinąć papierek tak jakby był tam cukierek;-)
będą codziennie prezentów szukać pod choinką:-)
ja się zastanawiam gdzie by tu choinkę postawić żeby mały miał ograniczony dostęp