reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mam smaka na coś, i nie wiem na co :confused2: poza tym, TRADYCYJNIE, nastał wieczór i pali mnie zgaga. nogi mnie bolą, dopiero teraz czuję, że dałam sobie dziś w dupę. nawet seksu mi się odechciało...
Ja mam smaka na czipsy cebulowe:confused2: No ale co z tego jak nie mam a Mój w pracy:-( Zjadłam marchewkę i zjem sobie chyba krówki..

reklama
nie ma nic gorszego niż facet którego coś boli
zaraz zwariuję:szok:

idę się utopić:confused2:
to znaczy kąpać:laugh2:
dobranoc wszystkim:tak:(mąż się drze,że mam komputer wyłączyć)

nie ma zlituj sie - bedziesz teraz kolo niego skakac niezaleznie czy bedziesz juz rodzic czy jeszcze nie !! chory chlop to gorzej niz kleska zywiolowa !! nie wazne czy to wypadek, grypa czy zadrapanie na paluszku !!! efekt i tak bedzie ten sam !!

ha !! a asica byla przed 20 zalogowana i nawet sie slowem nie odezwala ??!! ciekawe czy mezowi sie komp przez przypadek wlaczyl czy ona weszla ale nawet nie miala sil nic pisac ??!!

nie ma zlituj sie - bedziesz teraz kolo niego skakac niezaleznie czy bedziesz juz rodzic czy jeszcze nie !! chory chlop to gorzej niz kleska zywiolowa !! nie wazne czy to wypadek, grypa czy zadrapanie na paluszku !!! efekt i tak bedzie ten sam !!
Mój jak jest chory to śpi i jest św spokój:-p W dodatku nic mu się nie chce jeść, a więc szykować nic nie muszę.

Teraz zajadam kolackę - chlebuś z pasztetową i herbatka z cytrynką:)

reklama
Dogonilam was:-)dzis poprasowalam to co bylo suche i moge stwierdzic ze jestem za polowa:tak:
dzisiaj się zastanawiałam jak ubrać dzieciaczka jak się będzie wychodziło ze szpitala ? jakiś pajacyk, na to kombinezon zimowy, czapeczka, dzidzie do rożka i do fotelika i jeszcze kocykiem przykryć ? czy przesadziłam :confused2:

Nie zapomnijcie o pieluszce na twarz;-)
Nie wiem jak mozna zalozyc kombinezon i rózek jednoczesnie:-D

Ja mam zamiar ubrac tak:
1) body z dlugim rekawkiem
2) pajacyk welurkowy
3) skarpetki
4) kombinezon taki misiowaty co zaslania lapki i stopki
5) czapeczka cieniutka i na to kaptur od kombinezonu (wtedy bez grubej czapy)

takiego dzidulka do fotelika samochodowego i do auta. Zaesze kocyk moze byc pod reka .Gdyby tak przymrozilo to sie zazuci na droge a w aucie zdejmie.

Moim zdaniem odpowiednio:tak:ja tez mam taki plan;-)

Ja jednak potrzebuje wiecej czasu zeby dojsc niz wczesniej. pewnie dlatego,ze za bardzo sie koncentruje na tym czy mi brzuch twardnieje , czy mnie cos kloje i sporo czasu mija zanim odlece :)

Ja tak samo:tak:jakos ciezko mi sie skupic tylko na przyjemnosciach:-(
ja też mam biegunkę od 3 dni i tak się nad tym olejkiem zastanawiam albo nad herbatą z liści malin

Herbatka z lisci malin podobniez moze podzialac i przyspieszyc poród:tak:

Dziewczyny ! ja nadal nie mam kosmetyków dla Małej !:szok: wiem ,ze temat sie przewijal,ale postanowilam to zostawic na koniec i wlasnie sie ocknelam,ze nic nie mam i na dodatek nie wiem jakiej firmy w koncu kupić :no:

Ja wybieram Nivea ale jakos nie moge nic kupic do kapieli:no:na wiekszosci pisze ze mozna stosowac dopiero po miesiacu:tak:a wy dziewczyny co zakupilyscie z Nivei?
Ja jak nie znajde czegos do kapieli to kupie chyba z Zjai:tak:

NO I SKONCZYLO SIE ROMAKOWANIE !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

tesciowa wrocila bez ostrzezenia !!!!!:szok::szok::szok::confused2:

Niezla niespodzianka:tak:

Do góry