reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja mam zółto-brązowy:tak:

ja kilka dni temu mialam troche brazowej wydzieliny galaretkowatej ale bardzo malusio... a pozniej juz przezroczysta wydzielina jak woda... z tym ze ta wodna wydzieline mialam wczesniej i mowilam lekarzowi to on stwierdzil ze to nic zlego i ze na tym etapie ciązy tak juz moze byc.

Luuuzna nie wiem czy doczytalas wczoraj... bylam znow w moim ulubionym markecie Biedronce wieczorkiem i byly KONIE na biegunach:-) ale zgadnij po ile!!!

Luuzna to najbardziej do ciebie:-)

Jak moja koleżanka miała rodzić to jednego dnia dzwoni do mnie z rykiem że jej wody odeszły i jedzie do szpitala! I co się okazało??? Ze to był czop....raz chlusło a potem tak spokojnie wypływał śluz który wcale nie był zabarwiony krwią! Więc może u ciebie też już czop wychodzi:-)
Dodam że zostawili ją na obserwacji o 19 a o północy dostała skórczy i o 9 rano urodziła;-)

Monia widzisz jak fajnie!!! A tak nie chciałaś cesarki! Na pewno wkurzająca jest ta ciągła niepewność ale może już się zdecydowała

i znów skurczy dostaniesz... ja z tego co czytałam to nie chodzi o sam sex tylko chodzi w tym wszystkim o męskie nasienie. Zawarte w nasieniu prostaglandyny mogą zainicjować poród. dzis powiedzialam mezowi ze po takiej przeriwe chyba stały sie przeterminowane:-) oczywiscie dla zartu:-)

Przeterminowane:-D

Wiem, co teraz mysli sobie mój mały: "Chce się mnie pozbyć...mhmm...zobaczymy kto tu rządzi :evil: " :-D

WIEEEEEEEEEEEEEEM CIACHO DZIŚ UPIEKĘ:-)
Jakieś zaje dobre!

Mea? A Ty chyba dziś idziesz do lekarza, o ile się nie mylę?

Ciekawe jak tak Twoja córeczka, tutaj na forum ( jak byłaś na imprezie) mamuśki podejrzewały, że nasze laski skumały się w sprawie swojego zachowania, ale ze względu na dzielącą nas odległość bardziej stawiam na zbieżność zachowania córeczek do imienia mam:-D:-D:-D

no zobaczymy czy to faktyczna zmowa Hani i Agatki !! :) zaraz bede dzwonic do gina i sie dowiem co i jak :) bo jak zwykle nie wiem od ktorej i gdzie przyjmuje :)

Co do wód to mi w pierwszej ciąży się sączyły:-( najelepiej sprawdzić czy się sączą leżąc;-) jak będzie coś wyciekało to wiadomo, że wody.Chciaż okaząło się u mnieże duża ich część odpłyneła w trakcie robienia siusiu. No i ten rybi zapach:-( można go odróżnić.
Ale tak jak pisze Mea są specjalne testy do kupienia w aptece, jeżeli nie ma sie pewności lepiej kupić i sprawdzić czy to wody. I nie ma na co czekac bo dzieciaczek może się udusić.:-(

A ja rano u dentysty byłam:-( zaleczył mi jeden ząb- szóstke ale prawdopodobnie ból jest od 8 która jest do wyrwania:-( teraz on nic zrobić nie może:no: Dalej mnie boli ale w sumie teraz on wiercił więc mógł zęba naruszyć, może troszkę czasu minąć zanim przejdzie... mam nadzieje...

Przeterminowane:-D

Wiem, co teraz mysli sobie mój mały: "Chce się mnie pozbyć...mhmm...zobaczymy kto tu rządzi :evil: " :-D

WIEEEEEEEEEEEEEEM CIACHO DZIŚ UPIEKĘ:-)
Jakieś zaje dobre!

no ba:p
skoro dla naszych malenstw nasz seks jest milym kolysaniem i masażem to jak tu odmowic dziecku takiej przyjemnosci hehe...
a to chodzenie po schodach to moze byc poniekad prawda bo jednak jest to wysilek ktory moze pobudzic macice do pracy... ale ja juz nic nie przyspieszam.. skoro nic sie do teraz nie wydarzylo to czekam na spokojniejszy przebieg wydarzen:-)

Co do wód to mi w pierwszej ciąży się sączyły:-( najelepiej sprawdzić czy się sączą leżąc;-) jak będzie coś wyciekało to wiadomo, że wody.Chciaż okaząło się u mnieże duża ich część odpłyneła w trakcie robienia siusiu. No i ten rybi zapach:-( można go odróżnić.
Ale tak jak pisze Mea są specjalne testy do kupienia w aptece, jeżeli nie ma sie pewności lepiej kupić i sprawdzić czy to wody. I nie ma na co czekac bo dzieciaczek może się udusić.:-(

A ja rano u dentysty byłam:-( zaleczył mi jeden ząb- szóstke ale prawdopodobnie ból jest od 8 która jest do wyrwania:-( teraz on nic zrobić nie może:no: Dalej mnie boli ale w sumie teraz on wiercił więc mógł zęba naruszyć, może troszkę czasu minąć zanim przejdzie... mam nadzieje...

ja na szczescie nie mam zadnej 8 :-)
a boli nadal?

reklama
Luuzna to najbardziej do ciebie:-)

Jak moja koleżanka miała rodzić to jednego dnia dzwoni do mnie z rykiem że jej wody odeszły i jedzie do szpitala! I co się okazało??? Ze to był czop....raz chlusło a potem tak spokojnie wypływał śluz który wcale nie był zabarwiony krwią! Więc może u ciebie też już czop wychodzi:-)
Dodam że zostawili ją na obserwacji o 19 a o północy dostała skórczy i o 9 rano urodziła;-)

Monia widzisz jak fajnie!!! A tak nie chciałaś cesarki! Na pewno wkurzająca jest ta ciągła niepewność ale może już się zdecydowała

właśnie rozważam tą opcję...ale nie chcę iść znów do szpitala:no: Zostawiliby mnie pewnie do samego porodu! Ja tam 3 dni nie mogłam wytrzymać, a co jeśli nie urodzę za parę dni? Bym zwariowała!

Do góry