luuuzna
Mama Alanka
ja mam zółto-brązowy![]()
infekcja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i znów skurczy dostaniesz... ja z tego co czytałam to nie chodzi o sam sex tylko chodzi w tym wszystkim o męskie nasienie. Zawarte w nasieniu prostaglandyny mogą zainicjować poród. dzis powiedzialam mezowi ze po takiej przeriwe chyba stały sie przeterminowane:-) oczywiscie dla zartu:-)
Mea? A Ty chyba dziś idziesz do lekarza, o ile się nie mylę?
Ciekawe jak tak Twoja córeczka, tutaj na forum ( jak byłaś na imprezie) mamuśki podejrzewały, że nasze laski skumały się w sprawie swojego zachowania, ale ze względu na dzielącą nas odległość bardziej stawiam na zbieżność zachowania córeczek do imienia mam![]()
Przeterminowane
Wiem, co teraz mysli sobie mój mały: "Chce się mnie pozbyć...mhmm...zobaczymy kto tu rządzi"
WIEEEEEEEEEEEEEEM CIACHO DZIŚ UPIEKĘ:-)
Jakieś zaje dobre!
Co do wód to mi w pierwszej ciąży się sączyły:-( najelepiej sprawdzić czy się sączą leżąc;-) jak będzie coś wyciekało to wiadomo, że wody.Chciaż okaząło się u mnieże duża ich część odpłyneła w trakcie robienia siusiu. No i ten rybi zapach:-( można go odróżnić.
Ale tak jak pisze Mea są specjalne testy do kupienia w aptece, jeżeli nie ma sie pewności lepiej kupić i sprawdzić czy to wody. I nie ma na co czekac bo dzieciaczek może się udusić.:-(
A ja rano u dentysty byłam:-( zaleczył mi jeden ząb- szóstke ale prawdopodobnie ból jest od 8 która jest do wyrwania:-( teraz on nic zrobić nie możeDalej mnie boli ale w sumie teraz on wiercił więc mógł zęba naruszyć, może troszkę czasu minąć zanim przejdzie... mam nadzieje...
Luuzna to najbardziej do ciebie:-)
Jak moja koleżanka miała rodzić to jednego dnia dzwoni do mnie z rykiem że jej wody odeszły i jedzie do szpitala! I co się okazało??? Ze to był czop....raz chlusło a potem tak spokojnie wypływał śluz który wcale nie był zabarwiony krwią! Więc może u ciebie też już czop wychodzi:-)
Dodam że zostawili ją na obserwacji o 19 a o północy dostała skórczy i o 9 rano urodziła;-)
Monia widzisz jak fajnie!!! A tak nie chciałaś cesarki! Na pewno wkurzająca jest ta ciągła niepewność ale może już się zdecydowała