madziara-kr
Fanka BB :)
kasia limerick
coreczka Leah miesiac wczesniej, no pieknie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej,
mamy nowego dzidziusia? widze siedmioro... wczoraj chyba 6 bylo czy mi sie kicka?![]()
wydaje mi się że to co ze mnie wylatuje to czop-to nie wypływa to są gęste kulkiooo A ja skok w dali w tej dyscyplinie osiagniecia i rekordy a w biegach uczestniczyłam takze w dlugodystansowych ale w krotkodystansowych bylam o niebo lepsza ..:-)
Nie musi !!! moze byc przezroczysty ... postac białka kurzego...
A ile kosztuje ?
Ja uzywalam juz paru specyfikow ale nie pomogly za bardzo gdzies wyczytalam ze masc z witamina A moze pomoc .... po ciazy ... a co sprobuje juz nawet kupilam .... za tubke 2,50:-) hehe ale ponoc pomaga ... a jak nie to najlepsze na rozstepy po ciazy jest masc na blizny.... ponoc blyskawicznie znikaja .. ale wiadomo o jednej tak u drugiej dooopa
z tym się zgodzęnie ma co porowynywac mojej drogiej miesciny, widze ze u mnie wszystko jest zawsze drozsze ehhhh
albo biedronki na biegunachahhh te sporty...ja 4 lata jeździłam konno w szkółce jeździeckiej, skoki przez przeszkody miałam opanowane. Po godzinach często zostawałam, miałam okazje szkolić kilka młodych koników - jak mają stępować/kłusować, no i galopik w terenie. Młode są najgorsze, wredne i niesłuchane. Trzeba duużo cierpliwości, szcególnie jak się pierwszy raz chce ujeżdżać, mu założyć siodło to nie problem, ale wsiąść na niegowtedy akcje jak na filmach, konik na dwóch nogach i twarde lądowanie na ziemi hehe, to dopiero była jazdaaa
no ale jakieś dwa lata temu skończyłam z konikami :] teraz mi konie na biegunach zostały :-)
hmmm to ja juz nie nadazam+2 Karolak urodzila bliźniakow:-)
hmmm to ja juz nie nadazam
to ile mamy blizniat? 3 parki ?
schylałam się i poczyłam coś...Natalka kuurde, to chyba to! więc torta na niedziele raczej nie zdążysz zrobić, chyba że jakiegoś czopowego![]()
wowsi:-)