reklama
nowamagdak
Fanka BB :)
Chyba frytki sobie zrobię a wy na co macie ochotę?????
może to dziwne, ale ja niecierpię frytek

madziara-kr
tez bym zjadla ogorkowej.... ale mam tylko pierogi ze sliwkamiJa zjadłam ogórkową, a teraz idę przygrzać gołąbki z włoskiej kapusty od babci...
Możemy się wymienić ;-)tez bym zjadla ogorkowej.... ale mam tylko pierogi ze sliwkami![]()
madziara-kr
ja mysle, ze Natalka cos szykuje :>to jest roznie... jedna po kilku godz inna moze nawet 3 tyg pochodzic bez z tym ze wtedy jakies zastrzyki sie dostaje bo rozne infekcje moga sie wdac i dziecko jest na nie szczegolnie narazone.
W
wika_20
Gość
ja sie nie moge doczekaqc az dziewczyny wstawia fotki mlauchow:-)
a nie wiecie czy Asia wyszla ze spzitala??
może to dziwne, ale ja niecierpię fryteknie wiem czemu, nigdy nie lubiłam bleeee. Nie cierpię również ogórków /nie jem, nie rozróżniłabym kiszonego od konserwowego nawet../ i nienawidzę BURACZKÓW tartych
już bym wolała frytki zjeść niż buraczki bleee
wymieniłas sama pysznosci buraczki mniam mniam zasmazane z zasmazka i cebulka ahhh ogoreczki mmmm pycha fryteczki olaaaa mniam mniam
na gorącą kąpiel to musialabym isc do mamy bo ja mam tylko prysznic z tym hydromasażem ale to nie to samo!!!
Ja bym z goraca kompiela nie ryzykowala ,bo mozna dostac krwotoku !
D
daffodill
Gość
ja mysle, ze Natalka cos szykuje :>
pewnie tak:-) bo to teraz takie czekanie denerwujace jest dla niej.. a moglaby dziewczyna juz miec po i spokojnie odpoczywac z lenka w ramionach
reklama
nowamagdak
ja lece sie zabierać za moje paluszki rybne mmmm, napcham duużo przypraw jak zawsze
pire i marchewunia z groszuniem ahhhhh już jestem głodna
tymczasem :]
tymczasem :]