reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kamika piękna ta suknia:tak: Ja sobie swoją też wybrałam, no i szyli mi ją w salonie i uszyli mi taki worek, że trzy tygodnie przed ślubem szukałam sukienki.. gotowej. No ale się udało:-) Faktem jest, że nie taką miałam jaką sobie wymarzyłam i jaką chciałam, ale to nie suknia jest najważniejsza w tym wszystkim;-) Chociaż początkowo to mi sie płakać chciało:eek:

reklama
No i ja wróciłam do domu. Ładna pogoda, jutro jak tak ładnie będzie jadę do Orłowa pokarmić łabędzie. Byłam na uczelni, musiałam wleźć na 3 piętro, masakra jakaś! Potem przysadłam złapać oddech jak babuleńka jakaś. I też mi dzisiaj brzuch twardy się robił, ale pewnie połaziłam za dużo. Ja to na parterze mieszkam, to nie łażę wysoko i pewnie dlatego tak się męczę.
Czarnuszka Ty tak nie biegaj i nie sprzątaj tyle!
Kamikaa cieszę się,że w końcu doczekałaś się kuchni i pozostalego sprzęt, tylko też uważaj na siebie.
Ja wczoraj myłam szafki kuchenne, trochę w łazience porobiłam i brzucho pobolewał.
Dronka trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze i czekamy na relacje.
Rybka na szczęście jesteś pod fachową opieką, trzymaj dzidziolka mocno i nie wypuszczaj!
Myszencja pisz tu z nami, zaraz się zapoznamy.Ja jak pracowałam to wieczorem zajrzałam tutaj, zawsze sporo do poczytania, ale czasem pisać mi się już nie chciało. Teraz mam więcej czasu, to się wciągnęłam.
A Missiiss, to byście musieli jakoś pod koniec lutego brać ślub, trochę mało czasu, ale napewno możliwe do zrealizowania. Powodzenia!
Nie pamiętam kto pytał o urosept. Ja biorę dwa razy dziennie, ale myślę że trzy razy też jest ok, bo to nie jest taki silny lek.
Uciekam pogotować trochę na jutro i "rzucę okiem" na "Klan". pa pa

Ja miałam 31 maja ślub, temperatura była taka w sam raz, akurat nie zagorąco już było popołudniu, a na wesele ze ślubu jechalismy 100km:szok: jak ja to przeżyłam w tej sukni w samochodzie to nie mam pojęcia, ale to chyba te emocje tak człowieka omamuniają, że nawet nie wiadomo kiedy przejechaliśmy to 100km. Bo ślub braliśmy w Lublinie, to był mój warunek, bo jestem bardzo związana ze swoją parafią, poza tym kościół jest przepiękny jak z bajki, no i mój chór mógł śpiewać na ślubie w Lublinie. A wesele było w remizie strażackiej na wsi u mojego męża pod Zamościem. Szczerze mówiąc to zawsze sobie marzyłam o pięknym weselu w jakiejś eleganckiej restauracji, ale to wszystko przez rodziców mojego Ł, a potem też to olałam, bo dla mnie najważniejszy był ślu i cała jego oprawa, żeby był najpiękniejszy i niezapomniany, a reszta to już mi się stała obojętna;-)

rybka trzymaj się tam mocno!!! Boshe ile ty masz stresów w tej ciąży... Kochana trzymam kciuki za was, żeby wkońcu się uspokoiło to wszystko:tak:

OOOOOOOO a ja Gliwice!! :) tzn od 3 lat juz jelenia Góra ale kocham moje kochane gliwice i bardzo bym chciała tam wrocic....tam jest moj dom rodzinny - ale nie o niego chodzi hehe.....moi ludzie moi przyjaciele i wogole moje kochane gliwice!!!!!.....miałam kiedys dwoch facetów w zabrzu....tzn nie jednoczesnie :)):-D:-D

miss co do slubu to bardzo dobry pomysl zeby go przyspieszyc, troszke malo czasu zostalo dlatego wydaje mi sie ze duzo latwiej bedzie wam wszystko terminowo zorganizowac w lutym niz w kwietniu, zaraz po wielkanocy to zaczyna sie bum ze slubami i moze byc duzy problem z organizacja wesela, zima jednak rzadziej ludzie sluby planują i tu z terminami powinno byc zdecydowanie luzniej

OOOOOOOO a ja Gliwice!! :) tzn od 3 lat juz jelenia Góra ale kocham moje kochane gliwice i bardzo bym chciała tam wrocic....tam jest moj dom rodzinny - ale nie o niego chodzi hehe.....moi ludzie moi przyjaciele i wogole moje kochane gliwice!!!!!.....miałam kiedys dwoch facetów w zabrzu....tzn nie jednoczesnie :)):-D:-D

Wiesz, ja jestem z Zabrza od 2 at, bo stąd jest mój mąż, wcześniej w Poznaniu mieszkałam. A w Gliwicach zamierzam urodzić naszą małą Myśkę :-)

reklama
Do góry