reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewakom Witaj!!:-)

Misia nie przejmuj sie nie wszystkie dzieciaczki rozwijaja sie w tym samym tempie..jedno dziecko szybciej drugie wolniej ale z czasem sie to wyrownuje:tak::tak:

A jam mam takie pytanie: co jest dobre na plamy,uzylam Vanishy i nic,probowalam plynem do naczyn i tez lipa,myslalam ze to tusz od dlugopisu i perfumami wzielam ale tez nie pomoglo?
M zaplamil czyms nowe jeansy:wściekła/y: z tylu na kieszonce i nizej na nogawce:wściekła/y: i nie wiem czym mam to sprac\?:eek:

MamoAdy to nie jestem sama:sorry:

reklama
Ewekom- no witaj witaj!!!! Fajnie, ze do nas dolaczylas!!!:-):-) Wesolo tu mamy i napewno nas polubisz:-)

Mamo Ady- a ty co!!?? Jaka znowu deprecha!? Czy to dlatego, ze do PL jedziesz...? hehehehe Jakos mi do Ciebie stany depresyjne nie pasuja :)

A wlasnie ja tez mialam o plamy pytac! Od kiedy Al je pokarmy stale to ja sie doprac nie moge jego ciuchow! czego uzywacie? Vanisha??

Misia ja uzywam Vanisha ale nie jest on jakos super rewelacyjny....jak nie zejdzie plama to jeszcze plynem do naczyn bralam....najlepszy Ludwik ale z kad tu taki wziasc??? pytalam u nas w PL sklepie ale nie maja:no::no::no:
Z miesiac temu kupilam w Tesco sliniak taki z rekawkami za nie cale 5 e czy nie cale 6e i bardzo go polecam,zapinasz ztylu na szyji i nie ma problemu z plamami na ubrankach.
Musze teraz zakupic nowy wiekszy bo ten juz troche przymalawy...rekawki za krotkie.
aaa ten sliniak ma taka folie pod spodem wiec jak sie dziecku uleje to ubranka pod spodem nie sa mokre:no:

Ewekom- no witaj witaj!!!! Fajnie, ze do nas dolaczylas!!!:-):-) Wesolo tu mamy i napewno nas polubisz:-)

no ba bez watpienia :D

A wlasnie ja tez mialam o plamy pytac! Od kiedy Al je pokarmy stale to ja sie doprac nie moge jego ciuchow! czego uzywacie? Vanisha??

ktos mi kiedys cos mowil ze niby soda...ale nigdy nie probowlam wiec nie mam pojecia ;-)

Hej Karolina, dzieki za cynk o forum :) juz sie na Limeryk pokazalam wiec i tu zastukam :) witam wszystkich serdecznie:) w Irlandi jestem od 4.5 lat a 10 miesiecy temu zostalam szczesliwa mama :) mieszkam w okolicach Limeryku, reszta wyjdzie w praniu ;) poki co zycze wszystkim duzo zdrowka bo okres akurat sprzyjajacy chorobskom i milego weekendziku;)

Witamy:-)

Moja koleżanka do wywabiania plam swojej córci używa Vanisha i pierze w 60 stopniach i ładnie schodzi:-)

Hej Karolina, dzieki za cynk o forum :) juz sie na Limeryk pokazalam wiec i tu zastukam :) witam wszystkich serdecznie:) w Irlandi jestem od 4.5 lat a 10 miesiecy temu zostalam szczesliwa mama :) mieszkam w okolicach Limeryku, reszta wyjdzie w praniu ;) poki co zycze wszystkim duzo zdrowka bo okres akurat sprzyjajacy chorobskom i milego weekendziku;)

Witamy:-)

misia mój mały ma pewnie uczulenie na pomidory tak jak mój starszy synek:sorry:albo zjadłam tego dnia coś innego co mu zaszkodziło:confused2:

mały po spacerku najadł sie i śpi akurat jak pielęgniarka ma przyjść:-p

ewelcia to pewnie przez pogode:tak:głowa do góry;-)

tuchonku miłego weekendu:-)

Widze ze pierwsze klopoty sie pojawily? Ja juz jestem przerazona:no: ty masz przynajmniej juz doswiadczenie:zawstydzona/y:

No i bylam na tej plazy i co? Znowu awantura z psem bo gonil 15min 4-miesiecznego szczeniaka:wściekła/y: Co za dzien:no:

jolu nie przejmuj sie kochana zobaczysz ze sama też będziesz wiedziała co robic:tak:ja tez juz troche zapomniałam jak to jest:sorry::confused2:mam nawet problem z obcięciem paznokci małemu bo on macha nimi tak ze sie nie da:-(a jest tak silny ze boje sie mu mocniej przytrzymac:confused2:

Mamo Ady- a ty co!!?? Jaka znowu deprecha!? Czy to dlatego, ze do PL jedziesz...? hehehehe Jakos mi do Ciebie stany depresyjne nie pasuja :)

Hehehe:-) No wiesz... Moze nie do konca depreche mialam na mysli ale nic mi sie nie chce dzisiaj, najchetniej poszlabym spac...:eek: Ale jak:confused2: W sumie mam troche do zrobienia, do posprzatania ale tak mi sie ciezko za to zabrac:eek: Ale, co tam!!! Nie zajac, nie ucieknie;-):-)
Aaaaa!!! I bron Boze nie ma to nic wspolnego z wyjazdem do PL!!!
Plamy... Hmmmm... Vanish zdecydowanie! Ale ten w proszku a nie w plynie:tak:
Od kiedy Ada zaczela sie zajadac obiadkami, w ktorych z reguly krolowala marchewka, to wspomniany specyfik zaczal u nas w domu schodzic jak swieze buleczki:-D Najpierw namaczanko z vanishem bezposrednio na plamie- troche dluzej niz na instrukcji- potem przepieranko owej plamy a na koncu juz praleczka:-)
Wiekszosc ciuszkow dla Ady dostalam i wiele z nich wrocilo w lepszym stanie, niz do nas trafily:tak:
Co do sliniaka, o ktorym pisala Ewelcia, to ja tez taki mialam (a nawet 2) i zdecydowanie rowniez polecam:tak:

Misia, slodki suwaczek... No ale jaki mialby niby byc z takim slodziutkim Alexikiem?! :-)

reklama
Do góry