reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

No ja też mykam spać. Nie wiem co mnie z moim dziecięciem czeka w nocy... Tak, że wypadałoby juz się położyć.

Barmanko widzisz, że jakoś klub AA w weekendy nie działa. Ja się ciągle źle czuję, ale czemu reszta nie pije to ja nie wiem:shocked2:?

reklama
Barmanko widzisz, że jakoś klub AA w weekendy nie działa. Ja się ciągle źle czuję, ale czemu reszta nie pije to ja nie wiem:shocked2:?
ooo przepraszam , ja piję
sączę własnie Jasia Wędrowniczka z colą przedtem było Martini Rosso z sokiem jabłkowym :-p ale ,że jest u mnie kuzynka z problemem więc nie mogę siedziec z Wami. Myślami jestem ...fizycznie juz mnie nie ma :*

A dlaczego nie wiadomo czy może?

Mój Sławek raczej bez problemu przewija Nataszę. Oczywiście przy kupie się krzywi, ale przewinie...
Poniewaz nie wiem do konca ile tam jest tego glutenu:zawstydzona/y:na zupkach pisze ze zawartosc glutenu zgodna ze schematem zywienia a tam nie:zawstydzona/y: Ale napisze do nich i sie zapytam:tak:
Barmanko,zapisuje sie do klubu AA,moge??? Jestes pania Prezes,musi byc Twoja zgoda:-) spokojnej nocki:-)

elza - witaj Majóweczko!
mamamatysia - dużo sił, och!!! kobietko a kiedy Ty odsapniesz i ktoś Tobą się poopiekuje i dogodzi?
aga km - a jak idzie marczo usypianie córci?;-)?
marczo - musisz byc fajny facet bo mając taką żonę nie mas innego wyjścia:-).
Klub AA - piję czarne karmi :)

No i ja z dobrymi manierami na bakier - Dobry wieczór!

Ostatnia edycja:
Anateczko,moja mala tez traktuje niekapek jak gryzak,a jak cos sie z niego napije(przez przypadek) to sie krzywi jak by to trucizna byla:-D
A ja juz pije druga lampeczke wina,hihi

bohaciefko - mała wypiła z butli 120 ml mojego mleczka (jestem dumna z niej i...M - bo mi karmienie butelka nie wychodzi - butla za nic nie wygra z moimi cycami), a teraz zrobiłam jej 90 ml modyfikowanego... niestety jest juz płacz (ale ja nie wstaje - Ona musi się nauczyć obsługi innej osoby niz mama, a mojemu M też sie szkoła przyda).
No i jak się domyśliłaś - cała trójca jest na nogach - usypianie w toku:confused2::confused2::confused2:...

aga km - bystrą masz córcię!!!! a co ma z butli ciągnąć jak jej tu mleczko z cycuchów słodko pachnie:-). N aszczęście marczo takowych nie posiada wiec i z butli pociągnie. Niestety z modyfikowanym trudniej ale przyjdzie czas kiedy po prostu ku waszemu zdziwieniu wypije bez protestu:tak:. trzymam za to kciuki i za usypianie też.

aneteczko - to gratulacje dla Ciebie za Twojego M... :tak::-D:-D:-DMojemu M może na poczatku raz sie zdarzyło przeprać pampersa z kupką...ale to był jeden taki przypadek i kupki było mało...
Z siku nie ma problemu... Ale też musze mu delikatnie zasugerowac zeby zmienił pieluchę...:confused2::confused2::confused2:

A z niekapkiem powiem Ci,że u nas dzisiaj był mały sukces - Jaga wypiła 40 ml herbatki!!!

aga km - bystrą masz córcię!!!! a co ma z butli ciągnąć jak jej tu mleczko z cycuchów słodko pachnie:-). N aszczęście marczo takowych nie posiada wiec i z butli pociągnie. Niestety z modyfikowanym trudniej ale przyjdzie czas kiedy po prostu ku waszemu zdziwieniu wypije bez protestu:tak:. trzymam za to kciuki i za usypianie też.

dzieki Ci dobra Kobieto za słowa pociechy i trzymane kciuki:tak::-):-):-) :)************) ... chyba pomoge tym kciukom i grzecznie się z Wami pożegnam (musze położyc się przy dziecku). Do jutra :***

reklama
Do góry