jola.24
Fanka BB :)
A mi sie wydaje ze ja jakby spokojniejsza w ciazy jestem
Fakt zdazaly mi sie ataki placzu ale nie jest tak zle jak myslalam:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz nie czuje zadnych efektów bo biore ja od poczatku ciazy,a ty z jakiego powodu masz ja brac?
Jolcia może jak do tej pory nie brałaś to Ci pomoże, mnie pomimo szeregu tych leków i tak twardnieje brzusio.twardnienie brzucha mimo no-spy.
po luteinie lubi bardziej leciecSylwia, Julcia ja rowniez biore luteine 2x2 przy wypisie ze szpitala dostalam takie zalecenia ;-)Julcia nie masz sie czego obawiac jest bezpieczna
Dziewczyny mam maly dylemacik od paru dni czuje sie jak by cos mi cieklo. i mam mokra plame na bieliznie... niewiem czy to tak sie uplawy rozrzedzily czy comiala tak ktoras?
Jolcia może jak do tej pory nie brałaś to Ci pomoże, mnie pomimo szeregu tych leków i tak twardnieje brzusio.
A ile nospy i magnezu bierzesz?
kurcze jak sie niepokoisz ,to moze lepiej idz do lekarza lub chociaz zadzwon po poradeSylwia ale po luteinie zawsze mialam biala gesta a to jest konsystencji wody
Dziewczyny mam maly dylemacik od paru dni czuje sie jak by cos mi cieklo. i mam mokra plame na bieliznie... niewiem czy to tak sie uplawy rozrzedzily czy comiala tak ktoras?