missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
czarnuszka widze ze tylko Ty mnie rozumiesz... jesli chodzi o odszkodowanie to akurat pieniadze mnie nie obchodza chce poprostu zeby im sie dostalo jesli bym sie dowiedziala ze powinni byli cos zrobic. i wlasnie sie zarejestrowalam do twgo lekarza specjalisty to mu opisze sytuacje i powiem zebys ie wypowiedzial na ten temat czy mieli obowiazek cos podac tym bardziej ze kur..a to bylo male rozwarcie wiec powinni postarac sie robic wszystko zeby wieksze sie nie robilo... i za dwa tygodnie ide do innego lekarza tez sie zapytac... jutro ide do swojego do szpitala po zaswiadczenie is ie zapytam czy lekarze mieli obowiazek mi dac cos przeciw skurczom zobaczymy co powie choc jak mowilam wiem ze moze ich kryc bo tam pracuje ale zobaczymy co powiedza lekarze... a mam znajomego prawnika i radce prawnego jak cos napewno sie zapytam o wszystko bo nie mam zamiaru chodzic po sadach na darmo...
i tu nie chodzi o to ze teraz sie wszystkiego doszukuje... poprostu wiem ze co sie stalo to sie nie odstanie, ale powiem wam tak jakby kazdy zostawial to a bo to sie pewnie wielu osobom przytrafilo jak pisala mloda mamuska to lekarze dalej beda tak robic bo oni nie odczuwaja konsekwencji tego... a powinni!!! jesli sie dowiem ze cos spartolili bo im sie nie chcialo czy bylo swieto to postaram sie zeby dostali za swoje. skarga bedzie w najlzejszym wypadku jak sie dowiem ze mogli i mieli cos robic najwyzej im premie cofna ale oby zapamietali to co zle robia. wiec narazie poczekam co powiedza lekarze a pozniej zaczniemy z mezem dzialac bo jemu tez sie to nie podoba...
i tu nie chodzi o to ze teraz sie wszystkiego doszukuje... poprostu wiem ze co sie stalo to sie nie odstanie, ale powiem wam tak jakby kazdy zostawial to a bo to sie pewnie wielu osobom przytrafilo jak pisala mloda mamuska to lekarze dalej beda tak robic bo oni nie odczuwaja konsekwencji tego... a powinni!!! jesli sie dowiem ze cos spartolili bo im sie nie chcialo czy bylo swieto to postaram sie zeby dostali za swoje. skarga bedzie w najlzejszym wypadku jak sie dowiem ze mogli i mieli cos robic najwyzej im premie cofna ale oby zapamietali to co zle robia. wiec narazie poczekam co powiedza lekarze a pozniej zaczniemy z mezem dzialac bo jemu tez sie to nie podoba...