reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Hej dziewczynki

u nas ładne słoneczko dzisiaj świeci:tak:

nimfii zaglądaj do nas częściej, oj bo będzie lanie:-p
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy:tak:

3h czekałaś na głupi papierek:eek: a nie mogłaś wejść bez kolejki? :confused:
mój jak chodziłam po jakiś świstek to kazał mi bez kolejki wchodzić.:tak:

Martussa niezazdraszczam wyjścia w taką pogodę, ale szybko się uwiniesz z tym:tak:;-)

Ja muszę coś pomyśleć nad dzisiejszym obiadem nie mam żadnego pomysłu.:no:
młodego zaraz zrobię mleko i może pójdzie spać bo bryka mi już od piątej,
a i muszę jeszcze firanki sobie poprać bo wczoraj pozdejmowałam;-)

reklama
Witamy się i my:-)
Martussa w taką pogodę to najchętniej bym się zawinęła w kocyk i z gorącą herbatą czekała na wiosnę;-) nie zazdroszczę :-)
Nimfii jeszcze wiele rocznic przed wami:-)wszystkiego najlepszego:-)

Zobaczcie dziewczyny co sie dzieje u nas w Irlandi, To Cork, mam nadzieje że Lajfik mieszka w tej nie zalanej części:-:)-:)-(
[video=youtube;vgEzSx4kiRE]http://www.youtube.com/watch?v=vgEzSx4kiRE[/video]

Ato już moje miasto, na tej ulicy mój maż ma gararz, zaraz za tymi budynkami [ shils] masakra, wczoraj dopiero udało mu sie dojechać do firmy,tylko popatrzył i wrócił, jak juz wyjeżdzał to policja znowu nikogo nie wpuszczała:-:)-:)-(
[video=youtube;l8VV_W9NNKQ]http://www.youtube.com/watch?v=l8VV_W9NNKQ[/video]

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki :-)
Przepraszam za brak aktywnosci :tak::zawstydzona/y:...ale brak mi weny na pisanie i czasu.
Z tego co sie orientuje sporo z nas zapadlo w sen zimowy;-).
I jakos towarzystwo sie wykruszylo , musle ze to stan przejsciowy:-p

Dzisiaj przylatuje moja mamuska do mnie na tydzien , starasznie sie ciesze:-D
Pogoda u nas beznadziejna :wściekła/y:..wiatr i deszcz !
Kajka ma sie dobrze ...rosnie i bryka :-)..Pelza jak komandos , ale nie raczkuje ...chyba jednak ten etap ja ominie :-p;-)
Dopadlo nas jakies uczulenie , cholera wie na co????
No i nie obylo sie bez masci sterydowej :no:. Juz jest lepiej i mam nadzieje ze tak pozostanie .
Caluski dla wszystkich mamusiek:-)

MIKI MASAKRA !!!
Ja mieszkam kawalek od Cork , konkretnie w Midleton! ale nie bylam tam teraz i nawet nie wiedzialam ,ze az tak mocno zalalo !!!
Porazka od 60 lat nie bylo takich deszczow , chociaz Irlandia to kraina deszczowcow ;)
O la Boga !!!

Ostatnia edycja:
Miki to straszne co sie u was dzieje,w ciagu jednej chwili czlowiek moze stracic dorobek calego zycia Mam nadzieje,ze wasza rodzina jest bezpieczna i nie grozi wam zalanie

U nas pogoda tez nieciekawa;potwornie wieje i pada Taka pogoda ma sie utrzymac do konca tygodnia,ale przypuszczam,ze potrwa to jeszcze dluzej:-(
Za tydzien przylatuja do mnie rodzice,ciesze sie jak dziecko:-pPrzyda sie nam towarzystwo,bo W. pracuje od pn. do soboty po kilkanascie godz.,wiec praktycznie caly dzien jestesmy sami z malym

nimfii zaglądaj do nas częściej, oj bo będzie lanie:-p
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy:tak:

3h czekałaś na głupi papierek:eek: a nie mogłaś wejść bez kolejki? :confused:
mój jak chodziłam po jakiś świstek to kazał mi bez kolejki wchodzić.:tak:
;-)

:tak::tak:Musialam czekac, wczensiej pytalam rejestratorki czy moze mi lekarz podbic to zaswiadczenie bez kolejki i ona stwierdzila ze lekarz musi przejrzec kartoteke i sprawdzic czy wszystko bedzie sie zgadzac. Pech chcial ze akurat przedemna bylo z 10 ciężarnych kobiet i jeszcze kilka na kontrole :no: Co oznaczalo ze jedna pacjentak bedzie badana przez 15 min a ja nie moglam odebrac tego juz w inny dzien wiec czekalam...

mikimauro :-( nawet nie patrze bo mi się powódź u nas w okolicy przypomina z 97 roku:-(

Mam nadzieje że nie będzie u was padac juz

Nimfii wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

współczuje latania po urzedach Ja wczoraj dostała pismo z Zusu Muszę do byłego pracodawcy po nowy druk RP7 potrzebny do obliczenia kapitału początkowego bo na starym nie ma dwóch pieczątek imiennych.:crazy:jest jedna imienna i jedna firmowa.W styczniu mi odesłali dokumenty które im były potrzebne do obliczenia myslałam że juz dawno obliczyli ile mi sie należy :wściekła/y:a tu znowu muszę teraz czekac aż mój szef znowu mi wypełni ten druk i wysłac .

reklama
Mamuśki z wysp trzymajcie się. U nas też pogoda do kitu. Dziś cały dzień wieje i pada, a mnie zaczęło coś łamać. Mam nadzieję, że to ze zmęczenia. Idę zrobić kawusię bo przysypiam.

Do góry