mikimauro
Fanka BB :)
dzień dobry mamuśki :-):-):-)
dziewczyny, normalnie toniemy,, całe moje miasteczko jest w wodzie, masakra, już woda jest do okoła mijego osiedla, ludzie potracili cały dorobek życia, masakra.... Maż wczoraj wieczorem pojechał do gararzu powyłanczać wszystkoo z prądu, no i pozabezpieczać, a tu dupa podjeżdza a tam policja i nie wpuszczaja, bo juz wszystko zalane, mam nadzieje że raczej wszystko wcześniej zabezpieczył i nie będzie miał strat.

Ale np.Jest w moim miasteczku polka z dwójka dzieci [ samotna] dostała od miasta mieszkanie, długo na nie czekała, ale się udało, no i wszystkoo jej zalało, wszystko zniszczone, moja serdeczna koleżanka z nimi mieszkała i mówiła, zeco sie dałoz mebli ratowały same,ale praktycznie wszystko zniszczone,meble , podłogi, ściany, dziewczyna wyła jak pies, bo domek jest nie ubezpieczony.... A tu zapowiadali wczoraj sztorm na oceanie, i kuzwa wstaje rano i za oknami leje....

dziewczyny, normalnie toniemy,, całe moje miasteczko jest w wodzie, masakra, już woda jest do okoła mijego osiedla, ludzie potracili cały dorobek życia, masakra.... Maż wczoraj wieczorem pojechał do gararzu powyłanczać wszystkoo z prądu, no i pozabezpieczać, a tu dupa podjeżdza a tam policja i nie wpuszczaja, bo juz wszystko zalane, mam nadzieje że raczej wszystko wcześniej zabezpieczył i nie będzie miał strat.