reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

dzień dobry mamuśki :-):-):-)

dziewczyny, normalnie toniemy,, całe moje miasteczko jest w wodzie, masakra, już woda jest do okoła mijego osiedla, ludzie potracili cały dorobek życia, masakra.... Maż wczoraj wieczorem pojechał do gararzu powyłanczać wszystkoo z prądu, no i pozabezpieczać, a tu dupa podjeżdza a tam policja i nie wpuszczaja, bo juz wszystko zalane, mam nadzieje że raczej wszystko wcześniej zabezpieczył i nie będzie miał strat.:shocked2::shocked2::shocked2:Ale np.Jest w moim miasteczku polka z dwójka dzieci [ samotna] dostała od miasta mieszkanie, długo na nie czekała, ale się udało, no i wszystkoo jej zalało, wszystko zniszczone, moja serdeczna koleżanka z nimi mieszkała i mówiła, zeco sie dałoz mebli ratowały same,ale praktycznie wszystko zniszczone,meble , podłogi, ściany, dziewczyna wyła jak pies, bo domek jest nie ubezpieczony.... A tu zapowiadali wczoraj sztorm na oceanie, i kuzwa wstaje rano i za oknami leje....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dzień dobry mamuśki :-):-):-)

dziewczyny, normalnie toniemy,, całe moje miasteczko jest w wodzie, masakra, już woda jest do okoła mijego osiedla, ludzie potracili cały dorobek życia, masakra.... Maż wczoraj wieczorem pojechał do gararzu powyłanczać wszystkoo z prądu, no i pozabezpieczać, a tu dupa podjeżdza a tam policja i nie wpuszczaja, bo juz wszystko zalane, mam nadzieje że raczej wszystko wcześniej zabezpieczył i nie będzie miał strat.:shocked2::shocked2::shocked2:Ale np.Jest w moim miasteczku polka z dwójka dzieci [ samotna] dostała od miasta mieszkanie, długo na nie czekała, ale się udało, no i wszystkoo jej zalało, wszystko zniszczone, moja serdeczna koleżanka z nimi mieszkała i mówiła, zeco sie dałoz mebli ratowały same,ale praktycznie wszystko zniszczone,meble , podłogi, ściany, dziewczyna wyła jak pies, bo domek jest nie ubezpieczony.... A tu zapowiadali wczoraj sztorm na oceanie, i kuzwa wstaje rano i za oknami leje....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurcze, ale Was podlało :szok:

Miki to niezle u Was pada. u nas jak narazie spokojnie chociaz pewnie za chwile zacznie strasznie wiac i padac. beznadziejna pogoda :crazy:

Jolek milej zabawy.
a my Andrzejki robimy za tydzien no bo jak nie robic jak meza mam Andrzeja ???:cool2::-p

Miki - łojoj :szok: no to życzę słoneczka! Takiego prawdziwego i takiego "słonecznego stanu ducha".
Jolek - wybaw się kobieto! :))
A ja wkurzam się na Andrzejki, bo sama mam imieniny kilka dni wcześniej i zawsze one przyćmiewają Katarzynki ;-):-D
Za tydzień robię imieniny i będzie domowe przedszkole. :-) Kilka niemowlaczków wpadnie;-)

Jolek- no miłego balowania.

Mój też Andrzej, ale praca na zmiany uniemożliwia zrobienie imprezy. szkoda:-(

Miki- fatalnie tam macie, może sie odmieni aura i nie będzie aż tak źle?:tak:

Kacha:-) to my tu sobie z Tobą Katarzynki zrobimy, chcesz?:-D

Ja dziś myje okna i jade na szmacie od rana temperatura 14 st, Hanka na drugim spacerku z Babcią. dopijam kawuchnę i dalej do porządków,. a wieczorem imprezka:-)

Bajuuuuu..:laugh2:

ardzesh ja też mam imieniny 25.11, a męża mam ANDRZEJA :D więc rozumiem jeszcze bardziej...
(mąż mówi za plecami, żebym nie podawała takich poufnych informacji) :D

A ja wkurzam się na Andrzejki, bo sama mam imieniny kilka dni wcześniej i zawsze one przyćmiewają Katarzynki ;-):-D

a ja też mam imieniny 25.11

Kacha:-) to my tu sobie z Tobą Katarzynki zrobimy, chcesz?:-D

a ja też mogę dołączyć:sorry:? ja też Katarzynka:tak:

Martussa to pracowity dzień miałaś.
ja dzisiaj nic nie zrobiłam, tylko obiad i poszliśmy to chrzestnej Huberta. ale młody miała zajęcia, tak się rozbawił, że teraz nie chce iść spać:tak:

to tu same Kasie albo żony Andrzejów;-) a ja mam za to teścia Andrzeja:-) a mężuś 23.11 ma urodziny to też będziemy świętować:-)
udanej zabawy Jolek i Martussa:tak:

reklama
miki u nas tylko bardzo mocno wiało, bo my akurat po tej "drugiej" strony od tych sztormów i bardzo schowani w zatoce, ale na seafroncie momentami nie było różowo :no: 3majcie się i zdawaj relacje co u was...
Ale się imieninowo zrobiło :tak::tak::tak::tak: ja mam 2.12 to też się dołączam do imprezki :tak::tak::tak::tak:

Do góry