madziara-kr
Fanka BB :)
dziekujemy i odpozdrawiamyPozdrowienia dla Emilki od Robercika!![]()
i idziemy cos w domu porobic bo matka gadula i wszystko lezy odwłokiem ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekujemy i odpozdrawiamyPozdrowienia dla Emilki od Robercika!![]()
luuuźna to ja poproszę pierogi z serem![]()
A ja zjadłam jabłko i 3Bita, te lody i landrynki by się jeszcze przydały![]()
Kurcze ciekawe kiedy dojdą fotki Tomeczka i bliźniąt Karolak.

od rana w biegu najpierw laboratorium sikuty do badania oddac... to mnie jakas kobieta przepuscila bo wiekszosc czekala na pobieranie krwi itp......oczywoscie byly takie osoby ktorym to nie pasowalo... ale tak kiepsko wygladalam ze nawet pieleniarka wyszala je do ladu doprowadzic... i tak sie dzis czuje.... jakos tak nieteges...
no masakra mowie wam.... a teraz zasiadam w fotelu i mam zamiar robic NIC...... a co!!!!!!!a teraz zasiadam w fotelu i mam zamiar robic NIC...... a co!!!!!!!
to prawie dokladnie tak jak ja![]()
moj mi ostatnio plecy troszeczke wymasowal po czym posadzil mnei na fotelu z mata masujacastwierdzil ze tak bedzie lepiej
wazne ze faktycznie pomoglo
![]()
a ja mam zamiar sie wyturlac na spacerekDołączam się do LENI!:-)