reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie mamuski :-)
Jeny patrze na DDTVN i mowia o tej grypie I ja sie przestraszylam bo podobno jeszcze najgorsza fala zachorowan PRZED NAMI :-(
Jejku mysle sobie ze narazie z Oli do hipermarketu nie pojde Bo tam bardziej zachoruje bo jest skupisko ludzi Niz na dworze na spacerku Ja sie jakos o siebie nie boje tylko o Oliwke :-(
U nas nocka super Oliwka zasnela na naszym lozku przy G on ja wzial do lozka Pogasil tv i swiatlo I Oliwka usnela w 5 minut spokojnie Bez placzu :tak:
Zasnela bez kolacji Ostatnio to u niej normalne :-(
Spala od 20 do po 4 Po 4 dalam jej mleko wypila 70 ml
Jakos moja niunia w nocy mimo ze kolacji nie zje to nie chce zabardzo mleka Wogole mam z nia klopot bo ona ostatnio bardzo malo je :-(Mam nadzieje ze to przejsciowe :tak:
Ja jeszcze w pirzamie Zjadlysmy z Oliwka kasze manne
Dzis moze odwiedzi mnie kolezanka z bylej pracy Ale tego jeszcze pewna nie jestem Maja przyjsc fachowcy do naprawy pieca w lazience Pewnie przyjda jak uspie Oliwke bo maja przyjsc w takich godzinach :crazy:
Robie dzis ogorkowa MNIAM :tak:Popoludniu an spacerek A wieczorem ta kolezanka wpada z mezem I dowiem sie wszystkiego o tej mojej pracy

MARTA jak dobrze ze nic Ci sie nie stalo :tak:
ANABUBKA wspolczuje z tym zebem Ja tez mam takie popiepszone zeby Zrobie jeden a za kilka dni inny zaczyna bolec :wściekła/y:
LUNA no to nie fajnie z tym bratem Moze niech on idzie gdzies indziej do lekarza?Bo takie zaniedbanie aby sie pozniej nie odwrocila na jego zdrowiu :-(
Z ta firma to wspolczuje Nie wiem co powiedziec bo u nas tez bardzo krucho z kasa Ja mam 20 zl w portfelu a jest sroda G w sobote jakas kase przyniesie A mleko za 12 zl musze Oliwce kupic I juz sama nie wiem co z ta kasa zrobic :-(

MILEGO DNIA

reklama
Normalka kochana:tak:

Brat jechał do pracy , jako pasażer, i wierz mi z tego wszystkiego nawet nie wiem kto w kogo i z czyjej winy.
A ta podróż to rzeczywiście masakra niemała, ale to święta i można się poświęcić, zawsze milej z kimś, choć no mogli by to oni przyjechać. Gdybyście mięłi samochód, to paczki do bagarznika i nic by dzieciaki nie wiedzialy. A ja nie pamiętam, oni daleko mieszkają? Może te prezenty wczesniej zawieźć i mieć chociaz to z głowy???

Glaxo...
Te szcze pioni nie sa dobrze przetestowane a już puszczone i wychodzi...
kochana żeby zawieść wcześniej prezenty to nie mam jak :no:bo z kim dzieciaki a nie da rady obrócić tak w godzinach ich lekcji :sorry:ale wstępnie wczzoraj uzgodniliśmy że po co nam takie szaleństwo że nawet jak sami zostaniemy to nie ma tragedi bo tak mało jesteśmy razem że taki wspólny czas to już świeto:-)
Ostatnio dostalam probke kremu Jest swietny ale przed chwila sprawdzilam cene i szczena mi opadla:szok::szok: Napewno go nie kupie:laugh2:
jaka cena??????
Justyna?:-p:-p:-p:-p potwierdzzone, że dziewczynka czy tylko plotka?:rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-Dmeduska wie coś o ciążach dziweczęcych i zuziach:-):-):-)tak to jest jak się wrózki nie słucha:rofl2:
Witam cała roztrzęsiona,miałam stłuczkę:crazy: - dobrze,że nie z mojej winy:huh::huh::huh:(bo stary to by mnie zatłukł chyba:sorry::tak:),gościu mi w zad wjechał:-p,nie wyhamował:no:,bo zatrzymałam się przed przejściem,bo babka starsza z wózkiem i śmieciami mi wlazła :crazy::wściekła/y::wściekła/y:a dziadek za nią to nie wiedział czy iść czy frunąć:sorry::wściekła/y::wściekła/y:.A to tacy co po śmieciach grzebią i ze skupu wracali:tak:,przejście nieoświetlone:no:,oni ledwo widoczni:wściekła/y:,deszcz padał:tak:.U mnie tylko zderzak i błotnik naruszone i zaczep od haka przygięty i rura wydechowa zagięta i teraz takie odgłosy z samochodu jakby po tuningu BMW była:tak::cool2:.Dzięki Ci Panie za stalowe belki w zderzakach:tak::tak::tak:.U gościa maska pogięta, rejestracja połamana - w każdym bądź razie słono go to będzie kosztować:sorry::tak:.

Nadrobię później ale tak przelotem to chyba wszystkie za mną na MODA;-):tak:.
o boziu dobrze że nic się tobie nie stało i że nie z twojej winy:tak:
witam z bolacym zebem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jednak nie boli od osemki tylko poprostu mi sie psuje.
do sadystki doopiero w czwartek pijde bo jutro nie pracuje,mam nadzieje ze jakos wytrzymam

Weronika dopieor usnela bo dzis spala w dzien ,usnela jak wracalam od lekarza,dobrze ze poszlam bo sie okazalo ze antybiotyk byl za slaby albo co i nadal ma paskudne czerwone gardlo i stad ta chrypa.dostala kolejny antybiotyk i zostawilam w aptece 70zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj kurcze współczuję bolącego zęba:confused2::confused2::confused2:
a co u nas tak pusto????????

Witam,

za oknem paskudnie, aż nic się nie chce :eek: Do tego M znowu w domu, dopiero jutro pojdzie do pracy :eek:

witam z bolacym zebem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do sadystki doopiero w czwartek pijde bo jutro nie pracuje,mam nadzieje ze jakos wytrzymam

Weronika dopieor usnela bo dzis spala w dzien ,usnela jak wracalam od lekarza,dobrze ze poszlam bo sie okazalo ze antybiotyk byl za slaby albo co i nadal ma paskudne czerwone gardlo i stad ta chrypa.dostala kolejny antybiotyk i zostawilam w aptece 70zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ty się masz z tymi zębami, współczuję :-( No i zdrówka dla małej, mam nadzieję, że tym razem ja porządnie wyleczą :tak:

W pierwszej chwili pomyślałam - qfa stary mnie jazebie:szok::tak:.

Olkowi wypadł pierwszy ząbek,
prawa dolna jedynka
:tak::cool2::cool2:.

Jutro pisze do góry o Moda;-):tak:.

To gratki dla dżentelmena :tak:

Witajcie mamuski :-)
Jeny patrze na DDTVN i mowia o tej grypie I ja sie przestraszylam bo podobno jeszcze najgorsza fala zachorowan PRZED NAMI :-(
Jejku mysle sobie ze narazie z Oli do hipermarketu nie pojde Bo tam bardziej zachoruje bo jest skupisko ludzi Niz na dworze na spacerku Ja sie jakos o siebie nie boje tylko o Oliwke :-(
U nas nocka super Oliwka zasnela na naszym lozku przy G on ja wzial do lozka Pogasil tv i swiatlo I Oliwka usnela w 5 minut spokojnie Bez placzu :tak:
Zasnela bez kolacji Ostatnio to u niej normalne :-(
Spala od 20 do po 4 Po 4 dalam jej mleko wypila 70 ml
Jakos moja niunia w nocy mimo ze kolacji nie zje to nie chce zabardzo mleka Wogole mam z nia klopot bo ona ostatnio bardzo malo je :-(Mam nadzieje ze to przejsciowe :tak:
Ja jeszcze w pirzamie Zjadlysmy z Oliwka kasze manne
Dzis moze odwiedzi mnie kolezanka z bylej pracy Ale tego jeszcze pewna nie jestem Maja przyjsc fachowcy do naprawy pieca w lazience Pewnie przyjda jak uspie Oliwke bo maja przyjsc w takich godzinach :crazy:
Robie dzis ogorkowa MNIAM :tak:Popoludniu an spacerek A wieczorem ta kolezanka wpada z mezem I dowiem sie wszystkiego o tej mojej pracy

MARTA jak dobrze ze nic Ci sie nie stalo :tak:
ANABUBKA wspolczuje z tym zebem Ja tez mam takie popiepszone zeby Zrobie jeden a za kilka dni inny zaczyna bolec :wściekła/y:
LUNA no to nie fajnie z tym bratem Moze niech on idzie gdzies indziej do lekarza?Bo takie zaniedbanie aby sie pozniej nie odwrocila na jego zdrowiu :-(
Z ta firma to wspolczuje Nie wiem co powiedziec bo u nas tez bardzo krucho z kasa Ja mam 20 zl w portfelu a jest sroda G w sobote jakas kase przyniesie A mleko za 12 zl musze Oliwce kupic I juz sama nie wiem co z ta kasa zrobic :-(

MILEGO DNIA

No ja też nie zabieram małych w zatłoczone miejsca :no:

hej laski środowo:happy:
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!
ANTEK SPAŁ DZIŚ JEDNYM CIĄGIEM OD 20.45 DO 7 RANO:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
A teraz lece nadrabiać zaległości:tak:

No to super :tak: Ja nie miałam tyle szczęścia co ty :eek: Do tego jeszcze śniły mi się paskudne pająki:no: wrrrr...

Wczoraj tpsa przysłała, mi nową umowę na internet, oczywiście nie taką jak chciałam :no: Myślałam, że ich pomorduję :wściekła/y: Potem z godzinkę spędziłam przy telefonie zeby wszystko odkręcić :eek:

Seriale obejrzałam. Jeszcze podłoge umyje i może poprasuje...
Jutro do mechanika jade wiec pewnie cały dzień w du...

Jeździmy oplem astrą. Nie jest młoda bo 1993r. ale ostatnio ciagle coś się psuje ale jeździ jak pszczółka i nie zamieniła bym jej na nic;-)

co to za krem?

To gratki:tak::tak::tak:
Witam się
O proszę my też jeżdzimy oplem astrą o tym samym szlachetnym roczniku tylko kombi,nasza babcia jeżdzi jak złoto wcale sie nie psuje ,a części nie sa jakieś strasznie drogie ,zobaczysz ,rozrusznik wymienią i będzie jak złoto:tak:

Anabuba zdrówka życzę Werce,a i tobie ,co ty masz kobieto z tymi zębami wspólczuje i trzymam kciuki żeby sadysta nie był sobą we czwartek:rofl2: i nie myśl sobie ,ze nie czytałam o leniwcu pospolitym ,że leniwiec ok,;-)ale zeby pospolity...???:szok:
hej laski środowo:happy:
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!
ANTEK SPAŁ DZIŚ JEDNYM CIĄGIEM OD 20.45 DO 7 RANO:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
A teraz lece nadrabiać zaległości:tak:
NO Malina super ,cieszę sie ,że ksiąze rozrabiaka dał wam pospać ,ale co sie dziwisz ,rośnie,dojrzxewa i mężnieje w oczach:tak::-D
U nas nocka git ,żadne z dzieci nie płakało:-D:-D

MH chłop w dom= zero organizacji:-):-):-):-):-)
tepsa to dla mnie oj długa historia znam to trochę od podszewki mój pietruszka pracował w tp a jego siora jest kierownikiem w tp koszalin ech co tam się dzieje:szok:

Madziula dzieci ci całą noc przespały:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
a ty kochana co ja widzę na suwaczku 10 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
antek nauczył sie mówić nie:szok::szok::szok:antek nie ruszaj pilota-kręcenie przeczące głową i nee neee :-)antek nie ruszaj kubeczka-kręcenie glowa i nee nee:-D:-D

Wcoraj Ksawek miał kolegę do 19 prawie ,od 13 bawili sie pięknie ,grzeczni jak ta la la,dopiero jak Klaudia wróciła z siatki to obawiaam sie,ze będą zadymy ale było ok.Podsłuchałam wczoraj jak chłoapki myli ręce:
-Ksawier ty lubisz królewne śnieżkę???-pyta sie Michał
a Ksawek-nie lubię ,tylko mi Klaudia taki ręcznik dała więc muszę ,ale nie mów Michałowi (innemu koledze)i,to będzie nasza tajemnica:tak::tak::tak:
ot ,jakie dzieci maja problemy ,nigdy mi do głowy nie przyszło ,ze ręcznik w bajkowe postacie mozż ebyć dla 6latka problemem:-D

reklama
Wcoraj Ksawek miał kolegę do 19 prawie ,od 13 bawili sie pięknie ,grzeczni jak ta la la,dopiero jak Klaudia wróciła z siatki to obawiaam sie,ze będą zadymy ale było ok.Podsłuchałam wczoraj jak chłoapki myli ręce:
-Ksawier ty lubisz królewne śnieżkę???-pyta sie Michał
a Ksawek-nie lubię ,tylko mi Klaudia taki ręcznik dała więc muszę ,ale nie mów Michałowi (innemu koledze)i,to będzie nasza tajemnica:tak::tak::tak:
ot ,jakie dzieci maja problemy ,nigdy mi do głowy nie przyszło ,ze ręcznik w bajkowe postacie mozż ebyć dla 6latka problemem:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno coś ty:-D:-D:-D:-D:-Dto Klaudia Ksawkowi obciachu narobiła ręcznikiem:-D:-D:-D:-D

Do góry