anka26_x_07
Mama Laury :)
Mamita ile bedzie kosztowala naprawa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinka ,aż sie wierzyć nie chce ,ze to tylko miesiąć
U nas w domu karp[ia w wannie to moze z raz za dzieciaka pamiętam,nie lubi nikt u nas tej rybywięc zawsze coś do roboty mniej:-)
Zas niedanwo byla histeria ostra Nie wzielam jej na rece choc ona bardzo tego chcialA Ukuclam i ona sie przytulala i wrzeszczala Ja do niej mowialam ale ona w tych rykach nic nie zlyszala Pozniej ajks ei ze smokiem uspokoila Jak juz byla grzeczna to sie przytulilysmy I mowilam do niej Ale ile ona zrozumiala to nie wiem
Mowie wam jaka ona zlosc pokazuje Ewidentnie widac ze musi byc zawsze po jej mysli bo jak nei to ryk No macie racje chyba ten okres sie teraz zaczal Musze pic chyba jesczze wiecej melis niz pije teraz hihihih
A co do Wigilii
Jak zwykle wszyscy do nas przyjeżdżają czyli jakieś 22-24 osoby będą
Ja robię rybę po grecku,śledzie w śmietanie,śledzie pod pierzynką,śledzie w oleju,kluski z makiem,i karpia tylko dla siebie smażę ,bo go uwielbiam
resztę robi teściowa:
kapusta wigilijna,pierogi wigilijne sztuk ok.150 to zawsze z Klaudią lepi dzień wcześniej,śledzie w occie,ziemniaki z olejem lnianym i zasmażką z cebuli mniammm...
Już mi świętami pachnie ....
i każdy jak przyjeżdża to od każdej rodzinki coś przywożą.
U nas naprawdę bardzo tradycyjnie jest,bo do tego wszystkiego od kilku lat Klaudia robi koncert kolędowy dla rodziny...
Ech rozmarzyłam się .....będzie cudnie.:-):-):-)
a ja mam nerwa zabrałam sie za prasowanie jestem w połowie kosza i co wszystko w faflunach piotrek znów nie sprawdził kieszeni i wyprał pranie z chusteczką higieniczną i do tego ciemnepróbowałam to wyskubać ale to w tylu rzeczach i w takiej ilości że
nastawiłam to pranie jeszcze raz
Antek mój przechodzi sam siebie wstał po rannej drzemce w humorku takim żewyje o byle co
nareszcie zajął sie klockami i ja mam chwilę na oddech
![]()
My też jakoś na mikołajki zaczynamy ,a co lepsze to my zawsze na początku grudnia ubieramy choinke,żeby był czas sie nią cieszyća Wy ubieracie w Wigilie czy wcześniej???
Normalka kochanaA ja mam M w domu, robota sie nie klei a nawet na bb posiedzieć sobie nie mogę![]()
Brat jechał do pracy , jako pasażer, i wierz mi z tego wszystkiego nawet nie wiem kto w kogo i z czyjej winy.Lunka no coś ty ???ale brat spowodowal czy w niego pzylożyli?????
Ania ale ci dobrze z tymi świętami
my mamy zaproszenie w ym roku do teściowej (przyszłej niedoszłej) ale sama nie wiem pietruszka w wigilię pracuje do 15.15 ostatni bus mamy o 16 więc na wariackich papierach
pakowć bym musiała wszystkie prezenty i to jak moje dzieci wszystkie wierzą w mikołaja
no i w wigilię byśmy byli koło 19 no to wigilia na 20 dzieciaki spać ierwsz dzień świąt luzik a w drugi dzień powrót i tu też ostatni bus o 14
w domu koło 17 z tobołami
bo ja po świętach zaraz w niedzielę do pracy rano
a pietruszk wigili teżz nie dostanie wolnej bo w pierwszej kolejności ci co mają daleko rodziców a tu nie mają rodziny a na swoim dziale pietrucha ma takich 4 na 10 pracujących
więc chyba jak w tamtym roku teściową zaprosimy do nas no chyba że postanowi jechać do pietruchy siory
choć wolałabym ją u nas
![]()
Glaxo...