reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witam i ja nie spie ;p zaraz musze troche pooddychac :-D ah te cwiczenia ze szkoly :-D 3 mam kciuki za dzisiejsze wizyty :-D kurde a ja dzis mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego lenia ze hoho :zawstydzona/y: :-D

reklama
witam i ja nie spie ;p zaraz musze troche pooddychac :-D ah te cwiczenia ze szkoly :-D 3 mam kciuki za dzisiejsze wizyty :-D kurde a ja dzis mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego lenia ze hoho :zawstydzona/y: :-D

Widzę, że nie tylko ja przynoszę ze szkoły zadanie domowe ;-)
Też mam przykazane ćwiczyć oddychanie - ale tak szczerze mówiąc, to o tym zapominam :zawstydzona/y:

helllo;-)te ćwiczenia z oddychania powinno się robić non stop:-), ja staram się w domku dużo ćwiczyć, po godzinkę dziennie, ostatnio przystopowałam jak brzuś mnie pobolewał, ale jak czuje że mogę to nie ma bata ihihhi:-) a tak poza tym nie wiem co dziś na obiad zrobić:eek::eek::eek: pustka w głowie podpowiecie????

helllo;-)te ćwiczenia z oddychania powinno się robić non stop:-), ja staram się w domku dużo ćwiczyć, po godzinkę dziennie, ostatnio przystopowałam jak brzuś mnie pobolewał, ale jak czuje że mogę to nie ma bata ihihhi:-) a tak poza tym nie wiem co dziś na obiad zrobić:eek::eek::eek: pustka w głowie podpowiecie????

Wiem, że trzeba ćwiczyć regularnie, jeśli to ma przynieść jakiś efekt później :tak::tak::tak:

A na obiadek ja dzisiaj robię zupę krem z pieczarek z makaronem :-)

Witam wszystkich, wpadłam na chwile, bo niedługo z piesem na spacer się udam:-) Chociaż kawałek się przejdę. A na 18 do dentysty idę:eek: Będzie boleć:no: Kupiłam na Allegro małej łózeczko to wrzucę linka do działu zakupy:-)

Witam wszystkich, wpadłam na chwile, bo niedługo z piesem na spacer się udam:-) Chociaż kawałek się przejdę. A na 18 do dentysty idę:eek: Będzie boleć:no: Kupiłam na Allegro małej łózeczko to wrzucę linka do działu zakupy:-)
Super!:-D koniecznie się pochwal!!!!:-D a u dentysty powodzenia życzę;-):-)

Witam popołudniowo Brzuchatki ja już po zupce :D a zaraz wstawiam pierogi :-D
posprzątałam troszkę domek, teraz odpoczywam i wyszywam mój nowy obrazek, tym razem będzie to słonecznik :-)pochwalę się jak skończę aaa i jeszcze jedno, piorę ciuszki dla dziewczynek :-Dmiłego popołudnia Kochane

reklama
Witam popołudniowo Brzuchatki ja już po zupce :D a zaraz wstawiam pierogi :-D
posprzątałam troszkę domek, teraz odpoczywam i wyszywam mój nowy obrazek, tym razem będzie to słonecznik :-)pochwalę się jak skończę aaa i jeszcze jedno, piorę ciuszki dla dziewczynek :-Dmiłego popołudnia Kochane
Ja też po obiedzie:-D Ale na pierogi mi narobiłaś smaka:-D Jestem wielbicielką pierogów, nie lubię tylko tych z mięsem. A jakie robisz??
Masz chyba ciekawe hobby to wyszywanie, ja jak mam się igły dotknąć i guzik przyszyć to jestem chora:zawstydzona/y:

Do góry