reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mięsko z sosikiem własnej robótki gotowe:) tylko wlaczyc ziemniaczki i obiadek gotowy :)

biedronki to ona ma juz pewnie dosc!!!]

JESTEM ZŁA!!! DZWONIE DO TEGO SMIESZNEGO PREZESA MOJEGO MEZA A TAM BRAK POLACZENIA... NAWET SYGNALU NIE MA!!!! jesli ten ch.. mysli że ze mną wygra to się grubo my:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:li!!!!

TAK TRZYMAC :-):-):-)

ja osiaga 3 stopien to już nie filtruje nic dla dzidzi czy cos i powinno sie z takim łozyskiem rodzić..
ja se akurat z lozyska jestem dumna bo mam 2 stopien .. wiec akurat lozysko jest w stanie wytrzymac do stycznia.. :D

Ja 3 tyg temu mialam 2/3 stopien hmm .... wiec teraz ?? hmm niewiem... a ponoc jak jest wlasnie 3 to trzeba kontrolowac bo moze w kazdej chwili przestac funkcjonowac hmmm czy to prawda??

na paciorkowce..
nic Ci gin nie mówił? ja wolałam zrobić bo nóż a bede miala i co? czytałam że babce dziecko nawet zmarlo jak sie zaraziło..

ja 30 zł :)

nei za dobrze Ci :p
podsyłam pyzy :p

mi nic nie mowil gin o dopłacaniu jesli wyjdzie dodatni..:eek::eek::eek:

a pfff :)
to wszystkie czekamy na styczeń niby :-D

to nieciekawie... mi tego badania nikt nie zlecil.

to nieciekawie... mi tego badania nikt nie zlecil.
bo to nie jest obowiazkowe tylko zalecane..
chociaż moim zdaniem powinno byc obowiązkowe...
bo dajmy na to może ktoś nie mieć pieniedzy a bedzie mieć paciorkowca.. to mogą być kłopoty.. a tak przy porodzie zaaplikuja antybiotyk i gitarka :)

reklama
a pfff :)
to wszystkie czekamy na styczeń niby :-D
Ja coś czuję że u mnie to jednak grudzień bedzie. Aczkolwiek bobo malutkie- ostatnio z usg termin wyszedł 11.01, łożysko 1 stopnia i nie wiem co to skurcze więc szanse sa baaardzo realne.
Ja gbs jeszce nie miałam ale jak nie dostanę skierowania to chyba się sama przejdę żeby nie pluć sobie w brodę potem.
Anoola a jak Ty sie dzisiaj czujesz? Coś się polepszyło od wczoraj?

Do góry