reklama
A
AnOoLa88
Gość
a co ? masz dodatni?jak to doplacić?
Ja nic nie dopłacałam![]()
mnie plewka nastraszyl.. bo powiedzial ze prawdopodobienstwo wystapienia jest srednie.. ale co 5 dziecko moze byc chore pozniej.. toz to przeciez na dziecku nie bede oszczedzac ..
W
wika_20
Gość
Mięsko z sosikiem własnej robótki gotowe
tylko wlaczyc ziemniaczki i obiadek gotowy
TAK TRZYMAC :-):-):-)
Ja 3 tyg temu mialam 2/3 stopien hmm .... wiec teraz ?? hmm niewiem... a ponoc jak jest wlasnie 3 to trzeba kontrolowac bo moze w kazdej chwili przestac funkcjonowac hmmm czy to prawda??
biedronki to ona ma juz pewnie dosc!!!]
JESTEM ZŁA!!! DZWONIE DO TEGO SMIESZNEGO PREZESA MOJEGO MEZA A TAM BRAK POLACZENIA... NAWET SYGNALU NIE MA!!!! jesli ten ch.. mysli że ze mną wygra to się grubo myli!!!!
TAK TRZYMAC :-):-):-)
ja osiaga 3 stopien to już nie filtruje nic dla dzidzi czy cos i powinno sie z takim łozyskiem rodzić..
ja se akurat z lozyska jestem dumna bo mam 2 stopien .. wiec akurat lozysko jest w stanie wytrzymac do stycznia..![]()
Ja 3 tyg temu mialam 2/3 stopien hmm .... wiec teraz ?? hmm niewiem... a ponoc jak jest wlasnie 3 to trzeba kontrolowac bo moze w kazdej chwili przestac funkcjonowac hmmm czy to prawda??
D
daffodill
Gość
na paciorkowce..
nic Ci gin nie mówił? ja wolałam zrobić bo nóż a bede miala i co? czytałam że babce dziecko nawet zmarlo jak sie zaraziło..
ja 30 zł
nei za dobrze Ci
podsyłam pyzy
mi nic nie mowil gin o dopłacaniu jesli wyjdzie dodatni..
a pfff
to wszystkie czekamy na styczeń niby![]()
to nieciekawie... mi tego badania nikt nie zlecil.
NeSSi
Moderatorka
fenka nigdy nie brałam, a ten z luteiną dostałam na skurczeA nie jest on czasami dany dlatego ze bierzesz fenka?Bo raczej na skorcze to on nie bardzo![]()
W
wika_20
Gość
Ja miałam tylko :
-krew
-mocz
-hbs
-wr
-cytologia
I Tylko tyle badan ..................

-krew
-mocz
-hbs
-wr
-cytologia
I Tylko tyle badan ..................

A
AnOoLa88
Gość
bo to nie jest obowiazkowe tylko zalecane..to nieciekawie... mi tego badania nikt nie zlecil.
chociaż moim zdaniem powinno byc obowiązkowe...
bo dajmy na to może ktoś nie mieć pieniedzy a bedzie mieć paciorkowca.. to mogą być kłopoty.. a tak przy porodzie zaaplikuja antybiotyk i gitarka
reklama
lajtway
Fanka BB :)
Ja coś czuję że u mnie to jednak grudzień bedzie. Aczkolwiek bobo malutkie- ostatnio z usg termin wyszedł 11.01, łożysko 1 stopnia i nie wiem co to skurcze więc szanse sa baaardzo realne.a pfff
to wszystkie czekamy na styczeń niby![]()
Ja gbs jeszce nie miałam ale jak nie dostanę skierowania to chyba się sama przejdę żeby nie pluć sobie w brodę potem.
Anoola a jak Ty sie dzisiaj czujesz? Coś się polepszyło od wczoraj?