madziara-kr
Fanka BB :)
hej, ja mam dokladnie tak samo....Tunia mam tak samo. W pierwszej ciąży nie straciłam nic na umyśle, a teraz czuję się czasami jak upośledzona, notorycznie coś zapominam. Tłumaczę sobie to tym, że Staś jest tak absorbujący moje myśli, że zapełnia wszystkie poziomy i na inne sprawy nie ma już miejsca![]()
zalozylam notesik 'sklerotyczke' i odkreslam zalatwione
ale i tak zawsze cos sie wykopsa ;-)

ogolnie to mam ja zawsze tylko po bananach ale wczoraj nie jadlam, staram sie teraz ograniczac ale zgaga i tak mnie dopadla...co do pocenia sie to tez mam ten problem...zawsze po pracy moj M stopy mi masowal a teraz nie chce bo mowi ze smierdza
.a co do stanika to jaki myslicie bedzie dobry po porodzie...moje piersi sa ogromne mam stanik 80 H i juz zaczynaja byc male,ale slyszalam ze po porodzie lepszy jest troche mniejszy bo jak duzy stanik tak piersi duze rosna do niego...
Ja w pierwszej ciąży nie spałam dobrze już z miesiąc przed porodem, ale wstawanie w nocy do małego to na początku była katorga. Myśleliśmy, że się z mężem nawzajem pozabijamy tak byliśmy podminowani brakiem ciągłego snu. Dobre słowo na tamten okres to FIZYCZNE I PSYCHICZNE WYCZERPANIE! Naprawdę nie było łatwo.