reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam, ja tak tylko przelotem :-p

Marta, super wyglądzasz:tak:

Dorota, współczuję sytuacji...

Dla reszty dziewczynek pozdrowionka :tak:

Spadam pousypiac dzieci, bo może jakies przytulanie będzie :-p:rofl2:

reklama
wpadlam powiedziec dobranoc

Marta fajne foteczki :)

A Mikolaj tuz tuz:-D:-D:-D-nudzilam sie jak mojego nie bylo i to widac jak bardzo:-D:-D

No no kochana szalejsz kup sobie taki stroj na mikolajki B bedzie napewno w 7 niebie:tak::tak::tak::tak:

Dorota mam nadzieje ze ten koszmar z G szybko sie skonczysz i bedziesz szybko na nowo szczesliwa tego ci zycze:tak::tak::tak:

AS popieram cie w 100% pokazalam mojemu fotki od Patrysi pieska i powiedzial dokladnie to co ty :tak::tak::tak::tak:

Hmmmm..... cos jeszcze??? chyba nie tak wiec wpadlam powiedziec Dobranoc bo m poszedl pod prysznic a ja wlaczylam szybko kompa ale musze sie zmywac bo bedziemy ogladac filmiki

A no chcialam wam jeszcze szybko napisac o tej restauracji co w niej bylismy mniiaaaaammmmmmm pychota pierwszy raz jadlam tutaj typowo po Polsku czyli rolady z kluskami slaskimi i czerwona kapustka mowie wam niebo w gebie :-D:-D:-D:-D:-D i w dodatku bardzo tanio:-):-):-) a na deser nalesniczki zawijane z lodem waniliowam i waniliowo czekoladowa polewa - pyszne:tak::tak:
M juz zapowiedzial ze co niedziela bedziemy tam chodzic jesc:tak::tak::tak:
A Emily tak smakowala ze prawie polowe mi zjadla tak sie dziewczyna objadla ze kolacji juz jej nie dawalam bylam w szoku jak ona te kluski i rolady wchlaniala:-D:-D:-D:-D:-D

Tak wiec ja uciekam dziewczyny dobranoc:tak::tak::tak:

Nie mam weny do odpisywanie Wybaczcie :-(
Poklocilam sie strasznie z G ale normalnie sasiedzi slyszeli nasza awanture Poszlo o wszystko co sie nazbieralo Normalnie jakbym miala cos pod reka wtedy ostrego to napewno bym to urzyla Mama z Jasiem wkroczyli bo serio ostro bylo Poklocilam sie z nimi Rycze od tego momentu Oczy i glowa mi pekaja Po klotni w wielkim placzu ubralam sie i wyszlam z domu Nie mialam gdzie isc Nie wiedzialam co robic Poszlam do kosciola Pozniej na lawce na rynku siedzialam
G wyszedl z Oliwka na dwor to mnie spotkal Poszlam z nimi Bo chcialam byc Z oLIWKA
G dalej mi dogadywal Mowie wam jakas masakra nie chce mi sie zyc Wyje caly czas Co to za zycie?Wiem mam corek ale ja sie nia zajmowac i sie cieszyc jak to wszystko mnie przerasta?

Miedzy nami niestety od dawiem dawna nie ma pieknie :no::no::no::-:)-:)-(
PATRYSIA to uwazaj na siebie aby za wczesnie nie urodzic :tak:Rozumiem ze zakup pieska i to jeszcze takiego to byla przemyslana decyzja :tak:
No i zycze abyscie jak najszybciej sie z remontem uporali Bo pewnie do swiat lub do porodu chcesz byc juz na swoim :tak:
AGUNIA-IN zycze zdrowka
DOWIKLA oddaj juz ten laptop do naprawy Bo jakos pusto tu bez Ciebie :tak:

Oliwka strasznie duzo od wczoraj wieczora zaczela jesc :tak:Normalnie nie poznaje swojego dziecka Dzis na obiad zjadla cala zupke I za kilka doslownie minut ziemniaczki sosik i miesko i to jeszcze 2 talerze tego zjadla :tak:

Z G sie nie odzywamy Nie pogodzilismy sie i dlugo sie jeszcze nie pogodzimy :eek:
kochana współczuję bardzo mocno, trzymaj sie bez względu jaką decyzje podejmiesz jesteśmy z tobą :tak::tak::tak::tak::tak:
PRZYDALABY SIE WAM BARDZO SZCZERA ROZMOWA BO TYLKO TAK MOZNA ROZWIAZAC PROBLEMY
Trzymam kciuki
dokładnie, najlepiej w obecnosci jakiegos psychologa ktory powiedzialby wam co jest nie tak i wytlumaczył kazde zachowanie

ANKA G nie chcial rozwodu
Sedzina mu powiedziala ze jak tak dalej bedzie robil to kiedys i tak bedzie sam
Ja czekam teraz z rozwodem na czas w kotrym nie bedziemy razem mieszkac I wtedy rozwod dostane Nie wiem z kad ta sedzina sie urwala ale rozwodu nam nie dala Rozwodzialm sie w rybniku
Narazie jest jak jest Narazie jestemy razem ale jak nic sie nie zmieni to wiecznie to trwac nie bedzie Moze jeszcze kiedys bede w zyciu szczesliwa :tak:
na pewno bedziesz szcęśliwa ja ci to mówie i ty musiosz w to wierzyć :tak::tak::tak::tak:
no prosze jaka laska ;-);-):tak::tak::tak::tak:
wpadlam powiedziec dobranoc

Marta fajne foteczki :)

A Mikolaj tuz tuz:-D:-D:-D-nudzilam sie jak mojego nie bylo i to widac jak bardzo:-D:-D
no pani mikolajkowa ;-);-);-);-)
podpatrz co mi tam mikołaj szykuje :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Dzieki dziewczyny za pocieszenie Jakos to bedzie
Ja sie zawzielam i sie wogole do G nie odezwe Moze to da mu cos do myslenia Choc watpie Juz sobie niczego po naszym zwiazku nie obiecuje Co ma byc to bedzie Mam 26 lat wiec jeszcze zycie przedemna Teraz jestem z nim Ale jak pojde do pracy to mam nadzieje sie odbic I moze kogos poznam hihi Wiem mam marzenia No ale skoro mowicie ze jeszcze bede szczesliwa :tak::-D

MARTA ta moja praca co zaczynam od jutra to oni tez sie zajmuja odszkodowaniami zwlaszcza saochodowe wypadki Jak to jest to to napisz sytuacje moze byc na priva Ja sie zapytam ich bo dzis o 17 jestem z nimi umowiona Moze oni ci doradza co masz robisz Bo serio oni sie znaja na tym
Jak tylko bede mogla to pomoge jak umiem :tak:

Nocka do D...
Czesto chciala jesc Pol nocy spala na naszym lozku Obsikala mi sie porzadnie bo chcialam jej zmienic pieluche a ta w tym czasie zaczela sikac Wiec wszystko mokre Pozniej zasypianie jej zajelo ponad godzine :-(
Odlozylam ja jak usnela Pozniej zas sie budzila Non stop cos jej dzis nie pasowalo No ale nie ma zle
Dzis w planach NIC :-p
MILEGO DNIA

Witam,

a ja juz byłam na zakupach :-p Likwidują znajomy kiosk i wszystko jest za 50% ceny :tak: Kupiłam sobie 2 farby do włosów, pasty do zębów dla Helenki i tonę książeczek dla dziewczynek, wydałam ponad 60 zł :-p

reklama
Witam,

a ja juz byłam na zakupach :-p Likwidują znajomy kiosk i wszystko jest za 50% ceny :tak: Kupiłam sobie 2 farby do włosów, pasty do zębów dla Helenki i tonę książeczek dla dziewczynek, wydałam ponad 60 zł :-p

no to fajnie że skorzystałaś :tak::tak::tak::tak::tak:
ale że tak wczesnie się zerwałaś na takie zakupy :-D:-D:-D:-Dsama czy z dziewczynkami?????:-p:-p:-p:-p:-p
ale super ze zakupy sie udały.

u mnie nocka super,Oliwka spała jak zabita.jak usneła o 21.00 to wstała pare minut po 7.00.dzis jestem wypoczęta i gotowa do pracy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry