reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jessuu dziewczyny czy któras z Was tez sobie robi soki z buraków???
Ja od paru dni pije ze względu za anemie, ale poprostu ten sok juz mi w gardle staje - fuuujj jest taki gęsty i obleśny:no:
Juz nawet fakt ze robie to dla dziecka mi nie pomaga:sorry:

reklama
Owlrene co ja bym dała zeby u mnie cos znalesc za takie pieniadze..

Raczej w dużych miastach i ich okolicach to raczej nie ma szans na takie ceny:-(
Jak jeszcze wynajmowałam mieszkanie (ponad 4 lata temu) to z koleżankami płaciłyśmy w Warszawie 1200 za 2 duże pokoje. I to tylko dlatego, że długo tam mieszkałyśmy i nie chcieli nam podnosić:-)
Oby jak najszybciej udało się Wam coś znaleźć fajnego :-)

hmmm ja też jestem przed glukozą i dopiero po wizycie 7 grudnia dostane skierowanie na nią i bede musiala zrobic by wyniki miec za ok miesiąc czyli na początek stycznia i tak teraz myśle ze chyba zrobie jeszcze przed świetami bo po świętach poziom cukru napewno mi wzrośnie:sorry:
A cena 700 to taniocha jak nei wiem co:) my mieszkając na "swoim" płacimy 2 razy tyle:(

Ostatnia edycja:
a mnie głowa rozbolała już na dobre... po prostu mi pęka:eek: idę się wykąpać i się kładę do łóżka, położę sobie mokry ręcznik na głowę i może mi przejdzie.

do jutra kochane!

Spoko Kamikaa, nie jestes sama:confused2: ja z kolei upajam sie wizja ze za jakis czas wrócimy na stałe do Francji to nie beda mi psuc weekendow itd..brat jarka wyjechal do warszawy i ma spokoj, a nie..:wściekła/y:

Kochane ja zmykam robic obiad na jutro bo mnie nie bedzie wkoncu mam ten egzamin , no i kolacje no i K chce sobie ograc wiec jutro sie odezwe....moze mi sie uda jeszcze rano....trzymajcie kciukI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ile tej glukozy trzeba wypić? Gin. kazała mi kupić 75g. a w jakiej pojemności wody to muszę rozpuścić?
- ok szklanki

Miłego wieczorku kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czarnuszka trzymamy :))
adelina mam nadzieje ze tym razem to na powaznie gadala i wtedy bedzie nas 1000km dzielic ach bedzie to piekne ..

adelina a czemu teraz jestescie w polandi ?dlugo mieszkaliscie we francji ?

reklama
Do góry