reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moja tesciowa gdy na pierwsze imieniny po slubie kupilismy jej kwiaty bo kilka tyg wczesniej miala urodziny i kupilismy jej juz prezent,to strzelila ze jestesmy za bardzo rozrzutni.

Powiem wam ze u was te mieszkania sastrasznie drogie ja mam swoje i wynajmuje je likatorom za 4 pokoje kuchnie i ubikacje biore 700pln.W tym maja juz czynsz,wode,ogrzewanie.Placa tylko prad i gaz.A mieszkanie cale odremontowane.I tak narzekaja ciagle ze za duzo placa.A samego czynszu place 400zl.
- Kochaaaaaaaaaaana jak ja bym takie luksusy znalazła za takie grosze to bym juz dzisiaj leciała hehe :), moja tesciowa tez ma takie gadki...po co pieniadze wydajemy, po co kupujemy.... taka wdziecznosc....
Jak tak czytam o tym badaniu z glukozą to zaczynam się nim stresować.
Ja wybieram się na nie po 15 grudnia. Ono naprawdę takie straszne- ta glukoza taka niedobra?:-(
- Mycha z cytryna nie jest taka zła, pilam z cytryna przy 1 ciazy a teraz bez cytryny i byly takie sekundy ze juz prawie wymiotowałam....a dodam ze moj zoladek wszystko trawi.... NIGDY W ZYCIU NIE WYMIOTOWAŁAM!!!!:szok:

moja smakowala jak sok z czerwonego winogrona :)))bardzo slodziutki
- :-D to sie nazywa optymizm hehe

Hejka.Ja miałam dzisiaj ciężki dzien duzo chodzenia az mnie krzyże bolą.Siostrunia pofarbowała mi włosy oczywiscie mój ulubioby kolorek czarny,a teraz sobie czytam i klikam .Jestem padnieta,pogoda do bani ale trzeba było wszystko po opłacic,a jutro o 12tej na 2godz dostaje mojego siostrzenca małego broja.

W niemczech ten test jest za darmo i soczek tez :)
Ja jutro po kase i na zakupsy dla malej kocyki ,pieluchy i takie tam :)
W niedziele moze bedzie lozeczko i komoda :))

A teraz robi sie pizza bo M ma flaczki bleeeeeeeeeee na sama mysl mi zle a on to je :/

reklama
Do góry