reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No i zły dzień dzisiaj dopadł mnie.Od 2 godzin rycze jak głupia przez kochanego mężulka.Co jest z tymi facetami?Swoje humorki wyładowują na ciężarnej żonie.Gdyby nie dziecko to poszłabym po papierosy.Tylko świadomość,że to trucizna dla maleństwa powstrzymuje mnie by nie palić.Czuję,że dołączam do grona "żon-nie do końca szczęśliwych"...:no:

Witam!
Byłam dziś na tej krzywej cukrowej- :szok: ledwo wytrzymałam by się nie zrzygać! Jutro wyniki!!!mam nadzieję że będzie oki!
Wilczy apetyt ja też mam i najlepiej się coś szamie po 20 ;-) i to w łóżeczku!
Miłego wieczoru!

No i zły dzień dzisiaj dopadł mnie.Od 2 godzin rycze jak głupia przez kochanego mężulka.Co jest z tymi facetami?Swoje humorki wyładowują na ciężarnej żonie.Gdyby nie dziecko to poszłabym po papierosy.Tylko świadomość,że to trucizna dla maleństwa powstrzymuje mnie by nie palić.Czuję,że dołączam do grona "żon-nie do końca szczęśliwych"...:no:

Faceci tak mają. Raz jest fantastycznie a innym razem jakby ich ktoś podmienił:no:

Ja na swojego nie mogę nic powiedzieć choć czasem i jemu zdarza się mnie wkurzyć.

Witam!
Byłam dziś na tej krzywej cukrowej- :szok: ledwo wytrzymałam by się nie zrzygać! Jutro wyniki!!!mam nadzieję że będzie oki!
Wilczy apetyt ja też mam i najlepiej się coś szamie po 20 ;-) i to w łóżeczku!
Miłego wieczoru!
masakra co? Doszłam do wniosku, że chyba tylko gastroskopia gorsza hehe
Mnie się całe szczeście udało i wyniki idealne- 95- taki poziom cuktu to mogłabym mieć na czczo :tak: Ucieszyłam się jak dziecko bo nie wyobrazam sobie pić to świnstwo jeszcze raz.

dziewczyny nie przejmujcie się i nie dajcie sobie wejść na głowę. Skoro jesteście u siebie to Wy rzadzicie- teściowa jest gościem i powinna się dostosować.

- Kochana ja mam to samo.... jak kupie ziemniaki..... to po co kupilas ziemniaki jak my mamy....ale ja Kur..nie mam i tak jest z kazda jedna rzecza.....a najlepsze jest to ze zawsze co jest jakas okazja ..jej urodziny albo cokolwiek i kupujemy jej prezent to ona mowi z nerwami..." po co pieniadze wydawaliscie....sandra weź to sobie...." zamiast sie cieszyc wredna SU** to takie cos pierdzieli i powiedzialam K ze juz nigdy, przenigdy w zyciu jej nic nie kupie. Nie dosc ze o moich urodzinach nikt nie pamieta to jeszcze sa tacy niewychwani jak im sie kupi prezent....Jakies 2 lata temu na dzien matki kupilam mojej mamie preznt i jej wyslalam..( jak jeszcze uważala mnie za córke:eek:) takie kremy z garniera zestaw przeciwzmarszczkowy, to cieszyla sie jak glupia i juz po miesiacu nie bylo...no i tesciowej takie same kupilismy to do tej pory stoinie otwarte:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Moja tesciowa gdy na pierwsze imieniny po slubie kupilismy jej kwiaty bo kilka tyg wczesniej miala urodziny i kupilismy jej juz prezent,to strzelila ze jestesmy za bardzo rozrzutni.

Powiem wam ze u was te mieszkania sastrasznie drogie ja mam swoje i wynajmuje je likatorom za 4 pokoje kuchnie i ubikacje biore 700pln.W tym maja juz czynsz,wode,ogrzewanie.Placa tylko prad i gaz.A mieszkanie cale odremontowane.I tak narzekaja ciagle ze za duzo placa.A samego czynszu place 400zl.

Młoda mamuśka:) jasne ze damy :)
Mi to sie wydaje ze tej mojej czarownicy sie nudzi i specjalnie takie fazy wywoluje takie podjudzanie i prowokacje a ja wybucham bo juz nie daje rady :/

Najlepiej nie zwracac uwagi ,dzisiaj przylazla M lezy i naet nie wstanie z kanapy ja przy kompie i nawet jej nic do picia nie zrobilam bo mam to gdzies wie gdzie kuchnia a pozatym ja jej nie zapraszalam a jak M ma to gdzies to ja tym bardziej .
Teraz mam wyrzuty sumienia i jak pomysle to mi przykro ale ja juz nie daje rady nie dosc ze wczoraj nerwy popsute to jeszcze dzisiaj przyszla i nakreca fazy ://

Ale moze juz niedlugo pojedzie na stale do polski bo jej juz zbrzydlo siedzenie tutaj i tesc jest debil i pijak :/ tego goscia nikt nie trawi NIKT nawet jego dzieci z pierwszego malzenstwa do niego zamiast tata to PAN :///
Ja go nie cierpie i prawie wogole kontaktu z nim nie mam nie gadam z idiota kiedys kilka dobrych lat temu mnie od kur**** wyzywal i wtedy mu powiedzialam tez co o nim mysle i ze jesli dalej bedzie mi ublizal itd to mu kolo dupy narobie wiec siedzi cicho i morda krotko .

Kazde swieta siedzi sam tak wszyscy go uwielbiaja :/

Pojechala czarownica do domu i spokoj w domu .

reklama
Powiem wam ze u was te mieszkania sastrasznie drogie ja mam swoje i wynajmuje je likatorom za 4 pokoje kuchnie i ubikacje biore 700pln.W tym maja juz czynsz,wode,ogrzewanie.Placa tylko prad i gaz.A mieszkanie cale odremontowane.I tak narzekaja ciagle ze za duzo placa.A samego czynszu place 400zl.
Wszystko zalezy od miasta. We Wrocku za 700zł nie ma szansy wynajac nawet kawalerki miktoskopijnych rozmiarów. Za 2 pokoje trzeba zapłacić srednio 1500- 2100 plus opłaty :szok: współczuje szukajacym mieszkania...

Do góry