reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
No i zły dzień dzisiaj dopadł mnie.Od 2 godzin rycze jak głupia przez kochanego mężulka.Co jest z tymi facetami?Swoje humorki wyładowują na ciężarnej żonie.Gdyby nie dziecko to poszłabym po papierosy.Tylko świadomość,że to trucizna dla maleństwa powstrzymuje mnie by nie palić.Czuję,że dołączam do grona "żon-nie do końca szczęśliwych"...

Młoda mamuśka
moj dzien tez nie lepszy usiasc i plakac wyc bo ta baba mnie wykonczy :///// nienawidze nie daje rady sluchac tego piep***
Młoda mamuśka:)
Kamikaa...trzymaj się..damy radę.
SylusiaSW
Kochająca:)
Witam!
Byłam dziś na tej krzywej cukrowej-
ledwo wytrzymałam by się nie zrzygać! Jutro wyniki!!!mam nadzieję że będzie oki!
Wilczy apetyt ja też mam i najlepiej się coś szamie po 20 ;-) i to w łóżeczku!
Miłego wieczoru!
Byłam dziś na tej krzywej cukrowej-

Miłego wieczoru!
kasia0305
No i zły dzień dzisiaj dopadł mnie.Od 2 godzin rycze jak głupia przez kochanego mężulka.Co jest z tymi facetami?Swoje humorki wyładowują na ciężarnej żonie.Gdyby nie dziecko to poszłabym po papierosy.Tylko świadomość,że to trucizna dla maleństwa powstrzymuje mnie by nie palić.Czuję,że dołączam do grona "żon-nie do końca szczęśliwych"...![]()
Faceci tak mają. Raz jest fantastycznie a innym razem jakby ich ktoś podmienił

Ja na swojego nie mogę nic powiedzieć choć czasem i jemu zdarza się mnie wkurzyć.
masakra co? Doszłam do wniosku, że chyba tylko gastroskopia gorsza heheWitam!
Byłam dziś na tej krzywej cukrowej-ledwo wytrzymałam by się nie zrzygać! Jutro wyniki!!!mam nadzieję że będzie oki!
Miłego wieczoru!
Mnie się całe szczeście udało i wyniki idealne- 95- taki poziom cuktu to mogłabym mieć na czczo

dziewczyny nie przejmujcie się i nie dajcie sobie wejść na głowę. Skoro jesteście u siebie to Wy rzadzicie- teściowa jest gościem i powinna się dostosować.
owlrene
- Kochana ja mam to samo.... jak kupie ziemniaki..... to po co kupilas ziemniaki jak my mamy....ale ja Kur..nie mam i tak jest z kazda jedna rzecza.....a najlepsze jest to ze zawsze co jest jakas okazja ..jej urodziny albo cokolwiek i kupujemy jej prezent to ona mowi z nerwami..." po co pieniadze wydawaliscie....sandra weź to sobie...." zamiast sie cieszyc wredna SU** to takie cos pierdzieli i powiedzialam K ze juz nigdy, przenigdy w zyciu jej nic nie kupie. Nie dosc ze o moich urodzinach nikt nie pamieta to jeszcze sa tacy niewychwani jak im sie kupi prezent....Jakies 2 lata temu na dzien matki kupilam mojej mamie preznt i jej wyslalam..( jak jeszcze uważala mnie za córke) takie kremy z garniera zestaw przeciwzmarszczkowy, to cieszyla sie jak glupia i juz po miesiacu nie bylo...no i tesciowej takie same kupilismy to do tej pory stoinie otwarte
![]()
Moja tesciowa gdy na pierwsze imieniny po slubie kupilismy jej kwiaty bo kilka tyg wczesniej miala urodziny i kupilismy jej juz prezent,to strzelila ze jestesmy za bardzo rozrzutni.
Powiem wam ze u was te mieszkania sastrasznie drogie ja mam swoje i wynajmuje je likatorom za 4 pokoje kuchnie i ubikacje biore 700pln.W tym maja juz czynsz,wode,ogrzewanie.Placa tylko prad i gaz.A mieszkanie cale odremontowane.I tak narzekaja ciagle ze za duzo placa.A samego czynszu place 400zl.
Młoda mamuśka
jasne ze damy 
Mi to sie wydaje ze tej mojej czarownicy sie nudzi i specjalnie takie fazy wywoluje takie podjudzanie i prowokacje a ja wybucham bo juz nie daje rady :/
Najlepiej nie zwracac uwagi ,dzisiaj przylazla M lezy i naet nie wstanie z kanapy ja przy kompie i nawet jej nic do picia nie zrobilam bo mam to gdzies wie gdzie kuchnia a pozatym ja jej nie zapraszalam a jak M ma to gdzies to ja tym bardziej .
Teraz mam wyrzuty sumienia i jak pomysle to mi przykro ale ja juz nie daje rady nie dosc ze wczoraj nerwy popsute to jeszcze dzisiaj przyszla i nakreca fazy ://
Ale moze juz niedlugo pojedzie na stale do polski bo jej juz zbrzydlo siedzenie tutaj i tesc jest debil i pijak :/ tego goscia nikt nie trawi NIKT nawet jego dzieci z pierwszego malzenstwa do niego zamiast tata to PAN :///
Ja go nie cierpie i prawie wogole kontaktu z nim nie mam nie gadam z idiota kiedys kilka dobrych lat temu mnie od kur**** wyzywal i wtedy mu powiedzialam tez co o nim mysle i ze jesli dalej bedzie mi ublizal itd to mu kolo dupy narobie wiec siedzi cicho i morda krotko .
Kazde swieta siedzi sam tak wszyscy go uwielbiaja :/
Pojechala czarownica do domu i spokoj w domu .
Mi to sie wydaje ze tej mojej czarownicy sie nudzi i specjalnie takie fazy wywoluje takie podjudzanie i prowokacje a ja wybucham bo juz nie daje rady :/
Najlepiej nie zwracac uwagi ,dzisiaj przylazla M lezy i naet nie wstanie z kanapy ja przy kompie i nawet jej nic do picia nie zrobilam bo mam to gdzies wie gdzie kuchnia a pozatym ja jej nie zapraszalam a jak M ma to gdzies to ja tym bardziej .
Teraz mam wyrzuty sumienia i jak pomysle to mi przykro ale ja juz nie daje rady nie dosc ze wczoraj nerwy popsute to jeszcze dzisiaj przyszla i nakreca fazy ://
Ale moze juz niedlugo pojedzie na stale do polski bo jej juz zbrzydlo siedzenie tutaj i tesc jest debil i pijak :/ tego goscia nikt nie trawi NIKT nawet jego dzieci z pierwszego malzenstwa do niego zamiast tata to PAN :///
Ja go nie cierpie i prawie wogole kontaktu z nim nie mam nie gadam z idiota kiedys kilka dobrych lat temu mnie od kur**** wyzywal i wtedy mu powiedzialam tez co o nim mysle i ze jesli dalej bedzie mi ublizal itd to mu kolo dupy narobie wiec siedzi cicho i morda krotko .
Kazde swieta siedzi sam tak wszyscy go uwielbiaja :/
Pojechala czarownica do domu i spokoj w domu .
reklama
Wszystko zalezy od miasta. We Wrocku za 700zł nie ma szansy wynajac nawet kawalerki miktoskopijnych rozmiarów. Za 2 pokoje trzeba zapłacić srednio 1500- 2100 plus opłatyPowiem wam ze u was te mieszkania sastrasznie drogie ja mam swoje i wynajmuje je likatorom za 4 pokoje kuchnie i ubikacje biore 700pln.W tym maja juz czynsz,wode,ogrzewanie.Placa tylko prad i gaz.A mieszkanie cale odremontowane.I tak narzekaja ciagle ze za duzo placa.A samego czynszu place 400zl.