reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie mam weny do pisania, padnięta jestem :zawstydzona/y:
moniskabe- ja mam magnez w witaminach i jeszcze dodatkowo biorę 2 dziennie oddzielnie :tak:
żeby skurczy nie mieć w brzuszku :tak:

dobranoc wszystkim!

reklama
witam
dzisiaj jestem pierwsza :) ale za chwile wybywam z domku bo ide na badania i przekonam sie czy ten cus napoj z glukozy jest naprawde taki nie dobry :)
najgorsze ze ja juz glodna sie czuje, a za nim bede mogla cokolwiek zjesc to jeszcze kilka ladnych godzin no ale trzeba to wytrzymac :)

To ja witam się jako druga. Dzis noc spokojna, tylko 2razy wstawałam. Niestety obudzilam się przed 5 i od tej pory nie śpie. Jest mi słabo bo maleństwo tak mnie kopie u góry brzucha, że czuję aż w klatce piersiowej i przez to mnie mdli. Mam nadzieję, że zaraz sobie usnę hehe

kamikaa współczuję Ci z teściową. Miałam podobnie jak mieszkałam u swojej, na szczęscie teraz dzieli nas kilka km.

Witajcie brzuchatki!
Jak nocka mineła? u mnie super, spałam jak suseł i tylko raz pobudka na siusiu :-)
Matko jakie mi sie snią pierdoły :-)Dzis mi sie sniło ze mialam wystepowac w mam talent, juz bylam w finale i mialam zaraz miec wystep niestety musialam wstac i nie wiem co za talent prezentowałam, w kazdym razie mialam jakąs wielką dmuchaną żabę:szok::-) a co najlepsze to przede mna wystepowala kylie minogue hahaha! Skąd sie biorą takie sny :-D
Dzis musze jechsac do pracki, uporzadkowac papiery, na szczescie obiadek mam z wczoraj, fasolke o bretonsku takze nie musze nic pichcic :)
Młoda mamusia gratuluje córki!

:-DHelloł :):-D
Ja juz o 6:30 pobudka K wczesniej do pracy no ale potem jeszcze troszke kimnelam...zaraz jakies sniadanko trza zjesc. Widze ze u nas piekne sloneczko wychodzi....suuuper pojde na spacerek....
ja mam jeszcze troche wczorajszych łazanek. Narobiłam cały duzy garnek i zostalo tylko troche tak mezowi smakowały:-D i bede musiała wymyślić coś na obiad...

a u nas byla tesciowa i takie gow*** pierd**** ja juz nie moge tego sluchac wszystko lepiej wie i nic nie da sobie powiedziec ,siedzimy i gadamy i planujemy co robimy na swieta i piszemy na karte zakupy co potrzebujemy zeby nam z polski przywiezli i M mowi sliwki suszone na kompot i pisze a ta ni z tad nie z owad "po co sliwki ja nie lubie "
M pisze na kartce grzyby suszone bo tutaj drogie a chce do bigosu dodac tak dla smaku i zapachu a ona "a po co ci grzyby " cisnienie mam 300 zabralam sie i poszlam do gory i wysprzatalam cala lazienke a nerwy mam takie ze bym wszystko roz****

Qurwa jak takie beda swieta to juz sie CIESZE

Jakas pojebana z dnia na dzien coraz gorsze gowno pierd*****

stoje w kuchni i myje gary podchodzi do mnie i pyta
"widzialas gdzies moze male choinki "
ja "nie ba nie bylam na miescie "
ona "DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!

Qurwa co DLACZEGO

Sorry ale jestem tak wkur**** ze szok az mi sie krew gotuje ,nie wiem moze jakas przewrazliwiona jestem czy jak ????co to za pytanie DLACZEGO
- Kochana ja mam to samo.... jak kupie ziemniaki..... to po co kupilas ziemniaki jak my mamy....ale ja Kur..nie mam i tak jest z kazda jedna rzecza.....a najlepsze jest to ze zawsze co jest jakas okazja ..jej urodziny albo cokolwiek i kupujemy jej prezent to ona mowi z nerwami..." po co pieniadze wydawaliscie....sandra weź to sobie...." zamiast sie cieszyc wredna SU** to takie cos pierdzieli i powiedzialam K ze juz nigdy, przenigdy w zyciu jej nic nie kupie. Nie dosc ze o moich urodzinach nikt nie pamieta to jeszcze sa tacy niewychwani jak im sie kupi prezent....Jakies 2 lata temu na dzien matki kupilam mojej mamie preznt i jej wyslalam..( jak jeszcze uważala mnie za córke:eek:) takie kremy z garniera zestaw przeciwzmarszczkowy, to cieszyla sie jak glupia i juz po miesiacu nie bylo...no i tesciowej takie same kupilismy to do tej pory stoinie otwarte:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Dzień dobry.
Noc miałam okropną. Najpierw się rozryczałam, potem nie mogłam dojśc do siebie.
Potem przewracałam się z boku na bok. Na plecach już leżeć nie mogę mały uciska,na brzuchu też.
Zostają tylko boki:eek: DObrze ze mam chociaż tą poduszkę rogala, bo bez niej to nie wiem jakbym spała.
Teraz jestem sama, mały pojechał do rodziców, a ja będe siedziała i papiery pisała:no: Więc będę do was zaglądać dość często w przerwach.:-)

Pozdrawiam.

Witam |Kobietki:-)
Ja wlasnie przyszlad do domciu i za dwie godzinki musze wracac bo piłam tą okropną glukoze :-/ Aż mnie coś drapie w gardle.
Ja te w nocy jakoś fatalnie spałam wogole nie moglam zasnac i tak mi goraco ze szok.
Wogole to troszke sie zdolowalam, jak bylam w laboratorium to spotkalam moja sasiadke ktora jest pielegniarka i ona oczywiscie ze ladnie wygladam brzuszek rosnie i mowie jej ze 12kg przytlam a ona wielkie oczy :-/ Hm... mi sie nie wydaje ze to strasznie duzo moze dlatego tak reaguja ludzie bo jestem niska 160cm ale jakos tak przykro mi sie robi :-/ Eh... może jestem przewrażliwiona.

Dzięki dziewczyny za gratulacje:)Chociaż na razie staram się nie nastawiać tak do końca,że to panna,bo nikt na 100%nie potwierdził...ale jakoś mi przyjemnie i do brzusia mówię córeczko...lepiej to brzmi niż tak bez osobowo...
Aneczka...koleżanka ma z 150cm a przytyła już 14 kilo(25tydz.) i wcale źle nie wygląda-głowa do góry!
Adelina-teściowie absolutnie nie mają prawa do decydowania co i jak stoi w waszym mieszkanku!-niech się bujają...
Kamikaa-jak kiedyś walniesz teściową patelnią w ten głupi łeb to każdy sąd Cię uniewinni;-)

reklama
witajcie
u mnie noc spokojna w miarę choć śnią mi się takie rzeczy,że szok, muszę przestać oglądać program na Discovery o bliźniakach i sześcioraczkach wczoraj mi się śnilo,że czworaczki mi się urodziły i nie mogłam sobie z nimi poradzić. Niby człowiek przyzwyczaił się do myśli dziecka, dwojga, ale po nocach dalej coś się śni...

u mnie pogoda okropna, szaro ciemno, normalnie jakby mi ktoś w głowę przyłożył

hm naszym głównym marcowym wątkiem są teściowe,oj moja też wczoraj coś palnęła, ale staram sie jedym uchem wpuszczać drugim wypuszczać

w sypialni mam stragan, mąż dobrał się w końcu do przerobienia mebli pod kątem dzieci, a wiecie jak to jest mieć w domu fachowca,u siebie robi się zawsze na końcu, ale twierdzi,że do świąt wszystko zrobi

chciałabym,żeby było już po świętach bliżej marca, już coraz ciężej się robi, w nocy pobolewają plecy,jak siedzę cisnie pod cyckami ale nie ma co narzekać jeszcze daję radę i tak chyba nie jest źle, no i zrobiło się 8kg do przodu...cóż takie uroki ciąży, ale powiem szczerze jem bez wyrzutów sumienia

miłego dnia, idę zrobić małą kawkę bo chyba bez niej nie da rady

Do góry