Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie kocham moje dodatkowe kilogramy :-) Tylko mnie tak zabolało bo on przytył parwie 20kg od kąd jesteśmy razem a ja mu tego ani razu nie wytknęłam no też żartobliwiea tu szlechetny cel-nasza dzidzia. Nie wqrzyło by mnie to tak bardzo bo mówi do mnie tez kluskeczka, barbelucha
ale tak zabiegał bym mu obiecala ze wroce do wagi sprzed ciąży ze to mnie zabolało..jakby to był najważniejsze po porodzie i zamiast myslec o dziecku to bede myslala o moich kg
no coż sama dla siebie chce wróćić do poprzedniej wagi ale nie dla niego
![]()

jutro od rana bede nad tym sleczec...
wie któras z was co to oznacza?? moj lekarz bedzie dopiero w pon, a ja ciekawa jestem czy wszystko ok
hmm, z tego co wiem to w ciązy zawsze jest czegoś za dużo albo za mało, ale czego dokładnie to nie pamiętam:/Wróciłam z pracki,ale wzielam sobie papiery do domu bo strasznie duzo sie tego nazbierałojutro od rana bede nad tym sleczec...
odebrałam wyniki krwi i mam za malo limfocytów i za duzo neutrofiliwie któras z was co to oznacza?? moj lekarz bedzie dopiero w pon, a ja ciekawa jestem czy wszystko ok
Moniskabe współczuje tesciowej.....
Monia moj M tez taki ostrozny, i tez jeszvze nic nie kupowalismy, dopiero po swietach ruszamy na łowy![]()