reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

gangrena mniejsza nie śpi już od 6 :wściekła/y: znowu wstawała milin razy w nocy :wściekła/y: Abyła takim rozkosznym dzieckiem :sorry: Nic, jakos to przetrwam:eek:

Aż M przyleciał z sypialni pytać się dlaczego się śmieję na cały blok:-p:tak::-D:-D:-D.
Laseczki dzięki;-);-):tak:.
Ja tylko daję znać że żyję.W poniedziałek mówię im że mam inna pracę załatwioną i im dziękuję.Jutro siorka M(chrzestna Jula) przyjeżdża posiedzieć z nim;-):tak:.

No to super wieści :tak:

i tak Ci wczesnie usneła,Oliwka dopiero je kolację-kulki z mleczkiem i zaraz mycie zabków i lulu ale pewnie przed 21.30 to nie usnie.

a ty Anka co tak wczesnie się żegnasz????/ co będziesz robić?:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Kulki z mlekiem na kolacje:szok: Moja by po takiej kolacji nie spała jeszcze przez 3 godziny, za duzo węglowodanów :rofl2: Biegała by jak nakręcona :-D

MALINKA fajnie to napisalas Wyszlo ZE ZNAJOMA W POJEMNIKACH NA SIUSKI MROZILA MOCZ :-D:-D:-D:-D
GRATULUJE ze tak sie fajnie uwinelas z tymi oknami
I ze wizyta lekarza udana i zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

MARTA nie wiem o co chodzi Ty sie opiekujesz innym dzieckiem?Moge sie tylko domyslec o co chodzi A to chcesz zrezygnowac?Masz cos juz innego na oku?Czy jak co to zostaniesz bez pracy?

MADZIULA gratki dla Ksewka :tak:

Nie udalo mi sie wczesniejz ajzec Bylam u kolezanki Jak wrocilam to Oliwce dalam drugie danie bo zupke jadla wczesniej Ja tez zjadlam obiad I zaczelam dzwonic Udalo mi sie tylko jednego faceta NIBY UMOWIC bo amm do niego dzwonic dzien wczesniej potwierdzic spotkanie i wtedy poda mi adres Jakos wydaje mi sie ze to bedzie Lipa
Ciezko w tym grudniuz tymi spotkaniami :-(
Pozniej zabawa z Oli Karmienie I staralismy sie ja uspac juz od 20 a zasnela kolo 22 :cool:

No mi też się widzi, że to bedzie lipa. :eek:

Byliśmy na hipoterapii i wdepnełam w końskie łajno:-DTo juz drugi raz. Jakoś zawsze mnie sie to przydarzy.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Potem gosci mielismy i jestem wyczerpana padam na twarz. Podczytałam Was ale wybaczcie nie odpisze bo A. marudzi ....

To będziesz miała kupę szczęścia ;-):tak:

reklama
Witam porannie:-):-):-)
Za oknem wielka mgła, Maja w przedszkolu (czekają dzisiaj na mikołaja:tak::tak:) a ja jak zwykle do komputerka.
Zaraz idę zbierać cytaty ale najpierw chciałam się przywitać:-):-)

Szczerze to jak ja ja widziala a to bylo mc po porodzie to wygladala extra.Ale my kobiet wiecznie niezadowolone jestesmy hehehe

O to chodzi, wiecznie widzimy w sobie coś nie tak:no::no::no:

HM...On ma na imie Ksawier,ale obchodzi dziś :tak:ale oczywiście wszystkim dizekuje

Przepraszamy za pomyłkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Malinka to nalog heheh ja mam to samo bawie sie z Laura w ZOO i to samo mowie zaczekaj mama zaraz wroci hihihi i myk na kompa:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

Witam i ja,mam przerwę w pracy to zajrzałam:tak:.Jutro im mówię,żeby sobie kogoś szukali:-p:sorry::crazy::crazy::crazy:.

A ja bym im nic wcześniej nie mówiła tylko zostawiła na lodzie za takie postępowanie:tak::tak::tak:

Luna golabki mniammm ja nie robie bo moj nieprzepada ale z pudliszki maja dobre:-p Nie ma jak swojskie:cool2:

A mój gołąbków nie lubi więc nie gotuję:-:)-:)crazy::crazy:

Witam! Byłam rano u Mamy bo potem hipoterapia. Zuza śpi wiec zabrałam sie za obiad i za siebie:tak:Widze że chorowitek dużo wszystkim zdrówka życze. U nas jakoś spokój chociaż mnie wczoraj strasznie mdliło na wieczór i gardło troche boli.:-( Mama jutro z Młodym wychodza. Miał podwyższony cukier pewnie od nerwów no i od czekolady bo wiadomo jak w szpitalu to Ciocie i Babcia czekoladki znoszą;-)
Brat miał chyba infekcje tylko a cukier sie podniósł bo nażarł sie słodyczy i troche martwił o Mame:-p

Super że z mamą lepiej i że jutro wychodzą :tak::tak::tak:
Moja dzisiaj chyba cukrzycy się nabawi jak dostanie w przedszkolu paczkę od mikołaja:-D:-D:-D

jupi umyłam okno w kuchni:-D:-D:-D:-D

To może i u mnie pomyjesz?

posiedziałam z dzieciakami na allegro i wybrały sobie co by chciały od mikołaja a więc:
adam Cobi KLOCKI CREATIVE W PLASTIKOWEJ SKRZYNI 21000 (829236295) - Aukcje internetowe Allegro
i powiedział tylko to to mi się podoba najbardziej:tak:
a julka to :
WÓZKI DLA LALEK, LALKOWE- MINI SPACERÓWKA !!! (836346974) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Duży Wózek dla Lalek-Jokomisiada_baby (824635457) - Aukcje internetowe Allegro
albohttps://ssl.allegro.pl/item811797561_duze_rozowe_wozki_dla_lalek_paulinka_2_kolory.html
i powiedzci który wózek ładniejszy???????
a dla Banderasa prezen czeka na strychu to taki sześcian z karzdego boku co innego i mówiąca książeczka i guziczki i cyferki mnóstwo światełek dźwięków i moc różności dla malucha może jeszcze jak starczy funduszy to pomyślimy o drewnianych klockach dla niego:tak:

Prezenty super.
A co do wózeczków to ten trzeci my mamy i niestety dla mojej Mai już jest przymały a moja ma 116cm wzrostu:tak::tak: Tak jak któraś później też pisała patrz na rozmiary bo ten wydaje się duży a w rzeczywistości wcale taki nie jest:no::no::no:

ZAPOmniałam sie pochwalic ,ze pani logopeda bardzo chwali Ksawka ,który nauczył siewszystkich sz,cz ,dz szcz i różnych szeleszczących zbitek,mamy go tylko w domu pilnować ,poprawiac i utrwalać ,choc w domu mam wrażenie tak bardzo sie nie stara ,ale sama słyszę poprawę

To super że widać postępy:tak::tak::tak:

mała już bez gorączki absolutnie, wariuje i woła na dwór, no dzis z nią jeszcze nie wyjdę, może jutro jak tak ładnie będzie.

Super że gorączka puściła:tak::tak::tak:

nie wiecie czy jakas wojna sie szykuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kurde u nas co róż jaki s smigłowiec czy helikopter lata, juz od rana chyba z 10 razy przelecial i pewnie drugie tyle jeszcze sobie polata :sorry::sorry::sorry::sorry:

Może trzecia wojna światowa się zaczyna;-);-):-D:-D:tak::tak:

Dziewczyny zarzucę trochę prywaty ,moze któraś sie skusi ,albo zna kogoś kto potrzebuje ,to zawsze lepiej od kogoś znajomego:rofl2:
Sony Ericsson XPERIA X1

zbieram na święta:tak:

Ja chętnie bym się skusiła bo lubię nowe telefoniki ale kasy brak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

Anaconda pisłaś gdzieś ze przykarmieniu dziecko kilogramy zabiera, nie w moim przypadku :eek::no:

No przecież KAŻDY tak mówi:-p:-p:-p

Co do pojemniczków, mi doktóka poradziła pojemniczki na mocz z apteki, są wysterylizowane i się nadają pod względem skladu. Kosztują ok 70gr sztuka.

Super pomysł, zapamiętam dla następnego dzidziolka:tak::tak::tak:

A ja wsisialam na skype z siostra Nagadalysmy sie jakbysmy sie rok nie widzialy:-D:-D czytaj przedwczoraj:rofl2:

Bo z siostrzyczkami najlepiej się rozmawia:tak::tak::tak:

Byliśmy na hipoterapii i wdepnełam w końskie łajno:-DTo juz drugi raz. Jakoś zawsze mnie sie to przydarzy.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Potem gosci mielismy i jestem wyczerpana padam na twarz. Podczytałam Was ale wybaczcie nie odpisze bo A. marudzi ....

To będziesz miała szczęście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie zauważyłam ze tam mocz pisze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no wiesz uryna leczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wita porannie moja panie:-):rofl2:
dzis nocka spokojna,moje dziecie glodomor zjaldo o 6 kasze i o 7 musiala druga butla poprawic:sorry::sorry::sorry::sorry::rofl2:
ale dalej spi.Paulina w szkole.p w pracy:-)
pogoda sie popsula.plus 2 i chmury:-(

wczoraj bylam u mamy a wieczorem to juz padlam.ide poczytac

Hej mamuski Nocka u nas nie za fajna :no:Po 2 sie obudzila i wyladowala w naszym lozku i odrazu byla grzeczna a tak to wyla jak opentana Ja chyba musze sie z nia dzis sama do lozka polozyc i zobaczymy czy bedzie spokojna Moze jej wlasnie o to chodzi aby spac z nami A z G to strasznie niewygodnie Oliwka sie rzuca Pcha na nas Ja sie w nogach az polozylam ale bylam taka skulona Ale przynajmniej nikt na mnie nie wchodzil hihihih

Dzis nie mam nic w planach Teraz jem sniadanie I patrze na brzydulke Oli o dziwo jeszcze spi A zawsze wstaje po 7 Ciekawe o ktorej zaliczy drzemke
Mam nadzieje ze uda mi sie dzis kogos umowic :tak:

Kulki z mlekiem na kolacje:szok: Moja by po takiej kolacji nie spała jeszcze przez 3 godziny, za duzo węglowodanów :rofl2: Biegała by jak nakręcona :-D

no moja nie ma problemu aby zasnąć po kulkach,czasami ma takie zachcianki co zrobic :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dokładnie tak wyglądam dzisiaj :eek::rofl2::rofl2:
ja tez bo się nie wyspałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do wózeczków to ten trzeci my mamy i niestety dla mojej Mai już jest przymały a moja ma 116cm wzrostu:tak::tak: Tak jak któraś później też pisała patrz na rozmiary bo ten wydaje się duży a w rzeczywistości wcale taki nie jest:no::no::no:

popieram w 100% to ja pisałam :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Hej mamuski Nocka u nas nie za fajna :no:Po 2 sie obudzila i wyladowala w naszym lozku i odrazu byla grzeczna a tak to wyla jak opentana Ja chyba musze sie z nia dzis sama do lozka polozyc i zobaczymy czy bedzie spokojna Moze jej wlasnie o to chodzi aby spac z nami A z G to strasznie niewygodnie Oliwka sie rzuca Pcha na nas Ja sie w nogach az polozylam ale bylam taka skulona Ale przynajmniej nikt na mnie nie wchodzil hihihih

Dzis nie mam nic w planach Teraz jem sniadanie I patrze na brzydulke Oli o dziwo jeszcze spi A zawsze wstaje po 7 Ciekawe o ktorej zaliczy drzemke
Mam nadzieje ze uda mi sie dzis kogos umowic :tak:

a ja zauważyłam ze dorota co noc bierzecie Oliwke do siebie do łózka,ona sie juz przyzwyczaiła i dlatego sie budzi i chce do was :tak::tak::tak::tak::tak::tak: takie jest moje zdanie:tak::tak::tak::tak:

a więc ja się nie wyspałąm.

Oliwka malutko spi ostatnio.usneła o 22.00 a wstała 6.30.a ja sie połozyłam koło 24.30 bo film oglądałam wiec padam :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

już jestesmy po śniadanku,na dworzu zimno brrr az mi się nie chce wychodzic na dwór:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ja też dzisiaj jakaś niewyspana wstałam, jakby noc przykrótka była:sorry::sorry:
Dorota jak zaczniesz z małą spać to potem trudno będzie ci ją od tego odzwyczaić:tak::tak:

reklama
Kurcze oli jeszcze spi Ja w tym samym pokoju obejrzalam brzydule pisze na klawiaturze a Ta spi Dlaczego w nocy nie mogla tak spac????????
Juz mialysmy fajnie ulozone po 7 wstajemy Drzemka miedzy 10-11 I pozniej kolo 20 juz spala A dzis to ja nie wiem jak to bedzie Bo jak drzemka sie przesunie to i spanie

Wiem ze jak zaczne z nia spac to sie przyzwyczai ALE SZCZERZE TO WOLE Z NIA SPAC NIZ Z G :tak:
Jak jest miedzy nami to juz wam pisalam I wole spac z Oliwka niz z nim

Ja tez dzis nie wyspana i wygladam podobnie :-D:-D

Co do wozkow to powiedzcie mi wlasnie JAKIE POWINNY BYC WYMIARY WOZKA DLA TAKIEGO ROCZNEGO DZIECKA ?
BO MY SIE ZASTANWIAMY DLA OLI KUPIC WOZEK ALE powiedzcie z doswiadczenia lepiej teraz kupic jej mniejszy jak ona ma roczek i kiedys kupic jej wiekszy?
Czy odrazu wiekszy?Mnie wie wydaje ze teraz lepiej taki na teraz ale moge sie myslic wiec doradzcie prosze:tak:

Do góry