reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczyny czy wy czytacie wyborcza? Ja mam do niej dostep tylko przez neta ale mam jak w gadzetach na goolge na stronei glownej i co chwija sa jakies naglowki o kobietch w ciazy.... i to co dzis przeczytalam jest okropne, kazali kobiecie isc poronic do domu.... czy tak sie w Polsce naprawde dzieje? i to w tak duzym miescie jak Lodz? Szok doslownie, brak slow.

reklama
Co kupujecie swoim mężom na Mikołaja??
bo ja niewiem co...:-(

Ja niestety standardowo płytę:-) w dodatku jedną z dwóch jaką zażyczył sobie mój mąż:-) On niestety nie lubi niespodzianek więc zawsze tak jakoś sam wcześniej da mi do zrozumienia co mógłby ewentualnie dostać, a ja wspaniałomyślnie zawsze mu to kupuje:-)

dziewczyny czy wy czytacie wyborcza? Ja mam do niej dostep tylko przez neta ale mam jak w gadzetach na goolge na stronei glownej i co chwija sa jakies naglowki o kobietch w ciazy.... i to co dzis przeczytalam jest okropne, kazali kobiecie isc poronic do domu.... czy tak sie w Polsce naprawde dzieje? i to w tak duzym miescie jak Lodz? Szok doslownie, brak slow.

o maaatko:szok: ja tam rzadko czytam gazety, oglądam generalnie wiadomości w tv...

CZarnuszka GRATULACJE!!!

mój dzidziol znowu dziś się przemieścił i skakał mi po pęcherzu już sama nie wiem ile razy dziś byłam w wc

główkę ma po moimi żebrami:tak::tak::tak:

myślałam że Natalka była ruchliwa ale Mateusz przebija ją jak nic:-D:-D:-D

co do tygodni to nam leci 27 a na święta już 30 będzie:-D:-D:-D

po nowym roku zaczniemy szykować pokoik ciuszki i jakoś zleci:-D

ja wierzę że nas tak koło 25lutego już pokroją:tak::tak::tak:

magmadzia mje pytanie do tych artykolow jest ... czy w Polsce tak sie naprawde dzieje? z tego co was czytam to prawie kazda mamusia w PL ma comiesiecze usg, lekarze sa w miare mili (mowie tylko o gin) bo o wielu pediatrach mam okropne zdanie.
Czy byc moze sa to pojedyncze zdarzenia do ktorych dorwala sie prasa i robia z tego afere.

magmadzia mje pytanie do tych artykolow jest ... czy w Polsce tak sie naprawde dzieje? z tego co was czytam to prawie kazda mamusia w PL ma comiesiecze usg, lekarze sa w miare mili (mowie tylko o gin) bo o wielu pediatrach mam okropne zdanie.
Czy byc moze sa to pojedyncze zdarzenia do ktorych dorwala sie prasa i robia z tego afere.

prasa musi z czegos zyc

takie akcje u stomatologów czy urologów tez sa i u nas i zagranica
nasi znajomi z niemiec tez czsamia róznosci o opiee zdrowotnej opowiadaja

a ja np w stanach czy na wyspah chyba by nigdy dzidzi nie donosiła:zawstydzona/y:

wydaje mi sie ze rzeczywiscie nie mamy co narzekac
ale trzeba wziac pod uwage ze sporo z nas chodzi do gina prywatnie

ja akurat w tej ciazy mam luksus super lekarza zna nfz:tak::tak::tak:

reklama
to sa ostatnie 3 artykuly jakie mnie zastanowily w wyborczej, ja wiem ze do konca nie mozna im wierzyc bo reporterzy lubia wyolbrzymiac.
Niech poroni w domu

Rodziłam na taśmie

i ostatni nie zwiazany z ciaza ale dajacy do myslenia...
Przepraszamy, że żyjemy

Kojarzy mi się to wszystko z poprzednim wiekiem:shocked2:
Mnie osobiście nigdy nie dotknęło takie zachowanie,rodziłam w państwowym molochu i nie mogę narzekać. Może mam zbyt małą stycznośc ze szpitalami, ale trudno mi jest sobie wyobrazić że takie zachowania jeszcze maja miejsce. Ale kto to wie...Nieczułe pielęgniarki, które traktują pacjentki jak wrogów...Bez obrazy dla naszych marcowych pielęgniarek ;-)Nie chcę generalizować.

Do góry