reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
izulkaco ja czytam !!!!
ale swietnie :-) kurcze super wielkie gratulacje dla ciebie i nazyczonego
bardzos ie ciesze ze tak pieknie sie ułożyło wszystko
:-) powodzenia kochani ;-)

marela
Podwójna marcóweczka ;)
czesc brzucholki
,
Sypialnie super dziewczyny !!!
My mamy też "niby" sypialnie ale nic z kompletu , ale nie narzekam , szczególnie to łóżko - nie wyobrażam sobie spać na zwykłej wersalce, i tak nieraz przepychamy się bo nam ciasno
, u mnie problem że mamy tylko 1 pokoik dla siebie, i mam teraz problem gdzie wstawic łóżeczko , ale myślę że rodzice odpalą nam jeszcze jeden teraz. A w naszym to żadnego stołu, ławy itp, tragedia , ale jak mam gości to wypożyczam pokój od rodziców. Trochę lipa
, ale mniej sprzątania
A to nasze łóżeczko- tylko kolor jabłoń : VOX - Sypialnia
mi dzis mama powiedziała że już jakaś grubiutka jestem , ale niby mi ładnie
Ja dzis od rana na nogach, byłam w pracy, dobrze że dziś tylko 2 h , potem musiałam badania okresowe zrobić - i tu nie wiem po co
, przecież i tak po powrocie będe musiała robić jeszcze raz , ale cóż wysłano mnie i już !!! U nas te badanie sąważne 2 lata a u mnie będą nie cały rok
.
Przyjechałam jeszcze na obiadek do odmku i znowu za chwile do roboty- rada do 19:30 :-(, mam nadzieje ze sie szybciej skonczy. Kurcze żebym jeszcze miala blisko a tu musze jechać15 km w jedną stronę i tak kursuję dziś jak wariatka
Sypialnie super dziewczyny !!!
My mamy też "niby" sypialnie ale nic z kompletu , ale nie narzekam , szczególnie to łóżko - nie wyobrażam sobie spać na zwykłej wersalce, i tak nieraz przepychamy się bo nam ciasno

A to nasze łóżeczko- tylko kolor jabłoń : VOX - Sypialnia
mi dzis mama powiedziała że już jakaś grubiutka jestem , ale niby mi ładnie
Ja dzis od rana na nogach, byłam w pracy, dobrze że dziś tylko 2 h , potem musiałam badania okresowe zrobić - i tu nie wiem po co

Przyjechałam jeszcze na obiadek do odmku i znowu za chwile do roboty- rada do 19:30 :-(, mam nadzieje ze sie szybciej skonczy. Kurcze żebym jeszcze miala blisko a tu musze jechać15 km w jedną stronę i tak kursuję dziś jak wariatka
marela
Podwójna marcóweczka ;)
xXxIzuLQaxXx - SUPER I PRZEOGROMNE GRATULACJE !!! 

xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No kochane, naprawde jeszcze raz wszystkim dziękuje
Bałam się że powiecie że za wcześnie itd..
ale wasza reakcja mnie ucieszyła 

No zaległosci nadrobione 
Ja w wekendy rzadko mam czas, zeby do Was zajrzec, spedzam ten czas z moim M, a w ten weekend znów imprezy były i wczoraj jak zrobilam obiad, to walnełam sie do łozka i lezalam do wieczora.
Bylismy rano na zakupach, kupilismy choinke i lampki. Czarnuszka my tez kupilismy tą zielona z białymi koncówkami, sliczna jest. My kupilismy taka na 180 cm.Jeszcze bombki musimy kupic, ale nie moge sie zdecydowac w jakich kolorach zrobic tą choinke.
Marti gratuluje wyboru mieszkanka i powodzenia w zalatwianiu kredytu!
Emilia witamy w naszym gronie.
Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4
Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!

Ja w wekendy rzadko mam czas, zeby do Was zajrzec, spedzam ten czas z moim M, a w ten weekend znów imprezy były i wczoraj jak zrobilam obiad, to walnełam sie do łozka i lezalam do wieczora.
Bylismy rano na zakupach, kupilismy choinke i lampki. Czarnuszka my tez kupilismy tą zielona z białymi koncówkami, sliczna jest. My kupilismy taka na 180 cm.Jeszcze bombki musimy kupic, ale nie moge sie zdecydowac w jakich kolorach zrobic tą choinke.
Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4

Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Kurcze napisałam taka długą wiadomość. i mi sie net zawiesił Grr

Więc znowu się witam :-)
Wyspałam sie piękniutko. W wc bylam jak M szedł do pracy rano i dalej spałam do 11 hehe Zakupki małe już zrobione. Teraz gotuje żurek na obiad. Musze ryszyć z porządkami bo sie nie wyrobie hehe.
Rodzice pojechali do babci. Dzisiaj ją pionizują. Nareszcie wstanie na nogi!
Ja pije kasuwie i zjem drożdźówke z makiem mniammm Jutro jedziemy na zakupy. M dostal bony z pracy wiec juz takie przedświąteczne zakupki zrobimy.
My z M tez postanowilismy pokazać jego rodzicom że damy rade! Że się mylą!! No i chodziliśmy od banku do banku aż w koncu znaleźlismy taki, który dal nam kredyt. My wierzymy że miłość zwycięzy wszystko! Jestem pewna że dacie rade!!
Czarnuszko chyba jeszcze nie gratulowałam zdanego prawa jazdy!!!!
Piękna sypialnia! My mamy pokój gościnny urządzony prawie cały z Bodzio i jestesmy zadowoleni
Miłego dnia Brzuchatki:-):-)

Więc znowu się witam :-)
Wyspałam sie piękniutko. W wc bylam jak M szedł do pracy rano i dalej spałam do 11 hehe Zakupki małe już zrobione. Teraz gotuje żurek na obiad. Musze ryszyć z porządkami bo sie nie wyrobie hehe.
Rodzice pojechali do babci. Dzisiaj ją pionizują. Nareszcie wstanie na nogi!

Ja zadzwoniłam do poradni i pielęgniarka powiedziała że mam wziąść butelke wody niegazowanej do popijania. Nie musze sie ograniczać w jedzeniu słodyczy dzisiaj popołudniu więc wciągne pączusia:-)Jak byłam na badaniu z 50g glukozy to mi powiedzieli że moge w 200ml wody...ale i tak co drugi łyk popijałam czystą wodą - tak mi poleciła pielęgniarka, żeby nie zwymiotować![]()
niestety, ale taki mysli tez mam w glowie.
Zeby za wszelka cene pokazac im, ze sie myla..
My z M tez postanowilismy pokazać jego rodzicom że damy rade! Że się mylą!! No i chodziliśmy od banku do banku aż w koncu znaleźlismy taki, który dal nam kredyt. My wierzymy że miłość zwycięzy wszystko! Jestem pewna że dacie rade!!

Moje wieeeeeeeelkie GRATULACJE!!! Juz za miesiąc ślub...jak pięknie :-)Hej kochane :*
U mnie okprzepraszam znów za nieobecność, ale miałam weekend pełny wrażeń, a dziś mnóstwo załatwień. Wszystko się świetnie układa
i oby tak dalej
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze
:*
Czarnuszko chyba jeszcze nie gratulowałam zdanego prawa jazdy!!!!

Miłego dnia Brzuchatki:-):-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
No zaległosci nadrobione
Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Ja bym na Twoim miejscu zmieniła lekarza, skoro ma fochy nie jest miły itd.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Co prawda tylko cywilny, ale uznaliśmy, że tak będzie lepiej jak weźmiemy ślub przed narodzinami maleństwa