reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moniskabe miałam podobny problem z juką, okazało sie ze grzyb i trzeba było ją przesadzić, dokładnie wymyć korzenie i kupic taki srodek który wkłada sie do ziemi. Ale nie wiem czy z twoim kwiatkiem dzieje sie to samo...a ten kwaitek ma taki gruby długi korzeń może ?

reklama
Cześć :-) Miałam dzisiaj iść na badania ale zaspaliśmy hehe i pójde w czwartek. Wtedy nastawie chyba 3 budziki :-D Byłam dzisiaj oddać papiery do szpitala żeby mi pozwolili badania przeprowadzić. Więc czuję że COŚ do mojej magisterki zrobiłam hehe Żurek ze wczoraj na obiadek więc nie musiałam sie wysilać. A teraz ide do szafek. Trzeba ruszyć dupsko:eek: :eek:
Adelina wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek!! Zdrówka dla Ciebie i Maluszka i spełniania wszystkich marzeń :-)

ja wczoraj robiłam badania w laboratorium, też na glukozę... jakoś przeżyłam
ale krew pobierała mi jakaś pechowa pielęgniarka, nie mogła trafić w żyłę, więc się gimnastykowała i tak zestresowała, że już z drugiej ręki mi musiała inna pielęgniarka pobierać,
ja od lat honorowo krew oddaje dla PCK, więc się nie boję igieł i kłucia, ale pielęgniarka wystraszyła się strasznie :-D miałam ubaw, i musiałam ją uspakajać, że nic się nie stało, ukłucia zagoją się szybko ;-)

Jak dobrze że sa tez takie pacjentki jak Ty hehehe. ;-)

o mało nie wykopyrtnęłam się w wannie :eek:
ciągle jeszcze zaskakuje mnie moja "inność", chyba mnie brzuch przeciąża :confused2:

ostatnio też mi sie to zdarzyło. Nie wywróciłam sie ale bardzo mi sie w glowie zakręciło. W ogole często jak chodze to trace równowage. Lekarz mi mówił że dzieciątko uciska na nerwy itd i dlatego tak się zdarza. Musimy uwazac na siebie!! :tak:

Mississ poczekajcie lepiej na zielone światełko. Jak lekarz Wam juz pozwoli to będziecie działać :-)

Chciałam jeszcze coś napisać i zapomniałam :-D skleroza mnie dopada :-D
Buziaki i miłego popołudnia. Ja biore sie do pracy :-)

Hej dziewczyny :) Wpadam tu bardzo rzadko, więc na pewno mnie nie znacie.
Mam takie pytanie: jestem w 24 tygodniu i wg informacji ciążowych mój dzidziuś powinien ważyć ok pół kilograma. Tymczasem jak w 22 tyg miałam robione usg, to już ważył 650 g. Czy to nie za dużo? Lekarz nic nie mówił wprawdzie o żadnych nieprawidłowościach. Ja i mąż jesteśmy wysocy (ponad 180 cm), czy to możliwe, że dlatego też dziecko będzie spore? Kość udową też miało już 44 mm

dziewczyny od 1,5 tygodnia drga mi powieka, tak mnie to wkurza... biorę magnez już dość długo (bo miałam skurcze i bóle głowy) i nic to nie pomaga, teraz już pare dni biorę Aspargin (potas+magnez) hmm i nic... dalej drga...
chyba zwariuje :rolleyes2:
mam podobny problem. I myśle walsnie nad tym żeby zacząc brac aspargin. Ide do lekarza ze wtorek to sie dowiem. Mam tez skurcze łydek mimo ze biore magnez z wit b6 3 razy dziennie. Grrr

A od paru dni zauwazyłam że mam wieczorem obrzeki na nogach :-( jak mam skarpetki załozone i to takie luźne to wieczorem zawsze mam bardzo odciśnięte :-( takie niekształtne nogi mi sie robią. Mój M sie ze mnie wczoraj śmial. I dopatrzył się 2 rozstępów :sorry: faceci umią poprawić humor:sorry:

A ja korzystając z okazji, że nie musze dziś dla nikogo gotować, idę sobie frytki usmazyć, bo już chyba ze 2 miesiące mam na nie ochotę, tylko nigdy mi się nie chce robić :-D

ohoho...u mnie też dzisiaj frytunie:-)
kurczak pieczony i sałata lodowa z warzywami i sosem czosnkowym
już mi ślina cieknie, ale czekam na Marcina:-D

Jej, dziekuję wam wszystkim!!!!!!!! Nigdy w zyciu nie dostałam tylu urodzinowych życzeń:)) to naprawdę wspaniałe, ciesze sie ze znalazlam kiedyś to forum, jakos mi lzej zawsze:)) ijeszcze Caroline takie torcisko...mniam:))))))szkoda ze tylko wirtualne:)

a ja na urodziny poszlam sobie do fryzjera, odebrałam swoje nowiutkie-niesmigane prawo jazdy:-D i jestem tak zmeczona po tym ze padam ...to moje 26 urodziny a czuje sie jak stara babcia..podbieglam 5 krokow do autobusu, to potem mnie taki skorcz zlapal ze balam ise ze urodze w tym autobusie..masakra:////

raz jeszcze dziekuje!!

Hej dziewczyny :) Wpadam tu bardzo rzadko, więc na pewno mnie nie znacie.
Mam takie pytanie: jestem w 24 tygodniu i wg informacji ciążowych mój dzidziuś powinien ważyć ok pół kilograma. Tymczasem jak w 22 tyg miałam robione usg, to już ważył 650 g. Czy to nie za dużo? Lekarz nic nie mówił wprawdzie o żadnych nieprawidłowościach. Ja i mąż jesteśmy wysocy (ponad 180 cm), czy to możliwe, że dlatego też dziecko będzie spore? Kość udową też miało już 44 mm
mysle, ze nie masz co sie martwic skoro lekarz powiedzial, ze jest ok.
Moj Gigancik w 23 tygodniu wazyl 700 i podobno ok :-D

wrrrr...Marcin zadzwonił, że wróci później - koło 20, bo ma jakieś spotkanie w pracy :wściekła/y:

idę smażyć fryty:eek:

adelina - fajny prezent na urodziny

Ja to sie tak narobilam ze teraz mam ochote spac hehe.....wynioslam wszytko co niepotrzebne popakowalam rzeczy zeby wyniesc meble te co mamy no i jeszcze tylko jutro ciuchy mi zostaly i mozna wynosic gratu i pakowac nowe :) przyjda w czwartek....potem w tydzien musze wysprzatac wszystko....i mlodego pokoj tez
zaraz bedziemy jesc drugie danie :)) oczywiscie ziemniaczki marchewke na gesto i jajo sadzone....

A ja korzystając z okazji, że nie musze dziś dla nikogo gotować, idę sobie frytki usmazyć, bo już chyba ze 2 miesiące mam na nie ochotę, tylko nigdy mi się nie chce robić :-D
- Ejjjjjj takiego smaka mi narobilas ze dzwonilam do K zeby kupil karbowane bo ja takie luuuuuuuuuuuuuuubie :)

Adelina- a ja to mam cos zle przeczucie ze sie pomylili w urzedzie....bo jak sprawdzam w internecie na kierowca.pwpw.pl i wpisuje swoje dane to wychodzi ze nie ma danych tak jakby jeszcze nikt nie wyslal papierow a prawko zdałam w tamtym tygodniu w czwartek...mozliwe ze tak dlugo??

reklama
Czarnuszka ja niedawno wyrabiałam nowe ze wzgledu na zmiane adresu i czekałam 3 tyg...a na pierwsze to ponad miesiac tylko ze to bylo 6 lat temu...

Do góry