Moniskabe miałam podobny problem z juką, okazało sie ze grzyb i trzeba było ją przesadzić, dokładnie wymyć korzenie i kupic taki srodek który wkłada sie do ziemi. Ale nie wiem czy z twoim kwiatkiem dzieje sie to samo...a ten kwaitek ma taki gruby długi korzeń może ?
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Cześć :-) Miałam dzisiaj iść na badania ale zaspaliśmy hehe i pójde w czwartek. Wtedy nastawie chyba 3 budziki
Byłam dzisiaj oddać papiery do szpitala żeby mi pozwolili badania przeprowadzić. Więc czuję że COŚ do mojej magisterki zrobiłam hehe Żurek ze wczoraj na obiadek więc nie musiałam sie wysilać. A teraz ide do szafek. Trzeba ruszyć dupsko

Adelina wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek!! Zdrówka dla Ciebie i Maluszka i spełniania wszystkich marzeń :-)
Jak dobrze że sa tez takie pacjentki jak Ty hehehe. ;-)
ostatnio też mi sie to zdarzyło. Nie wywróciłam sie ale bardzo mi sie w glowie zakręciło. W ogole często jak chodze to trace równowage. Lekarz mi mówił że dzieciątko uciska na nerwy itd i dlatego tak się zdarza. Musimy uwazac na siebie!!
Mississ poczekajcie lepiej na zielone światełko. Jak lekarz Wam juz pozwoli to będziecie działać :-)
Chciałam jeszcze coś napisać i zapomniałam
skleroza mnie dopada
Buziaki i miłego popołudnia. Ja biore sie do pracy :-)

Adelina wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek!! Zdrówka dla Ciebie i Maluszka i spełniania wszystkich marzeń :-)
ja wczoraj robiłam badania w laboratorium, też na glukozę... jakoś przeżyłam
ale krew pobierała mi jakaś pechowa pielęgniarka, nie mogła trafić w żyłę, więc się gimnastykowała i tak zestresowała, że już z drugiej ręki mi musiała inna pielęgniarka pobierać,
ja od lat honorowo krew oddaje dla PCK, więc się nie boję igieł i kłucia, ale pielęgniarka wystraszyła się straszniemiałam ubaw, i musiałam ją uspakajać, że nic się nie stało, ukłucia zagoją się szybko ;-)
Jak dobrze że sa tez takie pacjentki jak Ty hehehe. ;-)
o mało nie wykopyrtnęłam się w wannie
ciągle jeszcze zaskakuje mnie moja "inność", chyba mnie brzuch przeciąża![]()
ostatnio też mi sie to zdarzyło. Nie wywróciłam sie ale bardzo mi sie w glowie zakręciło. W ogole często jak chodze to trace równowage. Lekarz mi mówił że dzieciątko uciska na nerwy itd i dlatego tak się zdarza. Musimy uwazac na siebie!!

Mississ poczekajcie lepiej na zielone światełko. Jak lekarz Wam juz pozwoli to będziecie działać :-)
Chciałam jeszcze coś napisać i zapomniałam

Buziaki i miłego popołudnia. Ja biore sie do pracy :-)
Molly_anna
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Wpadam tu bardzo rzadko, więc na pewno mnie nie znacie.
Mam takie pytanie: jestem w 24 tygodniu i wg informacji ciążowych mój dzidziuś powinien ważyć ok pół kilograma. Tymczasem jak w 22 tyg miałam robione usg, to już ważył 650 g. Czy to nie za dużo? Lekarz nic nie mówił wprawdzie o żadnych nieprawidłowościach. Ja i mąż jesteśmy wysocy (ponad 180 cm), czy to możliwe, że dlatego też dziecko będzie spore? Kość udową też miało już 44 mm
Mam takie pytanie: jestem w 24 tygodniu i wg informacji ciążowych mój dzidziuś powinien ważyć ok pół kilograma. Tymczasem jak w 22 tyg miałam robione usg, to już ważył 650 g. Czy to nie za dużo? Lekarz nic nie mówił wprawdzie o żadnych nieprawidłowościach. Ja i mąż jesteśmy wysocy (ponad 180 cm), czy to możliwe, że dlatego też dziecko będzie spore? Kość udową też miało już 44 mm
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
mam podobny problem. I myśle walsnie nad tym żeby zacząc brac aspargin. Ide do lekarza ze wtorek to sie dowiem. Mam tez skurcze łydek mimo ze biore magnez z wit b6 3 razy dziennie. Grrrdziewczyny od 1,5 tygodnia drga mi powieka, tak mnie to wkurza... biorę magnez już dość długo (bo miałam skurcze i bóle głowy) i nic to nie pomaga, teraz już pare dni biorę Aspargin (potas+magnez) hmm i nic... dalej drga...
chyba zwariuje![]()
A od paru dni zauwazyłam że mam wieczorem obrzeki na nogach :-( jak mam skarpetki załozone i to takie luźne to wieczorem zawsze mam bardzo odciśnięte :-( takie niekształtne nogi mi sie robią. Mój M sie ze mnie wczoraj śmial. I dopatrzył się 2 rozstępów

A ja korzystając z okazji, że nie musze dziś dla nikogo gotować, idę sobie frytki usmazyć, bo już chyba ze 2 miesiące mam na nie ochotę, tylko nigdy mi się nie chce robić![]()
ohoho...u mnie też dzisiaj frytunie:-)
kurczak pieczony i sałata lodowa z warzywami i sosem czosnkowym
już mi ślina cieknie, ale czekam na Marcina

Jej, dziekuję wam wszystkim!!!!!!!! Nigdy w zyciu nie dostałam tylu urodzinowych życzeń
) to naprawdę wspaniałe, ciesze sie ze znalazlam kiedyś to forum, jakos mi lzej zawsze
) ijeszcze Caroline takie torcisko...mniam
)))))szkoda ze tylko wirtualne
a ja na urodziny poszlam sobie do fryzjera, odebrałam swoje nowiutkie-niesmigane prawo jazdy
i jestem tak zmeczona po tym ze padam ...to moje 26 urodziny a czuje sie jak stara babcia..podbieglam 5 krokow do autobusu, to potem mnie taki skorcz zlapal ze balam ise ze urodze w tym autobusie..masakra:////
raz jeszcze dziekuje!!
a ja na urodziny poszlam sobie do fryzjera, odebrałam swoje nowiutkie-niesmigane prawo jazdy

raz jeszcze dziekuje!!
moniSkaBe
Fanka BB :)
mysle, ze nie masz co sie martwic skoro lekarz powiedzial, ze jest ok.Hej dziewczynyWpadam tu bardzo rzadko, więc na pewno mnie nie znacie.
Moj Gigancik w 23 tygodniu wazyl 700 i podobno ok

Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja to sie tak narobilam ze teraz mam ochote spac hehe.....wynioslam wszytko co niepotrzebne popakowalam rzeczy zeby wyniesc meble te co mamy no i jeszcze tylko jutro ciuchy mi zostaly i mozna wynosic gratu i pakowac nowe
przyjda w czwartek....potem w tydzien musze wysprzatac wszystko....i mlodego pokoj tez
zaraz bedziemy jesc drugie danie
) oczywiscie ziemniaczki marchewke na gesto i jajo sadzone....

Adelina- a ja to mam cos zle przeczucie ze sie pomylili w urzedzie....bo jak sprawdzam w internecie na kierowca.pwpw.pl i wpisuje swoje dane to wychodzi ze nie ma danych tak jakby jeszcze nikt nie wyslal papierow a prawko zdałam w tamtym tygodniu w czwartek...mozliwe ze tak dlugo??
zaraz bedziemy jesc drugie danie
- Ejjjjjj takiego smaka mi narobilas ze dzwonilam do K zeby kupil karbowane bo ja takie luuuuuuuuuuuuuuubieA ja korzystając z okazji, że nie musze dziś dla nikogo gotować, idę sobie frytki usmazyć, bo już chyba ze 2 miesiące mam na nie ochotę, tylko nigdy mi się nie chce robić![]()
Adelina- a ja to mam cos zle przeczucie ze sie pomylili w urzedzie....bo jak sprawdzam w internecie na kierowca.pwpw.pl i wpisuje swoje dane to wychodzi ze nie ma danych tak jakby jeszcze nikt nie wyslal papierow a prawko zdałam w tamtym tygodniu w czwartek...mozliwe ze tak dlugo??
reklama