reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

a moje 4 święta tutaj:confused2:co wy na to:sorry:ja juz zapomniałam jak wyglądają święta w PL:eek::confused2:
moje tez 4 :eek:

Moje tez 4 - ale mnie to tam nie rusza...Swieta sa tam, gdzie jest atmosfera, chociaz troche rodziny lub przyjaciele, tam gdzie jest choinka i talerz cieplego jedzenia:-)
AMEN
dokladnie......

Agusik Szymon jeszcze nie ma zabkow:no::no::no:biale kreseczki na dziaselkach sa juz od dawna ale zebolow brak;-)

Z kapusty to bigosu na gotuj:-D:-D:-D pierogi moga byc,krokiety..bierz sie do dziela;-)

reklama
Moje tez 4 - ale mnie to tam nie rusza...Swieta sa tam, gdzie jest atmosfera, chociaz troche rodziny lub przyjaciele, tam gdzie jest choinka i talerz cieplego jedzenia:-)
AMEN

Piiknie!!!

No to melduje ze power mi opadl:eek: A dlaczego? Dlatego ze moj maz ma wciaz focha,hrabia jeden!!! Wciaz sienie odzywa chyba ceka na jakies przeprosiny - niedoczekanie jego:wściekła/y::wściekła/y: no! Ja sie nastalam caly dzien przy garach zeby podniebienie mu popiescic a ten nawet nie spojrzal na moje faworki!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jest mi smutno,przykro ze o jakies glupstwo ma takiego focha i w dodatku mnie tak kaze nie wadomo za co :wściekła/y::wściekła/y:noo wyzalilam sie..jest mi cholernie zle i przykro i ide spac.O!
Ps: nie rozumiem zupelnie facetow!!!!

Dobry wieczór:happy:
Jejku jak mi ostatnio ciężko tu cokolwiek napisać:shocked2::sorry: Nie dość, że ciągle coś robię, to wiecznie czytam zaległości, a jak przychodzi czas na pisanie, to zawsze któryś coś chce i na tym się z reguły kończy. Potem patrzę, a tu już naskrobałyście kilka stron i znowu to samo:-p Mam nadzieję, że po Świętach będę miała trochę więcej czasu i częściej się odezwę;-) O ile chodzący Oliver będzie znośny ze swym starszym bratem:sorry:
Wy już tak choinkowo macie, a nasza żywa choinka stoi w doniczce na dworzu:rofl2: Myślę, że w weekend już ją ubierzemy;-) Ciekawe czy szklane bombki dadzą radę i dzieci nie doprowadzą do ich końca przed Świętami:-p W tym tygodniu uporam się z pościelą, oknami i większymi porządkami, żeby w przyszłym zacząć gotowanie i pieczenie:tak:
Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

hmmm no to telefonu ni ma, ale wiesz....nie ma sie co smucic taki mąz co tak dobrze dmucha to prawdziwy skarb:-D:-D:-D:cool2:
Tak,tak Wiem.:cool2::cool2:
Mógł dmuchnąć gdzie indziej :ninja2:to by było i przyjemnie i z nowym telefonem :confused2::-D

Wolfia
czyżby Twój młodzieniaszek już chodził?
Gratulacje Wielkie.
Ja tam do Ciebie tutaj piszę,że promocje na pieluchy są a Ciebie nie ma :-p

Gastone to Twój mężuś tak jak ja.Jak już się obraże to uuuuuhuuuu masakra.:zawstydzona/y:
M choc nie jego wina przychodzi i się łasi :sorry:;-)
Poszalałaś Matka,no gdyby jednak mój usmażył faworki to szybko bym się odbraziła :rofl2:
Nu nu nu mężu Gastone,takie pyszności żonka funduje :tak:

Misia no większośc facetów nie lubi zakupów.
Matt uwielbia się ganiac :confused2:
Już chyba lepiej jak w wózku był i darł japkę :eek:
Bo teraz to na zakrętach nie wyrabiam za nim.
A najlepsza to półka z towarem,potrafi się nawet w niej zakopac :zawstydzona/y::-D

Kamcia ale fajny sklep.
Tylko nie oddaj całej szafy :-D

Ostatnia edycja:
Wolfia czyżby Twój młodzieniaszek już chodził?
Gratulacje Wielkie.
Ja tam do Ciebie tutaj piszę,że promocje na pieluchy są a Ciebie nie ma :-p
Jeszcze zupełnie sam nie chodzi, ale mam nadzieję, że to nie kwestia dni:-p Tylko jeszcze conajmniej miesiąca;-)
A za info z promocją pieluch dziękuje, przeczytałam, ale nie zdążyłam napisać, że przyjęłam do wiadomości:-D Nie wiesz czy są jeszcze?;-)

reklama
Jeszcze zupełnie sam nie chodzi, ale mam nadzieję, że to nie kwestia dni:-p Tylko jeszcze conajmniej miesiąca;-)
A za info z promocją pieluch dziękuje, przeczytałam, ale nie zdążyłam napisać, że przyjęłam do wiadomości:-D Nie wiesz czy są jeszcze?;-)
Ah to najważniejsze,że przyjęłaś do wiadomości.:tak:
Nie wiem czy są.Niby pisało,że to już final reduction,ale stało tyle tych pudeł tam,że aż po sam sufit.
A najlepsze co.Tam pieluchy były po 8.99 a później jedziemy do Tesco a tam promocja.Te same pieluchy przecenione z 35 euro na 16.99 :szok: Jak to możliwe?
W bambuko nas robią totalnie te ich działania marketingowe :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry