reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dzisiaj rano poinformowałam męża że pierwsza z dziewczyn się już rozpakowała, a on na to: która? Biedny myślał że mówie o którejś ze znaojmych z reala :)
Moja Dzidzia właśnie zaczyna dokazywać :) Lubię czuć jak się rusza, przynajmniej wiem , że tam jest :)

reklama
Witajcie! w końcu dotarłam.. dzisiaj byłam na wizycie z małą wszystko wporządeczku,no i ja też mam super wyniki..mała waży juz 1530gram;-)

tak wogle to sie juz urzadziliśmy w końcu..eh już mam dosyc tych remontów przeprowadzek..

biorę się za podczytywanie Was:-)

Witam kochane...ale coś tak mało piszecie;-);-) mnie też kręgosłup nawala i czasem nie mogę znaleźć sobie pozycji do spania:confused2::confused2::confused2:

z 2 m-ce polezy w szpitalu więc mysle ze pod koniec stycznia poczatek lutego go dostaniemy; to w sumie tak jakby miał sie urodzic ;)

Angela wszystko ułoży się na pewno...malutki jest silny;-) dużo zdrówka wam życzę;-)

Hello Śnieżynki:-D Byłam wczoraj u lekarza i na szczęście moje przeczucia sie nie sprawdziły:-D To znaczy jest tak samo, ale nie gorzej:-D

super Celirko, bardzo się cieszę:tak::tak:
ja niestety po ostatniej wizycie mam zwiększoną dawkę fenka:-(

cisza ostatnio często tu wita....
a co z Aninaką?? danwo jej nie było....

dobranoc Śnieżynki!!

Hej Lutóweczki!

Oj, długo tu nie zaglądałam...
Na początku to chodziłam jakaś struta i nie chciało mi się ani wychodzić z domu ani pokazywać w internecie.
A potem zabrałam sięna dobre za moją pracę mgr.
No i... właśnie skończyłam pisać!!!
Jutro (a raczej dzisiaj;-)) odnoszę ją do pani promotor. Potem pewnie będą jakieś poprawki ale to już kosmetyka.
Jestem z siebie dumna. Zosia chyba też, bo kopie jak wykształcone dziecię;-)
Głupoty piszę. Zrzucam to na karb późnej/wczesnej godziny. Idę spać.
Do napisania jutro, jeśli będę miała siły!!!
No i tyle zaległości muszę nadrobić tutaj...
Eh. BUZIOLKI!!!!

Oj, długo tu nie zaglądałam...
Na początku to chodziłam jakaś struta i nie chciało mi się ani wychodzić z domu ani pokazywać w internecie.
A potem zabrałam sięna dobre za moją pracę mgr.
No i... właśnie skończyłam pisać!!!
Jutro (a raczej dzisiaj;-)) odnoszę ją do pani promotor. Potem pewnie będą jakieś poprawki ale to już kosmetyka.
Jestem z siebie dumna. Zosia chyba też, bo kopie jak wykształcone dziecię;-)
Głupoty piszę. Zrzucam to na karb późnej/wczesnej godziny. Idę spać.
Do napisania jutro, jeśli będę miała siły!!!
No i tyle zaległości muszę nadrobić tutaj...
Eh. BUZIOLKI!!!!

hehehhe uderz w stół i Aninaka się pojawi:laugh2: a wiesz, że ja nawet spisałam sobie Twój nr tel i miałam dzisiaj pisać co się dzieje??? mogłaś dać znać że siedzisz i piszesz:tak: gratuluję skończenia pracy!!! no i podziwiam, bo ja jeszcze w lesie, a mam tydzień na oddanie, a jeszcze ciągle tu zaglądam:zawstydzona/y: mam nadzieję, że za tydzień też napiszę, że skończyłam i oddaję:tak: a teraz idę spać, z poczuciem dobrze wykonanej roboty (2 rozdziały, 44 strony i ankieta z 20 pytaniami napawa mnie dumą, mimo że to jeszcze nie koniec:tak:) miłęgo dnia dziewczynki!!

ANGELA, gratulacje! a jak sie maluch czuje? bedziesz mogla karmic naturalnie? (przepraszam ze pyta, ale po prostu nie wiem) ja juz za swoja tesknie bardzo...tak to jest z tymi naszymi szyjkami- moja np jest zamknieta a miękka :-O tez sie boje...

Witam was wszytkie...

Nie ma mnie tu zabytnio, bo po pierwsze mam bardzo duzo zajec a po drugie niezabardzo jest sie czym chwalic. Znowu bez skutku rozgladam sie za psychoterapeutą.

mam mnoooostwo nauki. Historia 7 wieków- weź sie tego naucz w tydzień (powszechnej plus polski)., tym bardziej ze nie jest to moj konik.A wykladowcy do mnie: da pani rade, napewnoooo... :| jak ja nie mam sily.tak szybko sie mecze ( nie fizycznie, ale psychicznie i mozg mi wysiada) ciagle tylko chce mi sie spac.Do szkoly mam mnooostwo pracy, wrecz bajońskie rozmiary. Jestem tym zalamana.

Ostatnio ogladałam Juno, ogladala ktoras?

Pozdrawiam was!!

tak to jest z tymi naszymi szyjkami- moja np jest zamknieta a miękka :-O tez sie boje...
Nie ma mnie tu zabytnio, bo po pierwsze mam bardzo duzo zajec a po drugie niezabardzo jest sie czym chwalic. Znowu bez skutku rozgladam sie za psychoterapeutą.
mam mnoooostwo nauki. Historia 7 wieków- weź sie tego naucz w tydzień (powszechnej plus polski)., tym bardziej ze nie jest to moj konik.A wykladowcy do mnie: da pani rade, napewnoooo... :| jak ja nie mam sily.tak szybko sie mecze ( nie fizycznie, ale psychicznie i mozg mi wysiada) ciagle tylko chce mi sie spac.Do szkoly mam mnooostwo pracy, wrecz bajońskie rozmiary. Jestem tym zalamana.
Ostatnio ogladałam Juno, ogladala ktoras?

o kurczę, a jak szyjka jest zamknieta i miękka to źle??:szok: bo ja też taką mam a nie wiedziałam że mam się martwić:eek:
kochana nie musisz się pojawiać by się chwalić, wystarczy że zajrzysz i dasz znać co u Ciebie, jak się czujesz, a może nawet wyżalić:tak: a z nauka dasz radę, wierze w Ciebie:tak:
ja oglądałam Juno, ale jak nie byłam w ciązy, ale i tak mi sie pdoobało:tak:

reklama
Do góry